Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

organize olamayan havyan severler

Bone

Öne çıkan mesajlar

televizyonda haberlerde bir olay izledim.
bir kadın gidiyor yaygara yaygara çıkarta çıkarta birşeyler söylemeye çalışıyor.
"kan hayranlarını kınıyoruz" felan gibisinden bağırıyordu orda.
iki polis kolundan tutup götürdü.
kadın hala "ben uyuşturucu mu kullandım, insan mı öldürdüm hayret birşey" diye bağırıyordu.
bir basın bildirisi varmış birisine verdi.
iki üç kişi heyecanlı heyecanlı okumaya çalıştı, ama el yazısıymış okuyamadılar. öyle bağırıp durdular.

olay neymiş melak ettim. hayvanseverler birşeyi protesto ediyorlar ama neyi protesto ettikleri belli değil.
protesto ettikleri konuda haklı olsalar bile, "beast" gibi davrandıkça haksız konuma düşüyorlar.
"havyan sever" adı altında böyle saldırgan tavırlar sergilenmesi komik oluyor.

baktım hürriyet sitesinde şöyle haber var:
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~2@nvid~467329,00.asp

siyah çelenk götürebilirlerdi, hayvan katliami konusunda resimler koyabilirlerdi vs vs.
Ancak böyle saldırgan ve komik tavırları neden sergilendirdiklerini hiç anlamıyorum.
"koca karı kavgası" gibi birşeyler yapmışlardı.
Ayrıca düzgün bir organizasyon da yapamamışlar, kadın basın bildiri kağıdını birilerine verdi ama okuyamadı onlar, "ben okuyamadım bi de sen dene" tarzında muhhabbetler geçmişti orda, haberlerde rastlamış olanlar görmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

+alala alla alala saldırıın *molotof yakar*
-alalal
+kahrolsun devlet! *fırlatır*
*krash*
*harr*
-*taş atar*
+kahrolsun devleet *taş atar*
topluluk:saldırın
polisler:*cop çeker*
*çat çot çat*
.
1 saat sonra

+oyy oy kafam...la memet biz neyi protesto ediyoduk ya?
-seni bilmem ben havyanları protesto ediyom[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..

[Bu mesaj Chemical tarafından 13 Eylül 2004 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar organize olamıyo ki hayvanseverler organize olabilsin
şurda kaç kere ha deyince halı saha maçı yapabildiniz ya da buluşma düzenleyebildiniz?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

hayvanları koruma derneği olarak stand aççaksın oraya, broşür dağıtçaksın, yakınlarda bi yerde bilboard kiralıcaksın, ya da üstüne hayvanları öldürmeyin zart zurt tarzı bişiler giyip fuarın içinde/kapısında dolaşacksın. ama adamlar heycandan sinirden kafayı sıyırıo etrafa saldırıyor. yaptıkları da bi boka yaramıyor.

benimde içimden de dağılın uleeeeyn diye girişmek geliyo ama olmuyorki yani ayıp hem bi de silahları var. :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar varya hakkaten lale hepsi.
Basın bildirisi olayı zaten süper gülmekten öldüm.

Ya Hayvanseverlikleri yalan.
Hayvanseverlik uğruna insanları öldürür bunlar.Hepsi reklam peşinde.
Bizde hayvanseviyoruz
ama gidip "uyuşturucumu kullanıooom lann develerr" diye bağrınmıyoruz kameralar önünde.

Av fuarını basmanın anlamınıda anlamış değilim.Av bi spordur. Hayvan ölücektir mecburen doğanın kanunu hayvan ölmesse biz ne yiycez?
Ama bu aptalların beyni başka yerde sanki millet köpek kedi öldürmek için alıyor av aletlerini.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 13 Eylül 2004 13:03 tarihinde demiş ki:
Av fuarını basmanın anlamınıda anlamış değilim.Av bi spordur. Hayvan ölücektir mecburen doğanın kanunu hayvan ölmesse biz ne yiycez?
Ama bu aptalların beyni başka yerde sanki millet köpek kedi öldürmek için alıyor av aletlerini.

koyun ye kuzu ye olmadı dana tavuk balık ye, toplayıcı-avcı toplumu geçeli bir kaç bin yıl oldu. artık vurulan kuşun etine felan ihtiyaç yok, gidiyorsun kasaba o sana istediğin kadar eti kesip veriyor.

hayvanların doğanın kanunlarına uygun şekilde ölmesine besin zincirini tamamlamasına kimsenin laf ettiği yok ama zevk için hayvan öldürmek doğanın kanunu değil. eğer bu iş sporsa hayvan yerine o poligonlardaki kağıttan koy, bir hedefe ateş et ne farkı var? ne diye hayvanın da azına ediyosun ki.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada insanlarımızın bile güzel şekilde yaşayamadı bir ülkede sen gidip manyak gibi niye savunuyosun hayvanları onu anlamadım
tamam ben de karşıyım böyle şeylere ama bir bak ülkemde insanlar açmı değilmi ben neyaparım onlar için yoq gidiyim hayvanları savuniyim arada da şov yapiim

*bu laflar o haberdeki tiplere :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 13 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
sonuç olarak o hayvanlar kasaba nasıl gidiyor?
Av sezonları niye var?
Tamam zevk için öldürülüyor ama yeniyorda.
Balıkta tutmakta bir zevk

av hayvanlarıyla çiftlik hayvanları arasında fark var yalnız
biri bu iş için üretiliyor insanlar tarafından

açıkcası yaban ördegi, kaz, tavşan falan yemesede olur insanlar(zaten hele o koskoca geyikleri dürbünlü tüfekle avlayan veya safariye çıkan insana benzeyen yaratıkları hiç katmıyorum hesaba)

yani şu anda kara avı sırf zevk için yapılıyor
anca belli kesimlerde belli sayıda hayvanın avlanmasına izin veriliyor o da genellikle o bölgenin yerlilerinin geçim kaynagı ve gelenegi oldugu için

ayrıca balıkla memeli bir canlıyı bir tutmamak lazım[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman

[Bu mesaj Popeye tarafından 13 Eylül 2004 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok komik duruma düşmüş elemanlar ya. hele bir adam bağıra bağıra hayvan hakkınımı savunuyo kendi dertlerinimi anlatıyor acayip birşeydi.
blackchaos +1 ayrıca av fuarını basmak nasıl bi saçmalıktır[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki :
Paticik bana karı bul lan Allahsız !!!
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Cleglaw-, 13 Eylül 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Eldar Druid i mi anlayamadım :-)

eldar druidler böyle olmaz,
eldar druidlerin wisdomu ve intelligence'i 3 olmaz, beast gibi davranmaz.
doğayı sevmek ayrıdır, garip gurup protesto yapmak ayrıdır.

bak druid cemiyeti seni kınıyor burda...[signature][hline]Kurallar.
Kurallar..
Kurallar...
Kurallar....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
iki üç kişi heyecanlı heyecanlı okumaya çalıştı, ama el yazısıymış okuyamadılar. öyle bağırıp durdular.

şu muhabbeti izledim ehe süperdi ya
adam okumaya çalışıyor beceremiyor

yazık cidden hayvan haklarını böyle insanlar savunacaksa hiç savunmasınlar

panter emel denen yaratıgın yanında bir eleman vardı o da birine kafa atmıştı sanırım

green peaceden örnek alsalar biraz eylem konusunda :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

duzenli avciligin dogayi korumak gibi islevleri de var yalniz bu konu unutulmasin lutfen . yabani hayvanlarin giderek azalan ormanlik arazilerdeki nufusunu "planlamak" gibi islevlerden bahsediyorum .

bir de bu panter emel bir arkadasimin ust komsusu . yakindan gordum cok korkunc . cidden . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 13 Eylül 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...