Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

22 Ağustostan itibaren internette yeni dönem

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Beyler demin bir arkadaşın facebookunda gördüm

ilk adım olarak www.ihbarweb.org.tr 'ye girip www.btk.gov.tr 'yi "intihara sürükleme" adı altında ihbar edelim.

siteye girerseniz ve resmi görürseniz, internetin o adamların elinde olduğunu görmek cidden intihara sürükleyebilir haberiniz olsun.

edit: Ayrıca böyle bir kurumun semihcumhuriyeti.cjb.net kıvamında siteye sahip olması da intihara sürükler.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Beyler demin bir arkadaşın facebookunda gördüm

ilk adım olarak www.ihbarweb.org.tr 'ye girip www.btk.gov.tr 'yi "intihara sürükleme" adı altında ihbar edelim.

siteye girerseniz ve resmi görürseniz, internetin o adamların elinde olduğunu görmek cidden intihara sürükleyebilir haberiniz olsun.

edit: Ayrıca böyle bir kurumun semihcumhuriyeti.cjb.net kıvamında siteye sahip olması da intihara sürükler.

ahha yaptım bunu.
yapın abi herkes yapsın.

tepki bir şekilde belirtilmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işe yaramayacağını biliyoruz ama sonuçta bu tepki göstermenin şu an için en basit yolu.

Ben de isterim insanlar meydanlara toplansın protesto etsin oradan başlayan devrim ateşi ile bütün dünya zincirlerini kırsın ve yarınlara umutla baks.. neyse işte bende daha fazlasını isterim de uzun vadeli bir planın ilk safhası gibi düşün. Eğer onlar benim internetimi engelleyerek bana rahat vermeyeceklerse ben de açıkçası onlara rahat vermemek için elimden geleni yapmayı isterim. Bu bariz çok basit ve etkisiz birşey ama içerdiği biraz da şakacı unsur ile insanları bu amaç için toplamak üzere bir araç.

Lan napolyonn nerede?
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

http://www.btk.gov.tr/Kurum_Hakkinda/Kurulus_yapisi/baskan_ve_uyeler/baskan.htm

Elektronik okuyup, deniz ulastirmada yuksek lisans, doktora yapmak nasil bir seydir.

biz buna kolaya kaçma da diyoruz..

makine okup ziraat tarım üstüne doktora yapan, doçentlik falan alan birileri vardı vakti zamanında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...