Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erman Toroğlu TRT Ekranlarında!

ajmet

Öne çıkan mesajlar

Hürriyet Gazetesi spor yazarlarından ve Telegol yorumcusu Erman Toroğlu, bundan böyle TRT ekranlarında… Toroğlu, TRT HD ve TRT Anadolu’dan yayınlanan ‘Futbol Herşeye Değer’ isimli programda yorumlarıyla katılacak.

Erman Toroğlu’nun haftanın maçlarını, kritik pozisyonlarını yorumlayacağı program her pazartesi saat 20.00’de başlayacak.

kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

özel kanallar para için seviyeyi düşürürler. bu alışıldık birşey. doğru demiyorum, alışıldık diyorum. ama devlet televizyonunun, benim vergimle; sadece reyting için, ne derece seviyesiz bir adam olduğu bilinen bir adamı eğer programa çıkarıyorsa baya sorun var.
Sosyal ağlarda paylaş

serhat ulueren twitter
said:
İnanamıyorum,E.Toroglu'na sadece bugunluk trt hd kanalı için izin verdik,bütün siteler ve hürriyet "Erman trt'de"demiş.böyle yalan görmedim.

said:
Bu is de kasıt var.Erman hocanın kanaltuk'le 1 Ağustos'a kadar sözleşmesi olduğunu sağır Sultan bile biliyor

twitter hesabı gerçek mi orasını bilmiyorum tabi
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

özel kanallar para için seviyeyi düşürürler. bu alışıldık birşey. doğru demiyorum, alışıldık diyorum. ama devlet televizyonunun, benim vergimle; sadece reyting için, ne derece seviyesiz bir adam olduğu bilinen bir adamı eğer programa çıkarıyorsa baya sorun var.

reyting de zaten vergi veren adamların izleme oranı/izlemek istediği şey değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...