roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 http://gizmodo.com/#!5796683/watch-this-insta+roadblock-murderize-a-15000lb-truck Hayatımda bu kadar çılgın bir şey görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 tekerleğe yapışan manyetik trapler var arabayı yoketmeden durduran fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 napiyolar bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 tenisim geldi diyip bir anda tenis oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 inanılmaz aletler yalnız, şirketim falan olsa direkt şirket binası önüne o metal direklerden gömerim. kamyon kahveaaneye daldı tarzı olaylardan kurtarırım şirketimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 "roket adam" said: inanılmaz aletler yalnız, şirketim falan olsa direkt şirket binası önüne o metal direklerden gömerim. kamyon kahveaaneye daldı tarzı olaylardan kurtarırım şirketimi. oh, guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 şirketin kaaveaanesi yok mu abi? toplantı salonu falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 adam öldürmeye teşebbüs lan sdfg ama çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 oha süpermiş,skynet tarafından kaçan insanları durdurmak için yapılmış resmen, hemen not alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Arabanın ön camı ÇIKTI lan, haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 o parçaladıkları araçların parasını çıkar mışlar mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 çarpmadan sonra tekrar kullanabilitysi düşük gibi ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Lancelion said: Arabanın ön camı ÇIKTI lan, haha. ivme eksi bir milyon aga ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 fdsf tutarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Öldürür lan bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 cok saykoca olmus gerci bodoslama giden adama ne yapabilirsin ki baska lastik patlatsan cok daha kotu, saga sola savrulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 çok çılgın bir momentum var ya, 60km/s hızla giden 10 tonluk araçtan bahsediyoruz. muazzam emiyo alet, hangi maddeden yapıldıysa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 süper elastik gibi, süper inelastic mi oluyor bu şimdi, ne momentum korunuyo, ne kinetik enerji, hepsi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Daha insancıl yöntemde var abd de kaucuk ağ atıyorlar yere.Bu ağ bütün lastik aks donanımına sarılıyor ve arabayı kitliyor imkanı yok kaçırmıyor ve anında durduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 kaçırdığınız nokta arabayı durdurmak için değil bunlar, bomba yüklü araç rörör diye dalınca uzakta patlasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Selam, Backup ünitesi olarak ısı güdümlü isterim ben. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 patlıcak bi araç kalmıyorki zaten asdf, komple dağılıyor kafası gözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar