razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 12 kişilik öğrenci grubu tarafından 1 ayda geliştirilmiş. oyun baya kısa (1 saat falan) ama gerek atmosferi olsun gerek görsel tarzı olsun baya güzel. survival horror sevenler oynasın işte, hem de bedava. birinci dünya savaşında ilginç şeylerin (biraz fantastik) döndüğü bi siperden kurtulmaya çalışıyorsunuz. http://1916.dadiugames.dk/ http://www.youtube.com/watch?v=4TuCHib3iMo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 akşam denicem ışıkları falan kapatıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 tek dusman raptor mu abi o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 he ya az önce şöyle bi baktım raptor çıktı adfcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kaçmalı oyunları sevmiyorum, şöyle adam gibi cthulhu mythos yapan olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 haha komik olmuş raptor ne alaka bir de kenardan zıpla bişeyin üstüne çık git sperden madem ya dışarda da savaş dönmüo gibi çok bi aksyion yok yani. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 survival horror abi ne aksiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Olayı söylediniz ama, heyecanla oynayacaktım ben daha, oynamam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 pis spoiler çetesi sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 siperlerin üstünde trex varmış, çıkamıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Eee ingilizce seçiyorum ama yazılar falan hep almanca, siperde bulduğum kağıtlar falan. Nasıl anlayacağım olayı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi trex falan var zaten napıcan hikayeyi gdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ya zaten direk raptor yedi öldüm, anlamadım hiçbir şey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar