DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi şimdi bi kız var kedi canını senin denicek kadar güzel işte tahmin edin. Ama bu kızda bi sorun var arada zombi gibi yürüyo çarpık ve ayakkabıları yere sürterek. Yanyana yürürken sanki zombi ile yürüyomuş gibi oluyo. Şimdi ben şey dicem. Napacan kızın yürümesini, kız güzel diyip devam mi etsem konuşmaya yoksa olm manyak mısın zombi ile ne işin var diyip yavaş yavaş uzaklaşsam mı? hep öle yürümüyor ama uzaktan bakıncada baya baya kötü gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 küçükken menenjit mi geçirdin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kıza diksiyon eğitimi ver, sonra topici kişisele taşıması için moda pm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Seviyorsan git konuş.Az sonra bölüm hocaları sana dersini verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 tekrar yürümeyi öğret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ONUNLA İLİŞKİYE GİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 CİNSEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Belki hastalığı vardır çocuğum dalga geçme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 çıkart masaya vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 lan eğitime açmışım kişisel diye basmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 itiraf et, bilgisayarın karşısında içten içe 10 dakikadan uzun bi süre boyunca düşünüp durdun dimi "bide kızın zombi gibi yürüdüğünü söylerim, ardından kız arkadaşım var rolüne girerim ilgi de çekerim komik olduğum da düşünülür, eğitime açarım daha da komik olur" yoo dostum yoo. Bence yanlış düşünmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 yoo düşünmedim. kız arkadaşım(sevgilim) olan birine bi kız var demem zaten. yanlış yere açmışım işte asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 yürümesi çok mu kötü görünüyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 böle sallana sallana mı sağa sola ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 sayılır ama arada yapıyo işte, adımları çapraz filan atıyor sürtüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Koluna girersin sana ayak uydurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kızın fotosunu koy ona göre karar verilsin. çok iyiyse seke seke bile gidebilir hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 DeBuffAndHeal said: sayılır ama arada yapıyo işte, adımları çapraz filan atıyor sürtüyor. - dalga geçme - yürümesine göre de yargılama - yürüyüşünü kafana takma - kendisi çok güzelmiş zaten - konuşması oturup kalkması da güzelse git konuş - ben de bazen sallanarak yürüyomuşum başkaları diyo :( - insan farketmiyo, hem de hiç mi hiç farketmiyosun - ve genetik bişi, ayaklarların adım atarken ve dururkenki pozisyonundan kaynaklanıyo - arkandan konuşulunca çok üzülüyosun :( :( - git sev o kızı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bu konuyu da bir daha açma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Aluriel said: kızın fotosunu koy ona göre karar verilsin. paticik kız onay verme konseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 dooru diyon tabi, egitim sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Niye bir daha açsın olm açmış zaten bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kızla dalga filan geçmiyorum tabi ki. Muhabbeti filan hoş. 13 14'lü yaşlarında basket oynamış belki ondan yürümesi aradan öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 çok üzüldüm yalnız kızın adına, gerçekten hayvan bi insanmışsın kardeş. belki bi özürü falan var ne bileyim, niye böle hayvanlık yapıyosun. caps ver. vid ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 herkesin bir bug'i var iste, önemli olan onu öle sevip kablenebilmek '.' ac thriller'i, sevgi sözcükleri fisilda kulagina. zombi fantezisi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar