aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 BabacumMostors said: bazı ürünler çıkış tarihleri itibariyle zamanının çooook ilerisinde olduğu için fail denmişse.. saçmalık.. hani iki adet tablet denemesi yapılmış OQO ve smasungun tabletleri, adam diyor ki "XP var bunda pahalı hede hödö" e şimdi bir ipad2 ye ne ödüyoruz? hani sadece XP yavaştı sistemi zorluyordu dese o dönemdeki işletim sistemlerindeki kısırlığı göz srdı edip "adam haklı" diyeceğim de yani fiyata girince kızdım.. ama listede "evet katılıyorum" dediğim epey ürün var Sırf liste ilgi çeksin diye yapmışlar. Sadece tabletler değil birçok ürün var listede, zmaanının ilerisinde olan ve şimdiki birçok ürünün çıkmasını sağlamış olan. Hiçbiri fail değildir bence, vista dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 orjinal vista varken tekrar para verip win7 almak istemiyorum. korsan kullanmak da istemiyorum. hepsini bırak yeni config kurduğumdan beri tek sorun çıkarmadı bana vista daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promising Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 razzRaziel said: şu google wave için ne gereksiz heyecan yapmıştık, invite yollayın bana diye yırtınıyordu herkes. Ahah hakikaten böyleydi. Bir sürü kişinin benden davetiye istediğini hatırlarım, sonra yalan oldu gitti. Vista da en az kullanılan Windows işletim sistemi oldu herhalde, gerçekten çok kötü çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi sunu bilmiyodum ben. 1 numarayı haketmis gercekten. sadece 1 yıl once release olmus bisey, inanamadım. bu ne abi ya ahahahahahaha. http://cdnl.complex.com/assets/CHANNEL_IMAGES/TECH/2011/04/50-worst-tech-fails/microsoft-kin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ne ise yarıyormuş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 beğenmiyosanız kendiniz yapın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promising Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Saçmasapan bir cep telefonuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 razzRaziel said: şu google wave için ne gereksiz heyecan yapmıştık, invite yollayın bana diye yırtınıyordu herkes. aslında xbox 360'ı da koyabilirlerdi, sonradan düzelttiler ama ilk sürümleri faildi bildiğin google wave fail olacak dediğimde kimse takmamıştı, herkes flame'lemişti beni. Alın işte haklı çıktım yine. Ama kadrolu haksızıyım forumun, adımız çıkmış 9'a inmez 8'e.. :( Liste de güzel bence, o döneme göre yenilik de olsa kullanışsız ürün kullanışsızdır. Dolayısıyla failler gayet uygun bence.. Ahahah listede ie var ya daha ne bekliyorsunuz ki listeden? ie'yi fail olarak koymaları gönlümde taht kazandırdı kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 "bence tutmiycak cunku tutmaz" dersen tabi kaale alinmaz. yoksa wave'in tutmayacagini besyuzbin kisi soyledi. onemli olan niye tutmayacagini soyleyip insanlari ikna edebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Söyledim dinlemediler, tutmayacak çünkü tutmaz demedim tabii ki sdfsdf Ayrıca n-gage listede daha üstlerde olmayı hak ediyordu yapılan hype sebebiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 "roket adam" said: http://www.youtube.com/watch?v=kX8oYoYy2Gc http://www.youtube.com/watch?v=8o_oxazK-cs türkstar fatih ile windows vista arasında benzerlik akılalmaz boyutlarda. aynı düzlemde bahaneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 tib, btk var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Wave'in tutmamasının sebebi TAAAMAAAMEEENNN yanlış pazarlanmış olması. Sosyal ağ, Facebooku öldürcez diye çıktı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 dünyanın en iyi pazarlamacılarına pazarlatsalar yine bi bok olmazdı wave'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 çok faydalı bi ortamdı katılımlı iş çevirme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 UI cok basarısızdı. ne oldugunu cozmek, nasıl isledigini anlamak icin ugrastım baya. sonra sıkıldım bi daha da girmek aklıma bile gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 microsoft kin çok güzeldi lan, alıcaktım ben o ufak olandan hep bi tane :( satıştan kalktı. hayrına yollasaya biri bana :( bi paket malbuş alırım bide dürüm ve bira ısmarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Bu listede yok ama iRiver Spinn diye bir alet vardı bu iphone'dan falan çook zaman önce, muaaazzzaaam bir aletti, zamanının ötesindeydi direkt ama alamadıydım o zaman türkiyede 3 katı fiyata satılıyordu, yurtdışı da yollamadı, içimde kalmıştır hala. Alet cidden çok iyiydi o zamanlar: http://www.productwiki.com/upload/images/iriver_spinn_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 fail mantığı çoook yanlış kriterler üzerine konulmuş.. tek bir kriter seçilip, "aha bu yoksa faildir" ya da "aha böyle açığı vardı, o yüzden fail" demek saçma.. bu mantıkla ipad üzerinde bir sürü eksik vardı ama ipad fail olmadı. aksine, piyasayı domine etti. ya da psn hack'lendi diye ps3 fail olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 racta ie6 fail degil mi diyorsun yani sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 teknoloji dunyasinda fail olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ama is dunyasinda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 o is dunyasinin dandikligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Vista (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 wave kasan bi olaydı. bi de tasarımına ısınamamıştım yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar