Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben de geliyom.vent vir ahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 hangi serverdasınız vent falan açmıyorum ben konsantremi bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 deno'ya vent dayağı gelir yakın zamanda asfasd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 olm girmeden hangi servera girdiğniizi söyleyin lan nerden bulucaz ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 perşembe m&b buluşması yapalım istanbul'da bence, hazır bende ist'deyim bi günlüğüne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 olm beni werewolf 4-5 kere kesti, paso of noob a öldüm fln dedim. meğerse bizim werewolfmuş asfasd ve adam da ventte rage'imi dinlio sfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bu arada Nditions Duel Server diye bir yer var. Çalışmak için baya iyi. Botlar fln da var, block çalışmak için bire bir. Ayrıca böyle üstüne üşüşen insanlar için güzel bir sistem yapmışlar. Duel esnasında yaklaşınca adamlara seni uzağa ışınlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?2,4783362,5571215,page=13#msg-5571215 server için baskı yapın baskı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 konuştum ben zaten. sakin kalın, farklı durumlar var biraz. fizban elinden geleni yapacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 moriQ said: yarın playstoredan alıcam oyunu. görüşelim. e alamıyoruz hala. bugün 3 mayıs değilmi ? yani türk oyun sektörüne bi desteğimiz olsun dedik onuda steam e kaptıracaklar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 niye ya ttnet arapların değil mi =) steamde de yaklaşık 10 saat içinde release edilecekmiş. 3 mayıs halbuki bugün. gece 12 de indirilebilir olması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ben bunu Playsotre'dan alırım almasına da oyun sadece Türkçe değildir umarım, İngilizce yapılabiliyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 playstore'da açıldı 15 liraya. 8 saat sonra steam kilidi de açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Vücudum hazır. Kan dökülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 xunn said: Vücudum hazır. http://i.imgur.com/Z9Xga.png asdfsdafasd süpersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 playstore'dan almak isteyince gelen mesaj: "göndermiş oduğunuz anahtar kelime geçici olarak servis dışıdır" ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 lanet olsun kredi kartıyla alamıyorum playstore dan. hay sizin sisteminize. steam var mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ya bu 3pay ne? niye kredi kartıyla almak için üye olmak zorundayım? Steam'den alıcam bu gidişle neyse telefonla almak kolaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 wb yüklüyorum şimdi. sonunda satın aldım kendim adaş. d&r'a gitmedin yıllar geçti gitmedin şlskadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ben aldım steamden. aktif değil hala. indiremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 complete pack mi aldın sadece wb almasaydın :) aksam geldiğimde dl edicem f&s yi akarız haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Yalnız hala o günden beri d&r'a hiç girmedim, hayattan sogumusum. Bu akşam warband akıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/_np/0182/13340182.jpg http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/17689358.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 taleworlds tr forumlarında playstore'a baya sövüyolar key gelmiyomuş snrm :) bir de kutulu almayı düşünenler için said: Mount and Blade With Fire and Sword, bu akşam Steam'de satışa sunulacak. Dijital değil, Türkiye'den Türkçe destekli kutulu alırım diyorsanız Tiglon'un dağıtımıyla oyun 10 Mayıs 2011 günü Türkiye'nin dört bir yanında bulunan teknoloji mağazalarının raflarında yerini alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 oyun piyasasında bir ürünü 1 hafta sonra getirtmek küfür gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar