Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 2002lerden kalma eski bir bilgisayarım var. daha çok warcraft 3(dota) oynamak için kullanıyordum, harika da çalışıyordu. ama noldu bilmiyorum son günler çok kasıyor bu oyun. ekrana iki efekt girdi mi, adam ulti attı mı olaylar 5 saniye sonra geliyor resmen. her bi haltın driverini yükledim, bi kez format denedim ama nafile. hddler dolu da değil. sapıttı iyice alet. var mıdır bir program, bir teknik. en azından her şey kapalıyken oyun tam performans gösterebilsin. edit : bu arada diablo 2 bile kasma yolunda gidiyor. blizzard atarken oyun yamulmaları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 TURBO tuşu var mı kasanda? ona basmayı dene. 300 den 333 e falan çıkarır cpu yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ekran kartı ölmüştür artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Fanını temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 eski kasalarda zamanla tozlanma olayı çok oluyor, kış aylarından yaza girerken sıcaklıkların da artmasıyla oyunlarda donmalar başlayabilir, hatta aynı olayı aynen diablo 2 oynarken yaşamıştım. bi fanların falan tozunu al, işlemci ile cooler arasındaki macunu kontrol et, gerekiyorsa yenile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Oncelikle kasanin ici acilir ve olabildigince temizlenir tozlardan arindirilir ram/cpu/gpu slotlari. Daha sonrasinda CCleaner yuklenir pcde guzel bir temizlik yapilir registry/temp klasorleri vs. Ekran kartinin en guncel surumu yuklenir sayet ayarlar gibi bir secenegi varsa hersey Performans'a cekilir. Bunlar kurtarmadiysa bir ihtimal format denenebilir yine olmazsa mecburen birkac parca icin upgrade'e gitmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Dartanian said: Fanını temizle. Ne kadar varsa hepsini temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 o kasanın içi var ya diablonun zindanlarından beterdir.Sistem tozdan ısınınca da bööle yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 virüs scan bişiler sdadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi adam format attım sıfırdan kurdum herşeyi bişey değişmedi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 şu tozdan arındırma işlemini deniyem bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ekran kartın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 olay toz ya benim laptop 3 sene oldu alalı.10 günde bi elektrik süpürgesi tutuyorum kendine geliyor ahaha öbür türlü cok ısınıyor yavaşlıyor.deli oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 saç kurutma makinesiyle yapay olarak fanları çalıştırttım temin sdf. bi toz kalktı allahıma kitabıma. bu arada acayip cahilim şu parçalar konusunda, intel işlemciyi açamadım, acayip ısınmış gözüküyodu. soğutucusunun kenarındaki iki tane çekmeli bişeyler var çektim ama elime gelmedi ben de şimdi kırmıyayım dedim ama fanın altındaki bölümdeki toz beni benden aldı. madem kaldıramıyorum dedim bi cımbız alıp bir bir çektim tozları. birazdan bi dota atayım. yarın sabah görüşlerimi yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ben eski kasada kasa kapağını açıp önüne ufak yer vantilatörleri oluyor hani onlardan koyuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Lubuntu yukle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Hdd'de sorun olmasın bad sector fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 NOS tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 fakir degilsen yeni pc al, fakirsen dua et zengin ol sonra alirsib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi harbiden 2002 den kalma pc kullanılırmı ya.bide dota oynuyosun.silph in dediği gibi yeni bişeyler almaya çalış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 İşlemcinin çevresindeki tüm kondansatörleri değiştir. Kurumuşlardır. Kuruyunca bitiyor tüm performans... Hepsini değiştirdim, yaptım. İlk aldığımdaki performansa geri döndü alet. Can sıkıntısı ve biraz araştırma... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Red said: olay toz ya benim laptop 3 sene oldu alalı.10 günde bi elektrik süpürgesi tutuyorum kendine geliyor ahaha öbür türlü cok ısınıyor yavaşlıyor.deli oluyorumfanları sabitliyo musun bunu yapmadan önce? kağıt-karton bişey sokup fanı sabitlemek lazımmış yoksa elektrik süpürgesinden aldığı güçle normalden çok fazla dönen fan elektronik aksamları bildiğin seviyomuşşşşşş ben de başkasından duyduydum, kötü tecrübesi vardı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 çok fena sıkmış o başkası ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Red said: olay toz ya benim laptop 3 sene oldu alalı.10 günde bi elektrik süpürgesi tutuyorum kendine geliyor ahaha öbür türlü cok ısınıyor yavaşlıyor.deli oluyorum adam haxball oynayamıyo laptopuyla bi de yazmış utanmadan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar