vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 man the harpoons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 selam nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 selam bff, ex bff :/ bu arada hic bir kilolu arkadasimi kirma amaci gütmedim postlarimda, afedersiniz ins. üzülmeyin, verirsiniz akiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 niye ex olduk lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 neden testis yapılmış burda şişmanlık hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Hesap mı soruyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 hesap soruyomuşum gibi duruyo orda? öle bi amacım yoktu ama istesem hesap da sorardım. sadece ayıp. obezite bir hastalıktır. ve bu fotolarını falan koydugunuz insanlar obez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 şişmanlık kötü abi büüyk konusmiyim ama şişman olsaydım ölene kadar şişmanlardım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bugünün amacı zaten ayrımcılık yapmadan onlarıda kabul etmek ama sen obez diyerek hala onları ayırıyorsun bizden çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Evet hesap soruyorsun gibi duruyor.İstersen hesapta sorarsın ama havanı alırsın. Obezite hastalıktır ama insanın çalışmayıp sınavı geçememesi gibi bir hastalık.Hormonal hastalığı olanlar dışında obezlerin çoğu yemeyi seven ve spor yapmayan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 dfsd yine suçlu ben çıktım bir topikte de. tamam kardeş haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Tavrından kaybediyorsun da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 dfds abi benim yapım bu. ben sevgilimle bile bazen normal olarak konuşrken "niye tersliyosun orcan ya ne dedim şimdi" gibi muhabbetler oluyor. ama yani iyi niyetli bi insaım özümde :))) sadece bu yapıdan kaybediyorum :))) nese sizene ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 E bozuluyorsun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bence kız arkadaşın sana "orcan" dediği için kızıyorsun ama haklısın bana da orcan deseler ben de kızarım asasgedas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 tamam abi, bayram kutlu olsun bu arada espriler şakalar komiklikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 adın orcan mı? Benimkide osman. arkadaş olalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www.incicaps.com/resimler/sibirya-halk-turkusu-turkce.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 roket, her topiğe şu swfyi atmaktan vazgeç abi. tamam ilk başlarda komikti ama ilk başlardaydı o. evet orcan dostumu da düşmanı mı da kendim seçerim!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ordaki mı birleşik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 BabacumMostors said: bence kız arkadaşın sana "orcan" dediği için kızıyorsun ama haklısın bana da orcan deseler ben de kızarım http://www.youtube.com/watch?v=BbcMVVs4XDM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 evet birleşik o abi başım ağrıyor ayağım ağrıyo 2 aydan sonra halı saha maçına gidersek böle olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 haxball mu oynadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 escape said: roket, her topiğe şu swfyi atmaktan vazgeç abi. tamam ilk başlarda komikti ama ilk başlardaydı o. evet orcan dostumu da düşmanı mı da kendim seçerim!!1 http://www.youtube.com/watch?v=us00G8oILCM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar