ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Hürriyet Gazetesi spor yazarlarından ve Telegol yorumcusu Erman Toroğlu, bundan böyle TRT ekranlarında… Toroğlu, TRT HD ve TRT Anadolu’dan yayınlanan ‘Futbol Herşeye Değer’ isimli programda yorumlarıyla katılacak. Erman Toroğlu’nun haftanın maçlarını, kritik pozisyonlarını yorumlayacağı program her pazartesi saat 20.00’de başlayacak. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 noooooooooooo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 haydaaa çakarla kavgalarını izleyemiycezmi şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 devlet televizyonunda erman toroğlu. bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 fizban said: devlet televizyonunda erman toroğlu. bravo. herhangi bir kanalda toroğlu ? bu daha büyük bravo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 özel kanallar para için seviyeyi düşürürler. bu alışıldık birşey. doğru demiyorum, alışıldık diyorum. ama devlet televizyonunun, benim vergimle; sadece reyting için, ne derece seviyesiz bir adam olduğu bilinen bir adamı eğer programa çıkarıyorsa baya sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ya sadece ne sacmalıcaklar diye telegol izliodum insh ayrilmaz ordan :( cok egleniyorum onlari izlerken valla.. --- ülkede seviyenin yüksek oldugu hangi alan varki TV'de yüksek olsun.. devlet özel fark etmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 "taraftar kaleci Şenol'un annesiyle ilişkiye girecez diyor, hem de normal yoldan da değil" lafını unutamam bu hödüğün:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 milletvekili olmak isteyenler TRT'de!! diye slogan yapmalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bi swat yapmışta olabilü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Çok sataşıyodu Fener'e susturamadılar, zannediyorum bu rüşvetle bu da fener yalakası konumuna geçer. Yakında Allah'ın da izniyle Fener şampiyon diye açıklama yaparsa şaşırmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 serhat ulueren twitter said: İnanamıyorum,E.Toroglu'na sadece bugunluk trt hd kanalı için izin verdik,bütün siteler ve hürriyet "Erman trt'de"demiş.böyle yalan görmedim. said: Bu is de kasıt var.Erman hocanın kanaltuk'le 1 Ağustos'a kadar sözleşmesi olduğunu sağır Sultan bile biliyor twitter hesabı gerçek mi orasını bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bu da bir şekilde fenere bağlanmış, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 applev0dka said: fizban said: devlet televizyonunda erman toroğlu. bravo. herhangi bir kanalda toroğlu ? bu daha büyük bravo... Bu ülkenin yayın yapan neredeyse her kanalı Mehmet Ali Erbil gibi bir felaketi çekti bunca sene, Erman'a mı laf ediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 erman backstab cakms serhata haberler dogruysa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ahmet Çakar ve Erman fazla geliyordu zaten Telegole tek programa, iyi olmuş ayrılmaları. Orda daha Gökmen gibi bir canlı var efsane kişilik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Yok ya. Erman telegolde devam edecek yine. Ama Son Kale düşünce pazartesisi boşa çıktı adamın. O da TRT'de değerlendirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 fizban said: özel kanallar para için seviyeyi düşürürler. bu alışıldık birşey. doğru demiyorum, alışıldık diyorum. ama devlet televizyonunun, benim vergimle; sadece reyting için, ne derece seviyesiz bir adam olduğu bilinen bir adamı eğer programa çıkarıyorsa baya sorun var. reyting de zaten vergi veren adamların izleme oranı/izlemek istediği şey değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 benim anladığım trt üzerinden o takım elbiseli memurlar kurumu iznelimini atmak istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar