Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ne zaman çıkıyo bu oyun ya? wikia'ya göre yarın, ign bi ay var diyo, steam'de sadece aralık yazıyo. pre-order ettim oyunun çıkmasını bekliyorum kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Amerika'da yarın çıkıyor, Avrupa 1 aralık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 türkiyeye ne zaman gelcek bi bilgi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Tyrannus said: -Deno- said: Tyrannus said: eksik olmayın diye replik görünce kapattım singleı olm gidelim beraber alalım d&r'dan. önümüzdekileri poisonlarız, arada hookblade atarız. olar. ne zaman geliyo ki? 2-3 aralık gibin. herhalde gelmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 fakir versiyonu gelmiş indirdim kurdum filan ama pek sarmadı, sanırım skyrim gazım henüz geçmiş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 beni de sarmadı fakir versiyonu. hookblade mekanikleri multiplayerda güzel olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 türkiyeye geliş tarihiyle ilgili forumları kurcalıyordum da şuna rastladım demin ehueh said: biz onu söylemiyor biz neden yeniçeri öldü yoz o kismi söylüyor taman arada yardim ediyorlar ama çoğunluk öldüryoz oyundaki saçmalık padişah varken ezio haddine düşmün casus öldürmek ne olursa olsun padişah haberi olmadan osmanlı içindeki casus sa bile kimse bir şey yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 biraz önce bitirdim oyunu..meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 meh derken ne açidan meh olmuş abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 diğer oyunlar kadar beğenmedim..göreceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 raflardaki yerini almadı mı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ilginç bitti.....çok ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bu oyun neden gelmedi hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Overrated oyunlarin ulkeye girisi yasaklanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 sonraki oyun için ezio yok altair yok ne var lan it demek istiyorum. ezio ile bitince bi hüzünlendim doğduğundan beri oynuyoruz herifle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 iyi güzel ama bi şaheser değil ellaam önümüzdeki oyunlara bagıyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 baktım 1 hafta geçmiş önceki mesajımdan hiç sarmamıştı 1 hafta önce, bugün gene denedim oynamayı ama yine olmadı bi kere oyundaki türkler o kadar kötü türkçe konuşuyor ki kendimi bişeyin parodisini izlermiş gibi hissettim. hani gerçekçi olsun diye arada 1-2 kelime türkçe konuşucaklarına dümdüz ingilizce konuşsaymış herkes daha iyi olurmuş. ikincisi hikayede nolduğunu anlayamadım hani brotherhood'daydık en son, off ne çılgın assassin kulübü kurmuştuk filan derken bi anda istanbulda buluverdim kendimi. hani aradaki konuşmaları vs vsyi okumadım da değil, tamam anladım neler olup bittiğini ama çok ani bi geçiş var hepsini geçtim, oyundan tamamen koptuğum nokta templar gruplarının bizim bölgeyi ele geçirmeye çalışması oldu. böyle yavşak bi minigame'e niye gerek görmüşler anlamadım. allah belanızı versin ya. hani sonunda noluyor bilmemne çok merak ediyorum ama oturup da ciddi ciddi şu oyunu oynayabilmem çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ya hiçbir şeyi beğenmeme modlarındasın yavuz. no lifer'sın, pati'deki arkadaşların dışında bir tane doğru dürüst arkadaşın var o da yasemin. ama o iyi, o fena değil. mesajlarının sadece ilk cümlesini ve son cümlesini okur oldum, hep aynı tarzda geçirttiriyorsun oyunlara çünkü. sığsın. ezio gibi açık denizlere yol almaya korkuyorsun. bırak esnaf lokantasını, evine yemek söylemek dışında dışarıda çıkıp yemek bile yemiyorsun. böyle olmaz. bu arada oyun çarşamba geliyormuş overgame'e, collectors alıcam galiba. bir animus etmez gerçi ama, fiyatı fena değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 serinin malesef en kotu oyunu olmus ya da batmanden sonra sarmadi beni. yine de oyun guzel tabi. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 -Deno- said: ya hiçbir şeyi beğenmeme modlarındasın yavuz. skyrim'i beğendim -Deno- said: no lifer'sın, pati'deki arkadaşların dışında bir tane doğru dürüst arkadaşın var o da yasemin. ama o iyi, o fena değil. patiden arkadaşım yok -Deno- said: mesajlarının sadece ilk cümlesini ve son cümlesini okur oldum, hep aynı tarzda geçirttiriyorsun oyunlara çünkü. sığsın. demek ki son dönemlerde çıkan tüm kötü oyunlar birbirine benziyor -Deno- said: ezio gibi açık denizlere yol almaya korkuyorsun. gemiye binsem nereye gidicem ya -Deno- said: bırak esnaf lokantasını, evine yemek söylemek dışında dışarıda çıkıp yemek bile yemiyorsun. haftada 1 falan yemek söylüyorum dışardan, onun dışında kendim bişeyler yapıyorum genelde veya ders çıkışı istiklalde yiyoruz. -Deno- said: böyle olmaz. neden olmasın -Deno- said: bu arada oyun çarşamba geliyormuş overgame'e perşembe -Deno- said: collectors alıcam galiba. karar verdiğinde gel yaz, insanların kafasını karıştırma -Deno- said: bir animus etmez gerçi ama animus diye bişey yok -Deno- said: fiyatı fena değilmiş. hayatında para kazandın mı konuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yalnız. fakat. lakin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Saeros said: http://i.neoseeker.com/mgv/200086-jbh/86/56/liufatality_display.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 10 dakika düşündüm, cevabım geliyor: 'şu mesajı atmak için harcadığın vakit, no-lifer olduğunu gösteriyor' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v376/29/95/687407613/n687407613_904019_2013.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar