Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknoloji dünyasının 50 fail'i

Bone

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

bazı ürünler çıkış tarihleri itibariyle zamanının çooook ilerisinde olduğu için fail denmişse.. saçmalık.. hani iki adet tablet denemesi yapılmış OQO ve smasungun tabletleri, adam diyor ki "XP var bunda pahalı hede hödö" e şimdi bir ipad2 ye ne ödüyoruz? hani sadece XP yavaştı sistemi zorluyordu dese o dönemdeki işletim sistemlerindeki kısırlığı göz srdı edip "adam haklı" diyeceğim de yani fiyata girince kızdım..

ama listede "evet katılıyorum" dediğim epey ürün var

Sırf liste ilgi çeksin diye yapmışlar. Sadece tabletler değil birçok ürün var listede, zmaanının ilerisinde olan ve şimdiki birçok ürünün çıkmasını sağlamış olan. Hiçbiri fail değildir bence, vista dahil.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

şu google wave için ne gereksiz heyecan yapmıştık, invite yollayın bana diye yırtınıyordu herkes.

Ahah hakikaten böyleydi. Bir sürü kişinin benden davetiye istediğini hatırlarım, sonra yalan oldu gitti.

Vista da en az kullanılan Windows işletim sistemi oldu herhalde, gerçekten çok kötü çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

şu google wave için ne gereksiz heyecan yapmıştık, invite yollayın bana diye yırtınıyordu herkes.

aslında xbox 360'ı da koyabilirlerdi, sonradan düzelttiler ama ilk sürümleri faildi bildiğin

google wave fail olacak dediğimde kimse takmamıştı, herkes flame'lemişti beni. Alın işte haklı çıktım yine. Ama kadrolu haksızıyım forumun, adımız çıkmış 9'a inmez 8'e.. :(

Liste de güzel bence, o döneme göre yenilik de olsa kullanışsız ürün kullanışsızdır. Dolayısıyla failler gayet uygun bence..

Ahahah listede ie var ya daha ne bekliyorsunuz ki listeden? ie'yi fail olarak koymaları gönlümde taht kazandırdı kendilerine
Sosyal ağlarda paylaş

Bu listede yok ama iRiver Spinn diye bir alet vardı bu iphone'dan falan çook zaman önce, muaaazzzaaam bir aletti, zamanının ötesindeydi direkt ama alamadıydım o zaman türkiyede 3 katı fiyata satılıyordu, yurtdışı da yollamadı, içimde kalmıştır hala. Alet cidden çok iyiydi o zamanlar:

http://www.productwiki.com/upload/images/iriver_spinn_1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

fail mantığı çoook yanlış kriterler üzerine konulmuş.. tek bir kriter seçilip, "aha bu yoksa faildir" ya da "aha böyle açığı vardı, o yüzden fail" demek saçma..

bu mantıkla ipad üzerinde bir sürü eksik vardı ama ipad fail olmadı. aksine, piyasayı domine etti. ya da psn hack'lendi diye ps3 fail olmuyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...