-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Maç devam ediyor ve fenerbahçe hala 0-1 önde.. hade koçlarım böle devam.. bitirin maçı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ulan 6 dakkada 3 gol attıkya AÖPEAÖPEAÖ[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Alex'in gole hayran kaldım yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 oha ya konuyu açtım başka i yerde 2 sayfa okudum bi geldim telefona baktım 4-1 oha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 goller: 2 nobre 1 alex 1 de ogün kendi kalesine atmış sanırım.. sebat ın golünü kim atmış onu bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 orhan atti sebat'in golunu. fenerbahce bu sezon ilk defa bu kadar kotu oynadi.neyse ki alex bi pozisyonda kendi gayretiyle maci cozerek takimi kurtarmis oldu,gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 eet alex in gol iidi gerçektende...[signature][hline]"Never turn your back on friends" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ya bu ne ya 2 dk susmadı be telefon :D tebrikZ! valla.. :tebrikz:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 a.sebatspor'un taş kafa hocası sayesinde böyle bi sonuç ortaya çıktı maç 1-1 olmuş oyun sebat'ın elinde adam,top yapan bi oyuncu olan h.bayraktar'ı çıkarıp stoper sokuo adam orta sahada direk rakip takımın eline geçio böyle gerzek hocalar oldukça süper ligin kalitesi fln yükselmez[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yok yok iiyidr ii[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 şimdi bikaç hazımsız sivri biber çıkıp aziz devre arasında aldı maçı diyecek biz şimdiden soda tavsiyemizi yapalım onlara. 85. dk da açtım radyoyu dükkandaydım millet geliyo 1-1 mi hala 0-1 mi hala diiyo büyük bi zevkle hayır 1-2 1-3 1-4 dedim =) edit: home-away karıştı [Bu mesaj Vodan tarafından 11 Eylül 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 vodan paranoyak olmuşssun evladım bu fener adamı böle yapıo işte gel doğru yolu bul bak...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 fenerbahce bu balla turkıyede kazanıyoda şimdi avrupada napıcak onemlı olan o avrupa kupasında basarı etmek. Yani futbolu kötü fenerin nedense. İşallah avrupadada balı tutarda gecer rakıplerını yoksa işi cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bakalım avrupa da farklı oynicaz fln diyolar...[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 evet ligde bilerek kötü oynuyolar, avrupalıların izleyip önlem almasını engellemek ve kafadan hafife almalarını sağlayabilmek için çaktırmıyolar :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Prag maçı kriter olacak[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ohooo sizin işiniz alexe kaldıysa... Valla şu kadarını söyleyeyim,iyi bir orta sahası olan takım dağıtır sizi.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yaw fenerin kadrosu cillop gibi niye kotu oynuo annamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 daum demiş gaztede yazıyo: artık bundan sonra sonuç önemli... :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 çarşamba görücez ak koyunu kara koyunu ama daum takımı saklıyor çok iyi taktik :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yok abi hiçbişey yapamicak fener yabancı takım maçlarında heh[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 doğru ama en azından maça çıkabiliyo...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar