Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Aluriel said: he kendin çok dolu konuşuyosun da milleti boş konuşmakla ithaf ediyorsun. bi ara üşenmeyip alıntı yapacam napolyonndan inciler diye wot merak etme ama. Istiyorum :D Repinin yarısı şimdi yarısı da is bittikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ergenekon örgütü nü küçümseyen insanlara benim cevap vermeme gerek yok son iki yıldır özgür bir biçimde bir mayısın kutlanması en büyük kanıt. kavgadan, tartışmadan pay çıkartan insanlar vardı ama artık tasfiye edildi çok daha insancıl kutlanıyor emeğin bayramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ????! Yani cetintas'ın dediği gibi oradaki insanların inanılmaz sağduyu gösterip, ne haliniz varsa görün. We dont give a shit about you and your circus dedikten sonra gitmelerinden değil de, ergenekon yüzünden????! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ne dediğini kendin anlıyormusun ciddi ciddi merak ediyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Napolyonn said: ergenekon örgütü nü küçümseyen insanlara benim cevap vermeme gerek yok son iki yıldır özgür bir biçimde bir mayısın kutlanması en büyük kanıt. kavgadan, tartışmadan pay çıkartan insanlar vardı ama artık tasfiye edildi çok daha insancıl kutlanıyor emeğin bayramı. Helal olsun kardeşim.Ahmet Şık olayı hakkındaki görüşlerini alabilir miyim birde senin çok merak ediyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ya şöyle napolyona sataşana kadar şunu deseniz olmuyor mu. Bundan 2 sene evvelde akp yüzünden 1 mayıs kutlanamıyordu. 1 mayısta bu şuan olan şeylerinde yapılmasına izin yoktu. 1 mayısta şunları yapmak isteyen insanlara polis orantısız güç dedigimiz olayı gösteriyordu ve bundan dolayı televızyonlarda olaylar gosterılıyordu. Eger ki bundan 2 seneden öncesinde bile akp bu kadar polis önlemi alıyor olmasaydı 1 mayıs her zaman son iki sene gibi kutlanabılecekti. Amma sataşıyorsunuz bakın bunu okuyan napolyon bile argümanı anlıcaktır agresif herkes burda siyaset konusu olunca . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 adam hardcore şakirt ne cevap veriyorsunuz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Napolyonn said: ergenekon örgütü nü küçümseyen insanlara benim cevap vermeme gerek yok son iki yıldır özgür bir biçimde bir mayısın kutlanması en büyük kanıt. kavgadan, tartışmadan pay çıkartan insanlar vardı ama artık tasfiye edildi çok daha insancıl kutlanıyor emeğin bayramı. hocam 2 yıldır taksim'de kutlanıyor 1 Mayıs biliyon demi? Ergenekon mu izin vermiyordu Taksim'de kutlanmasına? Gerçi Akp hükümeti Ergenekon'u temizleyip, izin vermiş olabilir Taksim'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ufacık veletin cinsel organına delik mi delik değil mi diye kontrol eden müdür bile haklı gören zihniyet Napolyon'un ki. Kaale alan var mı hala? Bu arada Ergenekon terör örgütü tanımın suç unsuru teşkil ediyor zira ortada mahkeme kararı var. Aman derim, dava filan açılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Napolyonn said: son iki yıldır farkındaysanız 1 mayıslar rahat bir biçimde kutlanıyor. bundan öncesinde ergenekon örgütü yüzünden rahat bir biçimde yapılamıyordu ve hep bir provokasyon meydana geliyordu neyseki normalleşiyoruz. patiye her girildiğinde pop up ile açılması gereken bir post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ahaha sakaysa komik ciddiyse cok daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 olm adam ergenekondan olabilir he dkkat edin. yani fazla üzerine gitmeyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bende şimdi geldim , yalnız gazetelerde çarşı nın pankartı diye dolanan pankart var küfürlü olan, çarşının içinde öyle bir pankart yoktu, hepimiz şişli de migrosun orda toplantık, bütün pankartlar ordaydı orda dağıtıldı, kesinlikle o pankartı açan çarşı değil, ikinci konu sendikalar kontrolü kaybetmiş , bütün yazılanları okumadım bahseden oldumu bilmiyorum ama alanda çok sayıda kürt faşistlerde vardı, sosyalizm ile alakası olmayan abuk sabuk tipler,ama genel anlamda güzel bir gündü bu kadar kalabalık ve olaysız olması, daha önceki senelerde yaşanan büyük çatışmalardan kimin sorumlu olduğunun kanıtı oldu. Çarşı olarak 200 300 civarı bir kalabalık ile çıktık meydana , çok güzel pankartlarımız vardı, bir ara fenerli arkadaşımın yanına gittim , onlarda fenerin vamos bien gurubu ile gelmişti, hatta doğan haber ajansı benimle röportaj yaptı , ilk sorusu bu fenerlilerin yanında beşiktaş formanla 1 mayıs kutluyorsun ne düşünüyorsun oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 türkiye de nazizm tehlikesimi var abi oraya üç hilal koyulmalıymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ampul de şuna sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ne düşünüyorsun peki tinu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 tinu said: bende şimdi geldim , yalnız gazetelerde çarşı nın pankartı diye dolanan pankart var küfürlü olan, çarşının içinde öyle bir pankart yoktu, hepimiz şişli de migrosun orda toplantık, bütün pankartlar ordaydı orda dağıtıldı, kesinlikle o pankartı açan çarşı değil, ikinci konu sendikalar kontrolü kaybetmiş , bütün yazılanları okumadım bahseden oldumu bilmiyorum ama alanda çok sayıda kürt faşistlerde vardı, sosyalizm ile alakası olmayan abuk sabuk tipler,ama genel anlamda güzel bir gündü bu kadar kalabalık ve olaysız olması, daha önceki senelerde yaşanan büyük çatışmalardan kimin sorumlu olduğunun kanıtı oldu. Çarşı olarak 200 300 civarı bir kalabalık ile çıktık meydana , çok güzel pankartlarımız vardı, bir ara fenerli arkadaşımın yanına gittim , onlarda fenerin vamos bien gurubu ile gelmişti, hatta doğan haber ajansı benimle röportaj yaptı , ilk sorusu bu fenerlilerin yanında beşiktaş formanla 1 mayıs kutluyorsun ne düşünüyorsun oldu:) Çarşı'nın içinde değil zaten, İnönü'nün karşısında BELEŞ TEPE'nin aşağısına asılıydı pankart. Kürtçü faşistler ile de yanyanaydık ve zaten onların gelmesi ile bizim alanı terk etmemiz bir oldu. Önceki yazıları okursan yazılanları göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 chp lilerin flamalarıda çok havalıydı. bu sene bayağı katılım gerçekleştirdiler kk den sonra değişim hissediliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Abi senin kürtçü faşist dediğin kürt haklarını savunan herkes oluyor yalnız ben okudum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 türk halkını savunanlara da türkçü faşist diyyoruz? ee milliyetcilik her şekilde kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ama escape o dediğin neyden nasıl koruduğuna bağlı biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 he evet doğru kardeş haklısın gel bişiler içelim senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Tinu, bak fotoğrafını çekmişim, aşağıya ekliyorum o ÇARŞI pankartını. Büyütebilirsen okursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Her türlü escape. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 küfürü geçtimde türban ne alaka ya özellikle işçi bayramında yine saçmalamış bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar