Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 kendini prenses sanma durumu var işte ibretlik bir düğün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 abi ne düğünmüş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 sdasd adam kendini tutamıyo gülcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 hahah harbi güldü gülecek haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ne rp yaptılar kardesim hadi öp artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 noel baba kıyıyo düğünü, o nası bi ses lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 yüzüğü takamadı damat ve damat öpmedi hala gelini laaaannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 abi koro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bizim düğün olsa halaya başlanmıştı, adamlar çok lord takılıyo ya öf sıkıldım öpmedi zaten, ben yatıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 niye öpmedi lan bu adam, fag... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Laorx said: bizim düğün olsa halaya başlanmıştı, adamlar çok lord takılıyo ya bizde olsa kravat çıktı anla bile bağlanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Elton John ve erkek arkadaşı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Beyler pardon kim evleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Benim amca oğlu vilyım. Abi kilise müziğine bayılıyorum ya. Çocuk koroları da bir harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 eltın con ve erkek arkadaşı o değilde 2 saat işte nikahı kıyıp halay mı çekceklerdi böyle pis pis geyikle geçiriyolar zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 İsveç'te bile millte toplanmıştı ucundan göreceğiz Prensesle damadı diye, bunun büyük olması normal...Hani en çok bilinen kraliyet ailesi İngiltere sonuçta...Londra'da yaşayan patiler hadi akalım sokak partilerine bugün:)... Kız güzel de, adam yaşlanmış iyice yav, babasına benzemiş.... Ama o çadır vs işleri normaldir yani, dünya kupası finalinden fazla izlenmiyorsa şu an neyim... Ayrıca evet saatler sürüyor tören, sözüydü, şarkısıydı, yeminiydi, osuydu busuydu vs... Bütün gün devam eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Abi şuan bütün bu güzelliğin içinde ALLAHU EKBER diye bir ses gelip canlı yayında kilise havaya uçup kraliyet ailesinin hepsi ölse inanılmaz olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 sipeyskeyk said: Abi kilise müziğine bayılıyorum ya. Çocuk koroları da bir harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 abi öpüşmez onlar... siz yanlış bekliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 escape in teyzesi kraliyet herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ailenin yaşlı amcalarından biri evliliği öven konuşmayı yapıyor, aynı türkiye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 erkek korosu içinde ezio yu aradı gözlerim çatıda da olabilir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 said: Güneşlenmek ve yüzmek için beyaz mayo tercih eden Middleton`ın bikinisi suya girince şeffaflaştı ve göğüs ucu gözüktü. ilkokul 3 teki böle düz cümle kurmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 beyler ben aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Kraliçe nin arkasındaki büyük memeliye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar