Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Uykusuz siyasi mi? Bana çok boş geliyor uykusuz. Özellikle Barış Uygur'du sanırım onun yazdıkları falan. 15-20 yaş arasına hitap edecek şeyler yapıyorlar, nerede o eski leman tarzı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi iyi-kötü muhalif kapak ve 2. 3. sayfayapabiliyorlar. cesaret ve takipçileri var. onlar da pamuk ipliğine bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Aket-Atum said: Uykusuz siyasi mi? Bana çok boş geliyor uykusuz. Özellikle Barış Uygur'du sanırım onun yazdıkları falan. 15-20 yaş arasına hitap edecek şeyler yapıyorlar, nerede o eski leman tarzı şeyler. popülist geliyor bana biraz. ne şiş yansın ne kebab hesabı yapıyorlar "siyasi mizah" işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Sarhoş, bestami, mevlüt usta... bunlar kadar güzel karakter pek gelmedi ekranlara daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ben seviyorum bu programı.levent kırca'nın sarhoş tiplemesi hele ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 umut sarikaya yeter lan http://1.bp.blogspot.com/_Iy9m-_wevBw/TS9hqNQgSWI/AAAAAAAAA70/5BDH9SXpu2A/s1600/rbjo6f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Valla sizi bilmem ama ben dün akşam ki ilk bölümü izledim ve üstelik FOX TV'deki bölümlerin çoğunu izlemediğimi fark ettim çünkü oldukça güncelliğini koruyan, yakın döneme ait politik-siyasi ve ülke gündemi ile ilgili parodilerdi hepsi. Yukarıda bir arkadaşım daha yazmış. Yahu sarhoş tiplemesi bu kadar mı güzel yapılır? Mükemmel gerçekten. Ben Levent Kırca, Ferhan Şensoy, Müjdat Gezen gibi sanatçılarımızın kıymetlerini bilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Onlar en güzel Türk geleneklerinden ve kültür hazinelerinden biri olan ORTA OYUNCULUK geleneğini devam ettiren son Mohikanlar. Oyunlarını ve filmlerini izleyerek destek olalım. Levent Kırca şu an 50 kişiye yakın bir ekibi geçindirmeye çalışıyor. TV programları yapamadığı için kendi deyimiyle yeniden tiyatroya sarılmış. Şu sıralar tüm Anadolu'yu gezdiği FIRILDAK isimli bir oyunları var. İstanbul'da oynadığı zaman mutlaka izleyeceğim çünkü hem çok olumlu eleştiriler var ve hem de yukarıda yazdığım gibi bu insanlara sahip çıkmamız lazım. Onların arkasında holding medyası, filanca parti veya Feto hoca yok çünkü. Onlar gerçek fikir ve sanat emekçileri ve tabi ki memleketlerini seven insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ferhan Şensoy ve Levent Kırca isimlerini yan yana getirmen bile bu oolaylardan anlamadığını gösteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 en çok napolyonn bu olaylardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Napolyonn said: Ferhan Şensoy ve Levent Kırca isimlerini yan yana getirmen bile bu oolaylardan anlamadığını gösteriyo. :)-D Erken paydos ettim ve senin sağlığına da içiyorum Napolyon takma isimli yurdum vatandaşı... Aluriel said: en çok napolyonn bu olaylardan Ve tabi ki yan masada olsaydın sana yanarlı dönerli meyve yollardım Aluriel kardeşim, yanına da sever misin bilmiyorum ama büyük bir Kara kapak Efe rakı...Eşlik de ederdim aslında sana... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Samimi olarak olacak o kadarin yasaklandığına falan inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 harbiden lan o nasıl cümle. en çok o anlar dicektim sanırım asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Fırsat bulduğu her ortamda hükümetin FOX TV'ye baskı yaparak programı yayından kaldırttığını söyledi Levent Kırca. Sözcü Gazetesi'nde bu konu ile ilgili açıklamaları da vardı. http://www.medyaradar.com/haber/gundem-51344/sozcuden-sok-manset-olacak-o-kadar-neden-yayindan-kaldirildi.html Başka açıklamalarını da ararasan bulursun. Yok ben anladım zaten ne demek istediğini Aluriel kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 hükümet olacak o kadar izliyosa bizi yönetmesin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 izleyip izlememesi sorun değil ki. rahatsız olup engellmeye kalkması sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 rahatsız olması için izlemesi lazım o sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 reyting getirmeyen bir programı kaldırdığı için kanallara çamur atmış levent kırca. ömrünü tamamlamış bir yapımdı. olan bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Viktor said: umut sarikaya yeter lan http://1.bp.blogspot.com/_Iy9m-_wevBw/TS9hqNQgSWI/AAAAAAAAA70/5BDH9SXpu2A/s1600/rbjo6f.jpg umut sarıkaya gibi kişilerin olacak o kadar ekibine katılmış olması lazımdı. onun yerine ekip giderek azaldı, eskiden baya iyi adamlar vardı. oya başar felan da ayrıldı. öyle olunca skeçlerin kalitesi çok düştü. umut sarıkaya gibi popüler kültürü iyi bilen kişiler lazımdı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ayrıca gelişme var önceden tuncay özkan trollüyo diye kanaltürkü satın aldırmışlardı şimdi kolayını bulmuşlar gerçi tuncay özkanı da aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Reyting getirmediği doğru değil. Behzat Ç. kadar değil ama gayet iyi reytingleri vardı. Konuyu iyi anlamak lazım arkadaşlar. Adamlar ve özellikle başbakanımız eleştirinin her türlüsüne tahammülsüz. Kendisinin eleştirildiği böyle bir programın varlığından bile rahatsız. İzlemesi önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi hatırlar mısınız bilmiyorum da deli makbule ve kameraman cevat kelle donemi cok iyiydi. darbukator baryam da o donemde vardı. katılarak tabureden dusuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 cevat kelle şahaneydi ya. bestami ve kemancısı ismail hakkı var bi de: http://www.youtube.com/watch?v=z8-bh8gMGwU http://www.youtube.com/watch?v=RCA5XYkPfeM tv1 lan... küçük hüsamettin'i de hatırlarsın: http://www.youtube.com/watch?v=tf9BXzqJYzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 toggie said: kameraman cevat kelle donemi cok iyiydi. http://www.youtube.com/watch?v=QJT_gHBP6gI hamit elsabah ve cevat kelle ya. of deli adamlar. sinan bengier di mi o? ölmüştü sanırım hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Abii çocukluğumun kahramanları. En büyük fanlarıyım sdfkljsdf. Ama yenileri hiç sarmıyodu beni fox'takiler falan, bi tek şu aşçıların olduğu skeci lazımlıkla izliyodum gülmekten altıma etmiym diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 DSFLSDKSDŞF http://www.youtube.com/watch?v=9LVmP0erA54 HÜYAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar