Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A.Sebatspor-Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
orhan atti sebat'in golunu.

fenerbahce bu sezon ilk defa bu kadar kotu oynadi.neyse ki alex bi pozisyonda kendi gayretiyle maci cozerek takimi kurtarmis oldu,gecmis olsun.
Mesaj tarihi:
a.sebatspor'un taş kafa hocası sayesinde böyle bi sonuç ortaya çıktı maç 1-1 olmuş oyun sebat'ın elinde adam,top yapan bi oyuncu olan h.bayraktar'ı çıkarıp stoper sokuo adam orta sahada direk rakip takımın eline geçio böyle gerzek hocalar oldukça süper ligin kalitesi fln yükselmez[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:
şimdi bikaç hazımsız sivri biber çıkıp aziz devre arasında aldı maçı diyecek biz şimdiden soda tavsiyemizi yapalım onlara.

85. dk da açtım radyoyu dükkandaydım millet geliyo 1-1 mi hala 0-1 mi hala diiyo büyük bi zevkle hayır 1-2 1-3 1-4 dedim =)

edit: home-away karıştı

[Bu mesaj Vodan tarafından 11 Eylül 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fenerbahce bu balla turkıyede kazanıyoda
şimdi avrupada napıcak onemlı olan o avrupa kupasında basarı etmek. Yani futbolu kötü fenerin nedense. İşallah avrupadada balı tutarda gecer rakıplerını yoksa işi cok zor
Mesaj tarihi:
evet ligde bilerek kötü oynuyolar, avrupalıların izleyip önlem almasını engellemek ve kafadan hafife almalarını sağlayabilmek için çaktırmıyolar :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
doğru
ama en azından maça çıkabiliyo...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...