Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Portnoy'ün olayı davulculuk değildi ama, adam mükemmel besteci. Müziğe en çok katkı onundu DT'de hatta. Bundan sonra ne olur bilmiyorum bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Şimdi videoları izledim de, güzel olmuş baya. Dream Theater elemanlarına sevgim arttı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bu olmadı dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 neyi olmadi be mis gibi oldu asil DT degilde liquid tension experiment olarak bir araya gelip bisi yapsalar yine. bak o cok harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 lte ye marco minnemann gider esas, portnoy un da dt nin belkemigi oldugunu, davulculugu disinda esas katkisinin besteleri oldugunu herkez biliyordur ztn. yalniz eski fanlar icerisinden son albumlerdeki gidisattan bildigim kadariyla kendisi de memnun degil ki ben bunun miladini train of thought olarak goruyorum. sonrasi gozumde diger albumlere oranla dinlemeye degmeyecek albumler hep maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Train of Thought'dan sonra ben de hep bir kere dileyip geri dönmedim suffle'da çıkmadığı sürece. Hep kendilerini tekrarladılar, bir Portnoy şarkıları iyiydi arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 mike mangini inanılmaz adamdır. oturmuş diyorum. bir heyecan getirebilir yeni albümlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Ben tanımıyordum ama herif hem iyi çalıyor, hem çok sempatik lan, vallahi çok özendim. Hele o Steve Vai videosunun sollarına doğru tek elle nasıl yardırıyor, hayret ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M1EhMdqE51c&feature=related sempatiklik ve şov olarak kesinlikle en iyi seçimdi. teknik olarak zaten söze gerek yok. beste olarak artık kendini gösterir zaten. altta kalacak bir karakter değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Adamın ne kadar iyi davul çaldığıyla ilgilenmiyorum hiç. Adam Berklee'de hocaymış, bu iyi. Ama beste olarak ne katacağı çok önemli çünkü bir şey getiremezde Portnoy'suz DT ölür bence. Adam isterse dünyanın en hızlı davulcusu olsun, DT Dragonforce değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mangini hızlı olan davulculardan çok çok öte bir tekniğe sahip. Böyle bir genelleme yapmak çok yüzeysel olur. Daha önce Annihilator, Extreme'de çalmış olması onu bu formata sokmamalı. Tabi ki bir Portnoy performansı sergiler mi sorusu merak konusu, Portnoy'un beste ve yaratıcılık konusunda ne kadar iyi olduğunu inkar da etmiyorum. Sadece Mangini'ye güvenim sonsuz. İyi iş çıkaracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Teknik önemli değil diyorum ben de, güven açısından en fazla iyi çalar konusunda işe yarar teknik. Beste yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 E zaten audition in amaci oydu , yoksa hepsi parcalari calabiliyordu ama muzikal bilgi , beste ve kimya mevzularinda su an grubun lokomotifi rudess ve petrc ile en uyumlu oldugu icin mangini secildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Marco'yu seçmedikleri için memnun oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ben marco minnemann'ı tercih ederdim şahsen ama mike mangini de aşmış bir adam tabi. adam telefonda ağlıyordu resmen ya izledim hepsini şimdi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ahuahua ben bu videoları yeni gördüm de. yılların manginisi almış çantasını seçmelere gelmiş ahah nasıl bir egoizm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 di mi hakkaten büyük grupmuş bu DT dedirtir insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 adamlar grubu toplayip davulcularin ayagina mi gidicekti? is icin gorusurken sirketler sana mi geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-vaDfcKzLbY http://www.youtube.com/watch?v=2QHMQjH17aw ahahah bunlar çok iyi ya. düşünsene virgil donatisin grup seçmelerine katılıp seçilemiyosun falan. hayat ne garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 2. davulcu ne sıçmış danceofeternitye ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 lan ne iyiyimiş davulcular ya allahalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ABİ RUDESS NE KIZDI NE KIZDIIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 new york konserini bir daha izledim sabah.çok güzel lan dt.ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Marco ne kadar şeker bi adammış. İsterdim ben grubumda enerji yayıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi yalniz bunlarin bascisi ne ayak? sacini yolasim geldi adamin baktikca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar