wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yanlış anlaşılmasın... ben ekşi sözlük için gülmedim.. tatar ramazanın yazdığı yazı ekşi sözlükten mi demek istedim.. bu durum tabi ki dram.. o kadar çok kapatılması gereken yerler varken bunlarla uğraşmaları çok ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 NTV'yi açın, BTK başkanı canlı yayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ya o kadar abuk sabuk kelimeler yasaklanmış ki ne alaka diyor insan...daha önce youtube da böyle olmuştu ama millet çaresini bulmuştu... buna da bulunur bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 başbakan olmasa onu da bulamazdık, tralalarllaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 doğru diyosun küheylan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 wallace75 said: şimdi bu hatun,haydar,haydari,amerikan salatası bıla bıla konusu şaka dimi?? Keşke şaka olsa. Onu ciddi ciddi yapmayı planlıyorlardı da millet galeyana gelince "Ya o yasak listesi değildi aslında" diye kıvırmaya çalıştılar. Yemedik tabi orası ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bakalım 22 ağustostan sonra ne bekliyor bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 niye numara koyuyorsunuz siz? plaka sendromu mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 yani ? Rahat olun diyorum halledicem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 soyle bir sey var: http://sosyalmedya.co/sansur-paketleri-turk-telekom/ turk telekomu isin icine katan komplomsu bir yazi. olur mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Yurtdışına giden ne var ne yok indirip gelicek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ne bu site onu anlamadım. ne biçim site. logo koymuş logodan başka her şeye benziyor. daha kendine düzgün işleyen site yapamamış adama inanmak içimden gelmiyor. Ayrıca telekomun işin altından çıkması garip olur çünkü zaten nette çocuk var gibi uygulamaları var ve işe de yarıyor. internet piyasası ve iss'lerin çoğalması haliyle rekabeti arttırdı. Bu rekabete göre fiyatları aşağı çekmesi ya da kampanya yapması hükümetle iş birliği içinde olarak gösterilmesi komik olmuş. O zaman yarın biri ya da smile filan da internet fiyatlarını aşağı çekerse onlardan da şüphenelim. Ayrıca günde 1 TL'ye internetin detaylarını okunması gerekiyor insanların. 1 TL günde. ayda değil. her gün kullanırsan 30 tl eder ki bu da standart bir pakete denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Tarife Paketi: Günlük İnternet Bağlantı Hızı: 1 Mbps Günlük Kullanım Kota: 500 MB Aylık Sabit Ücret: 1 TL Günlük Tarife Ücreti: 2 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Günde 1TL zaten vardı yahu bundan çok önce dahi. Ki bir avantajı yok cidden, hangi insan profili günlük internet kullanır allahaşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 GERGE said: Tarife Paketi: Günlük İnternet Bağlantı Hızı: 1 Mbps Günlük Kullanım Kota: 500 MB Aylık Sabit Ücret: 1 TL Günlük Tarife Ücreti: 2 TL Daha bile avantajsizmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar