Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L | Beşiktaş - Galatasaray : 30 Nisan - 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

GS ne kadar kötü bi futbol oynuyor yahu. hatta oynamıyor yani o kadar kötü. bizde de bobonun boşalttığı alanlara koşucak adam eksikliği var 4 senedir falan , hala arıyoruz öyle bi adam

aç arkadaşım fernandesin forward runs'ını , çoğalamıyoruz işte lerde
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Bu sezon hakemler kötü ve formsuz propagandasi yapmak icin özel yetkili yunus abiyi vermisler maca

maksat her takima hata yapiyoruzu ispat etmek

yoksa ayhanin gutiyi arkadan kucaklayip cevirmesine sari kart vermeyen adam mahalle maci bile yonetmemeli

türkiye kupası yarı final maçında kuddusi müftüoğlu yönetim yapıyorsa yunus yıldırım'a şükretmek lazım. en azından tansiyonun fazlalaşmasına çok fazla izin vermiyor. joker gibi adam ben de olsam korkarım yani
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

harrykewell said:

Bu sezon hakemler kötü ve formsuz propagandasi yapmak icin özel yetkili yunus abiyi vermisler maca

maksat her takima hata yapiyoruzu ispat etmek

yoksa ayhanin gutiyi arkadan kucaklayip cevirmesine sari kart vermeyen adam mahalle maci bile yonetmemeli

türkiye kupası yarı final maçında kuddusi müftüoğlu yönetim yapıyorsa yunus yıldırım'a şükretmek lazım. en azından tansiyonun fazlalaşmasına çok fazla izin vermiyor. joker gibi adam ben de olsam korkarım yani

şunu biyere not edın harrykewell daha mantıklı bi cümle kuramaz sanırım bidaha futbol bölümünde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...