Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Niye herhangibiyerinde öyle bişey mi yazmışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 başlık özet geçmiş 0=0 elde var 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 dEaThMooN said: gecko said: sağ eli ile karmaşık bi ilişkisi var neden karmaşık? Sağ eli başkalarıyla da mı oluyor :P kahve döküldü üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ilişki durumum abdestli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 haahaha gecko'nun da herşeye bir cevabı var hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 tabi bundan size ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Zaybird said: haahaha gecko'nun da herşeye bir cevabı var hani. buradaki ironiyi vurgulmama bile gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 hava durumlu sakali komikli bisey yazicaktim, balkanlardan filan, istemedim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Balkanlardan gelen ruslar türkiyenin kızgın erkekleriyle çarpışınca çılgın hortumlar vuku buldu.Bunun gibi miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 İyi ki vazgeçmişsin kötü olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuya cevabım +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Akhlaur said: Balkanlardan gelen ruslar türkiyenin kızgın erkekleriyle çarpışınca çılgın hortumlar vuku buldu.Bunun gibi miydi ? yok daha bireysel olucakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 beni seveni ben sevmiyorum, benim sevdiğim beni sevmiyor pozisyonundayım. mutlak değer içine alınca üstteki cümleyi sonuç forever alone oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sap doluymuş pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sap dolu olması problem değil, sap erkek dolu olması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 SAP İKİBİN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Frantic said: sap dolu olması problem değil, sap erkek dolu olması...saplı kız daha fena bence ama tabi tercih meselesi sdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bildiğin evliyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Sözlüyüm. Askerden dönünce nişanlanıcaz. 1 seneye de evleniriz kısmetse. 2 sene sonra da ikiz bebelerim olacak inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 no offense ikizler gece boyunca bi türlü uyutturmadı, inanılmaz uykum var. tek yumurta ikizi olmamaları çok kötü. bir tanesi bana beziyor ve çok güzel. ötekisine kanım ısınmadı. şimdiden kaşlarının ortasından kıl çıkıyor ayol! tam kaşlarının ortasını alırken babannesi yakaladı beni. gıcık kadın! kendi yavrumu süsleyemeyeceksem neden doğurdum ki? bu haftasonu zara'da zararına satışlar varmış. kilo aldığım için elbise bulamayacağım kendime. çok canım sıkıldı. diğer güzel olan yavruma ruj sürerken taşırdığım için biraz sinirlerim bozuldu. ayakkabı siparişi verip rahatladım. allahtan ayaklarım kilo almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 adfsjhhjfdsds agda partisine sen de gelcen mi kiiiiiiiiiz ;);):P:P:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Ömrümde ağda partisi diye bişey duymadım. Zaten yeteri kadar acı verici bi süreç. Kim neden eğlensin bununla :/ Ama pijama partisi yaparsak gelir bence dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ağda partisi http://www.youtube.com/watch?v=7ezEjae4WyM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 çok cahilmişsin. biz her hafta ay yapıyoruz ağda partisi hafta çok gelir ay olsun daha inandırıcı asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 İki haftada bir de bari. 1 ay nasıl öyle dolaşıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar