seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bi tanesinin gitmesi fark etmez aslında. nasıl olsa her ay onlarca bilim dergisinin yayınlandığı bi ülkede yaşıyoruz. seçip beğenip alırız. http://www.gazeteciler.com/gundem/ntv-bilim-dergisi-kapatildi-34183h.html reklam ile ilgili bi sebepten böyle bi karar alınmış. piyasada o kadar boş içerikli dergi varken böyle bi derginin gitmesi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Açıkcası benim için pahalıydı biraz. Fazla takip edemedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 her ay aliyordum ben tnv bilim bile tarihi kotu olmus bitirilmesi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 çok pahalıydı ve içerik olarak yetersizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Evet ölümsüzlük iksirinin formülünü falan vermelerini bekledim, vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyla pekte alakalı değil ama birden aklıma geldi. National Geo Wild neredeyse her yere özgü hayvanlara bir belgesel bir tanıtım çekiyor bizde hiç böyle hayvanlar yok mudur arkadaş? Türkiye'de yaşayan buraya özgü bir kaplan türü varmış mesela eskiden soyu tükenmiş yanlış hatırlamıyorsam kaplandı bir yırtıcıydı da kaplandı sanırım. Kim bilir böyle kaç hayvanın soyunu tüketmişizdir keşke hala olsalardı. Hatta hazar kaplanıymış haberi; http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=139884 Madem bu soyu tükenmede olan kaplan görüldü neden bunlara doğal koruma parkları yapmıyoruz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ayakla ezilen kediye üzülenlere "insanlar açlıktan ölürken!!11" diyen zihniyetle aynı ülkede yaşadığımız için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 cumhuriyet bilim&teknik yetiyor gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yazık olmuş. ilk sayısından beri takip ediyordum. içerik yetersiz olsa da hiç olmazsa destek olmak için. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 icerik te yeterliydi en azindan benim icin 3.dereceden diferansiyel denklem teknikleri fln beklemiyor zaten populer bilim dergisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Tübitak bilim&teknik'i kadar doyurmuyordu gerçi. Yani 2-3 defa alıp, 3-4 makale okuyup kenara attım. Yazık olmuş yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Eniştem Ankara ofisinde çalışıyordu, her işi buna yüklemişlerdi. Ankara ofisi kapanınca çok sevinmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 vogue ye devam edeceklermiş ama süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Beyler seriat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pares Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Piyadasa o kadar boş dergi varken bilim teknoloji dergileri az olup birde kalkması kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 düzenli okuduğum dergilerden idi ; üzüldüm artık yayınlanmayacak olmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 iyi olmuş. saçma sapan şeylerle uğraşacaklarına adam gibi futbol gazetesi falan çıkarsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Her sayı farklı bir NTV spikeriyle 12 sayfa bol resimli röportaj koysalar satış rekoru kırarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Buna ve NTV Tarih'e alışamamıştım bi türlü. Bunun içeriği yetersiz, NTV tarih ise inanılmaz sıkıcydı ki tarihe oldukça meraklı bir insanımdır. Nerede o eski Focus, o hem popüler hem de inanılmaz doyurucu bir dergiydi. Bunlar bariz işlerini iyi yapamadılar ve bittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bilim teknik'ten ayrılan kadro çıkarmıyor muydu bunu? keşke olmasaymış : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar