Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dream theater yeni davulcusu

barnacle

Öne çıkan mesajlar

lte ye marco minnemann gider esas,

portnoy un da dt nin belkemigi oldugunu, davulculugu disinda esas katkisinin besteleri oldugunu herkez biliyordur ztn. yalniz eski fanlar icerisinden son albumlerdeki gidisattan bildigim kadariyla kendisi de memnun degil ki ben bunun miladini train of thought olarak goruyorum. sonrasi gozumde diger albumlere oranla dinlemeye degmeyecek albumler hep maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Adamın ne kadar iyi davul çaldığıyla ilgilenmiyorum hiç. Adam Berklee'de hocaymış, bu iyi. Ama beste olarak ne katacağı çok önemli çünkü bir şey getiremezde Portnoy'suz DT ölür bence. Adam isterse dünyanın en hızlı davulcusu olsun, DT Dragonforce değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Mangini hızlı olan davulculardan çok çok öte bir tekniğe sahip. Böyle bir genelleme yapmak çok yüzeysel olur. Daha önce Annihilator, Extreme'de çalmış olması onu bu formata sokmamalı. Tabi ki bir Portnoy performansı sergiler mi sorusu merak konusu, Portnoy'un beste ve yaratıcılık konusunda ne kadar iyi olduğunu inkar da etmiyorum. Sadece Mangini'ye güvenim sonsuz. İyi iş çıkaracaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...