Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ulan oynuoduk göçtü yine server biz çıbıldağız okcu çakallar var da xunn inanmış sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 captain tdm çok başarısız olmuş, yeni denedim hiç bir halta yaramıyor bari bi görev fln koysalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bune abi.başlagıça 10k koymuşunuz granade spammeri bilmemne.herkes full armor vuruosun vuruosun ölmüolar dfs warband gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 evet çok leş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 server'ı bu şekilde ayarlayıp çıkan arkadaş kendini camdan atabilir mi lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bide deatmatch yapın topu topu 10 kişi oluyor maks onda da 5v5 falan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 haftaiçi öğlen 4 gibi 1 kişi bile girse server'a prime time'da full çekiyor. Dm olmasın o yüzden, bi süre geçirince server'da doluyor zaten. Gerçi geceleri dm'e dönebilir, en temizi warband'deki tüm pati'lerin admin olduğu sistem bana kalırsa zaten, şu anda pati server'ında oynayamıyoruz bu yüzden mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 noldu abi çabuk bitti herşey sdfdsfs bu sefer hiç toplanamadık serverlar bomboş.göçtüğü için ve admin olmadıgı için genelde millet girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Ben oynuyorum arada ama yabnci serverlarda akiyorum 100 ping fln veriyolar, pati server da admin yok oyunda adminsiz mp oynancak bi oyun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 4dakika oyununun ana menüsünün açılması 3dakikada servera bağlanma sürmese oynardım paso ama insan açmaya üşeniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zotokan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 cok kotu oyun... cok gelismesi lazım fire and swordun.. ben eskisine donerim babalar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ben warband oynuyorum orda da kimse yok dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 yunusemre said: Ben oynuyorum arada ama yabnci serverlarda akiyorum 100 ping fln veriyolar, pati server da admin yok oyunda adminsiz mp oynancak bi oyun degil abi çok yoğunum iş yüzünden de, zaten map desen de yokki fazla. 2'ye bölündü zaten oynayanlar iyice dağıldık. Siege fln çevrilebilir dicem ama oynayan yine az olacak sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ankete katılanların %5 i bile oynamadı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben gelirsem üzülürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Sadece pati değil diğer serverlerde zor adam buluyor max 30 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 warband mi bu mu alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Warband herşeyiyle daha iyi bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bi gazla aldırdınız bunu.tırt cıktı.warband daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Günlerce bagırdım forumda almayın diye. Sizin hatanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ahmet sen de warband dedin sonra steam'de fire and word playing yazilari gorduk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yeni çıktıgında oyunun mekaniklerine baktım abi bir süre, dengelere falan. Tam bir çorbaymış, Warband akar. Hala geçerli yani bana gelip abi bana warband ogret diyene hayır demedim hala. Kayıtlara geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KMdbmU2I-e0&feature=mfu_in_order&list=UL OLMUŞ(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 M&B Steam'de $3.75 almayanlar için koşun koşun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 oyunda türklerin olmadığı bi sunucu var mı? ya da paticiğin sunucusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar