Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

22 Ağustostan itibaren internette yeni dönem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cetintas said:

Salonda olabilecek senaryolardan biri de şu olur.

Yaz kızım, Pati isimli forum alanının aşağıda isimleri yazılı üyeleri kendilerinin suçsuz olduklarını, bütün suçun çetintaş takma isimli Çetin Taş'ta olduğunu söylemişlerdir:

Vaperon,Napolyon,Seele,Tatar Ramazan,Tesbih,Tyrannus,Sipeyskeyk,Synthesizer,Vingthor,Revangelis, Xenocide,Lyvanna Dolores,Screwy,Napae,Cystein,Forgiver,Tatar Ramazan,Fin,Cuce,Myshkin,Balon....

B)-

Ahahahah ilk sıradayım. Süpersin abi :D
Mesaj tarihi:
fizban falan gelsin de siyaseti yasaklayalım lan yeniden.. sfsdfsfsdf

ya olm. burada bunu koymuşuz. adam gitmiş gerizekalılar demiş. AHUHUHAUHAUAHUAHUA
düzeltiyorum bilmem ne ama yapmayın yahu.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

çocuk ve aile var baba

O ÇO değil, ÇD gibi sanki...
Emniyet müdürlüğünün Ç ile başlayan iki şubesi var. Biri Çevik Kuvvet, diğeri de Çocuk Şube...

Belki bulundukları ilçenin veya ilin baş harfi falandır o Ç.
Mesaj tarihi:
Beyler o çocuk polisi. İnternet kafe denetlerken rast gelen birşey.

[video]http://www.vimeo.com/22088894?feature=oembed" width="459">

7. dakika 18. saniye. %100 örtüşüyor görüntüler ama sadece ekrandaki görüntü farklı... Sanırım aynı baskın görüntüsü, farklı dakikalardan çıkan bir şey.

Tehlike yok dağılabiliriz. :D
Mesaj tarihi:
Beyler ben avukatımı buldum, siz de kendinizi sağlama alın bence.

Patinin linkini ve resmi yolladım, "ergenekon diye toplamaya gelirlerse yardımcı olucan di mi" dedim "ayıpsın, temiz çamaşır kitap falan getiririm her hafta" dedi avukatım :(
Mesaj tarihi:
cetintas said:

Salonda olabilecek senaryolardan biri de şu olur.

Yaz kızım, Pati isimli forum alanının aşağıda isimleri yazılı üyeleri kendilerinin suçsuz olduklarını, bütün suçun çetintaş takma isimli Çetin Taş'ta olduğunu söylemişlerdir:

Vaperon,Napolyon,Seele,Tatar Ramazan,Tesbih,Tyrannus,Sipeyskeyk,Synthesizer,Vingthor,Revangelis, Xenocide,Lyvanna Dolores,Screwy,Napae,Cystein,Forgiver,Tatar Ramazan,Fin,Cuce,Myshkin,Balon....

B)-

hocam ben niye yokum seni satıcak ilk adam benim :D 'CHP mi Atatürk mü yooo ben said nursi falan severim ya hep bu çetintaş beni chpli yaptı'
Mesaj tarihi:
vaperon said:

7. dakika 18. saniye. %100 örtüşüyor görüntüler ama sadece ekrandaki görüntü farklı... Sanırım aynı baskın görüntüsü, farklı dakikalardan çıkan bir şey.

ahaha chatluck orasi!
Mesaj tarihi:
vaperon said:

aha pazar alanı kapatılır eğer öyle ise yırtarız. cavanagh ile eski mod kermit'in başı ağrır sadece.
  • Yeni Oluştur...