-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 viktor psn'i updatele abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Viktor said: http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110527173330/assassinscreed/images/thumb/a/a4/Hagia_Sophia.png/830px-Hagia_Sophia.png ayasofyanin o donem sadece bir tane mianresi var, diger 3 minerayi cook sonra mimar sinan yapicak, ama oyundaki suluman in yasindan gidersek daha mimar sinan vitamin bile degil oyunun gectigi donem olmamis bu oyun süleymaniyeye baslamadan 4 minareyide yapıyo sinan. oyunda süleymaniyenin inşaatını falan görücez. 1 yılda bitmiyo hikaye önceki oyunlar 10 senden fazla sürmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 hergün 5 kere falan izliyorum sanırım abi o müzik atmosfer falan. eallam yeaeaiea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vSkb0kDacjs repleri almaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 CGI'da belinde yatağan var bi tane. Eskiden de yatağan kullanıyor muydu yoksa osmanlı konsepti diye mi eklemişler? Bi de arkadaş sw:tor dan sonra AC3 de baya sağlam CGI'la geldi, napıyo olm bunlar kime outsource ediyolar bu kadar vidyoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Sereglin said: http://www.youtube.com/watch?v=vSkb0kDacjs repleri almaya gelmiştim. wake up mamos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 axedice said: CGI'da belinde yatağan var bi tane. Eskiden de yatağan kullanıyor muydu yoksa osmanlı konsepti diye mi eklemişler? Bi de arkadaş sw:tor dan sonra AC3 de baya sağlam CGI'la geldi, napıyo olm bunlar kime outsource ediyolar bu kadar vidyoyu altairin kılıcı yatağan, 2. oyunda onu alıp kullnıyosun epic item olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bide, film cekseler daha ucuza gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 forgiver said: Sereglin said: http://www.youtube.com/watch?v=vSkb0kDacjs repleri almaya gelmiştim. wake up mamos '11 q2-q3'ün en iyi şarkısı ve klibi olabilir yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ikinci olur. 1.si trailer direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Cuce said: bide, film cekseler daha ucuza gelirdi 3 bölümden oluşan mini seri yapmışlar zaten. oyuncular falan aynı oyundakilerle (ezio hariç eheh). giovanni auditoreyi anlatıyor. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ha izledim, dah aucuza gelmiştir zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 lineage serisi bile tek başına çoğu kısa filmden iyiydi bence. i-podlarımıza kadar girdin ubisoft, çek bir tane de film işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 -Deno- said: lineage serisi bile tek başına çoğu kısa filmden iyiydi bence. i-podlarımıza kadar girdin ubisoft, çek bir tane de film işte. Ubisoft kendi film ekibini kurdu zaten. AC serisi de filmini düşündükleri seriler arasındaydı, kesin çekerler ona film. Çekmeliler hatta... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 film gelcek zaten, ignde açıklamışlardı http://uk.movies.ign.com/articles/116/1168450p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 LAN O NE GÜZEL TRAILER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 of çok gaza geldim.bu sefer kesin birinci olucam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi şarkıyı kaçıncı kez dinliyorum bilmiyorum ya şöyle bir versiyon da var: http://fizy.com/s/25iwp4 grubun başka şarkısını bulan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tek eleman.. daha ep bu sadece bi de. adam yönetmen ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 brooklyn parçası da güzel. remixleri beğenmedim albümdeki. diğer 3 parça da hoş. ama iron ezer tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bi AC III gelse de oynasak.yeni hikaye yeni karakterler olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 AC3 bence direk Desmond ile günümüzde bir şehirde geçecek. Londra'yı, Paris'i yada New York'u falan yaparlar. Ve bence direk yeni nesil konsolları beklesinler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 günümüzde geçerse silahlar yüzünden pek bi esprisi kalmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hitman olur o dirke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar