Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kepek Sorunu

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

Uzun süredir mustaribim bu dertten. Clear denedim uzun süre kar etmedi. Duş alıyorum güzelce kafamı 2-3'er dakikadan 3 kez yıkıyorum 4 saat sonra gene şöyle bir saçımla oynasam kepek dökülmeye başlıyor. 3-4 gün üst üste her gün yıkasam da aynı, 2-3 günde bir yıkasam da aynı, haftada bir yıkasam da aynı. Kepek benim değişmeyen sabitim haline geldi sanki.

Ketoral şampuan denedim yine aynı sonuç. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş ben de anlamadım şu kepek belasını,

Kafa derin yağlı mı , iyice yıka derler

Dersin çok güzel yıkıyorum, fazla yıkama kurutursun kepek olur derler

Sık yıkarsan yağ gözenekleri açılır daha çok yağlanır derler,

E sık yıkamayınca zaten bıcık bıcık yağlı...

O ketarol, nizoral zart zurt hepsi aynı içerik antifungal hepsi, bazılarına çözüm olurken bazılarına hiçbi faydası olmuyor..

Dermatoloğa gidicem ama aynı şeyleri söyler bana da sinir yapıp kafasını kırarım diye gitmiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

odullusoru said:

Uzun süredir mustaribim bu dertten. Clear denedim uzun süre kar etmedi. Duş alıyorum güzelce kafamı 2-3'er dakikadan 3 kez yıkıyorum 4 saat sonra gene şöyle bir saçımla oynasam kepek dökülmeye başlıyor. 3-4 gün üst üste her gün yıkasam da aynı, 2-3 günde bir yıkasam da aynı, haftada bir yıkasam da aynı. Kepek benim değişmeyen sabitim haline geldi sanki.

Ketoral şampuan denedim yine aynı sonuç. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ?

''Dove kepeğe karşı etkili'' al.

buydu sanırım.

Kepek sorunun çözülecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de ciddi kepek sorunu vardı, duştan çıkıordum 1-2 saat sonra kepek oluodu ve cildim kızariodu böle saç diplerim

eczaneden şunu aldım, kuzenim tavsiye etmişti

http://www.farmacep.com/ilac/betnovate-sac-5-01-30-ml-losyon

duştan sonra sürüyorum bunu kafama, geçti valla , çünkü head and shouldersdan tut çok pahalı kepek şampuanlarına kadar her marka şey denedim ilk başta bi geçio gibi oluodu çat tekrar kötüleşio ve o şampuan hiç bi işe yaramamaya başliodu.

eğer böle egzama tadında bir kuruluk varsa saç diplerinde böyle bir şey kullanabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sıradan kepeekse çözüm var da Seboreik Dermatit denen illetse GG.

12 yaşımdan beri var 13 sene olmuş. Sanırım bir tek ketoral iyi geldi dönemsel azalmalar ve artmalar oluyor.

Kafamda, kaşlarda, uzatınca sakallarda ve göğüste oluyor. Göğsüm ayrıca kırmızı kırmızı gören WTF diyor, bir kere güneşlenirken gerizekalının biri afedersin bulaşıcı mı dedi evet ben de aaa evet cüzzamlıyım uzak dur demiştim.

Şunun çaresini bulsun artık Tıp ya buradan bilim adamlarına sesleniyorum. 1 milyar olsa bile ilaç gider alırım o kadar sıkıldım bu kaşıntılardan.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Zeytin sabunu

çok ciddiyim.

Ama komili falan değil öyle, hakikisini bulacaksınız.

Biz getirttik, saçlara iyi geliyor diye. Kafamı bir yıkıyorum bildiğin keçe gibi oluyor saçlarım. Ha derim falan gıcır gıcır oluyor ama saçların o hali çile. Bir de kıvırcığım zaten çekilmiyor hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi, onu kullandıktan sonra saç kremi kullanacaksın. Saç kremi olmadan olmaz o iş.

Bütün yağı temizlediği için saçlar dediğin gibi keçeye dönüyor. 2-3 kez sabunlayıp duruladıktan sonra saç kremi süreceksin ve onunla 1-2 dk bekleyeceksin. O zaman tam oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...