cetintas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Şimdi bu başlığı açıp,yazacakları mı yazıp,çıkıyorum. Uğur yaptım gibi bir durum. Diyorum ki Orlando yenecek ve seride durum 3-3' e gelecek. Çok uzun zamandır rezilce oynayan Hidayet 20 sayının üzerinde atacak,deli gibi asist üretecek. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 abi herşeyi konu dısına acmak zorunda diilsn :) senin forum ekranda nasl görunuyor bilmiorm da :D spor bölumu orda basketbol bölumu var :D iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Kafam harbiden basmıyor canım, yani ben yeni konu aç ikonunu tıklayıp açıyorum, yoksa kimseyi rahatsız etmek derdim yok.Bir daha dikkat ederim.Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 kizgin firin mercimege zarar, aman abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 HE-DO bişiler yaparsa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 sen zahmet etme çetin abi zaten modlar taşır gerekli bölüme. işleri ne yatıp yatıp maaş alıyo cicişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Adi Hido.O 2 boş turnikeyi kaçırmasaydı durum 3-3'tü. Hak etmiyor ulan aldığı parayı.Senede 10 küsür milyon Dolar alıyor. Cillop gibi para.Bunun için mi alıyor?Ne güzel len?Az mi Kanadalı haşladık uluslararası basketbol forumlarında Hido dalemasını savunacağız diye?Tühhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar