Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık IMBA Warrior (wow)


Ghostcrawler

Öne çıkan mesajlar

merhabalar. 6 yıllık accountumu satıyorum. son 1-5-2 yılda defalarca ara verip dönmeye çalıştım ama oyundan eski zevki alamıyorum. Satmamın başka bir sebebi yok. hesapla beraber cdkey gizli cevap hepsi verilecek.

tek karakter var hesapta başka bişi oynamadım. level 85 human male warrior frostwhisper realmi. ama bu tek karakter oyunun sayılı charlarından.
sahip olduğu birkaç nadide title:

hand of adal
scarab lord
brutal gladiator
vengeful gladiator
crusader
grand marshall
the light of dawn
the astral walker
starcaller
death's demise
the magic seeker
loremaster
salty
chef
arena master
the insane


ve daha birçok title var. onun dışında mevcut tüm setleri BİS. pvp ve pve tank olarak.
binek olarak da çok zengin. aq scarab böceği, arkeoloji böcek mountu, alchemy drake, choppa, achiv drakeleri, 2 tane gladyatör netherdrake. pvp binekleri. zul gurub raptor ve tigeri. baron skeletal mountu. brewfest binekleri. love fool roketi. raf zebra. dark phoeneix. spectral tiger ilk aklıma gelenler.
gold olarak en son 250k civarında vardı çantasında. ancak altcharlardaki malzemeler potlar vs satılırsa bi 50k da ordan çıkar.
unutmadan thunderfury, sulfursa ve warglaive seti var storwind seti için :ppp

güvenlik için armory veremiyorum. ilgilenenler telefon no su ile pm den ulaşsın bana.

düşündüğüm fiyat: 2000 lira
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:



Doğru, öylesin malesef.

Charın üzerindeki parayla alınamayacak şeyler bile kendi başına 1.500 TL falan eder direk, üstüne bu kadar rare mount ve 250-300k gold var, gayet normal bir fiyat. Arkadaşın hatası mülkiyet düşmanı haset Türk oyuncularına bu fiyatı vermek olmuş, ben olsam direk yurt dışında satıp böyle abuk subuk troll'lerle uğraşmazdım.

Hayırlı satışlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın bir önceki konusunu kendi varsayımlarınızla baltalıyorsunuz, bu yüzden diğer açtığı konular da geçersiz sayılıyor, biz de bu haset bazlı önyargılara saygı duymak ve doğru kabul etmek durumundayız?

O da güzelmiş de ben almıyım.

Burada yazılan char'ın değeri budur. Ortada char falan yoksa da iletişime geçen biri (varsa) zaten bunu söyler, biz de bir kanıtla yalanlamış oluruz en azından.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...