Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Ne atmıştı Kabze be. http://www.youtube.com/watch?v=EYHw1WjjmBo&feature=related 90+3 bu arada llama, 4 değil. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 : ) ay pardon zaten şampiyon olmuşsunuz o sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mustafa Keçeli ya. Allah razı olsun. Bursaya gitti yine son maçta aldılar. :p http://www.youtube.com/watch?v=X61RrGdJBf0 Konuyu dağıtmayalım. ehü. Aykut, Serkan, Servet, Gokhan, Caglar, Ayhan, Culio, Mustafa, Kazim, Baros, Arda (K) Sarp var. 0-5 demiştim 3-0 olarak değiştirdim fikrimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 gs iyi oynuyor ya, anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 beşiktaş toparladı baskıyı kurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 sarp maç başında garip işler yaptı sdfs o değilde beşiktaşta q7 simao guti bobo alayının oynaması olmadı serkan yetemiyor.ordan çakıcaklar bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 mustafa sarp ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 serkan kurtulus ile mustafa sarp'in yerine şu pati maçından 2 adam çıksın gs çağ atlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Diyorum sağ bek i bana bıraksınlar, sarp ın yerine de öncü diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 İlk yari 2, ikinci yari 1 olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 resmen sarı kartı var diye faul vermedi adama ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 serkan na vermicek herhalde ikinci sarıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bu sezon hakemler kötü ve formsuz propagandasi yapmak icin özel yetkili yunus abiyi vermisler maca maksat her takima hata yapiyoruzu ispat etmek yoksa ayhanin gutiyi arkadan kucaklayip cevirmesine sari kart vermeyen adam mahalle maci bile yonetmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 GS ne kadar kötü bi futbol oynuyor yahu. hatta oynamıyor yani o kadar kötü. bizde de bobonun boşalttığı alanlara koşucak adam eksikliği var 4 senedir falan , hala arıyoruz öyle bi adam aç arkadaşım fernandesin forward runs'ını , çoğalamıyoruz işte lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 harrykewell said: Bu sezon hakemler kötü ve formsuz propagandasi yapmak icin özel yetkili yunus abiyi vermisler maca maksat her takima hata yapiyoruzu ispat etmek yoksa ayhanin gutiyi arkadan kucaklayip cevirmesine sari kart vermeyen adam mahalle maci bile yonetmemeli türkiye kupası yarı final maçında kuddusi müftüoğlu yönetim yapıyorsa yunus yıldırım'a şükretmek lazım. en azından tansiyonun fazlalaşmasına çok fazla izin vermiyor. joker gibi adam ben de olsam korkarım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kart nerde q7 ye önce kendini yere attı serkanı attırcak aklı sıra kart yok kontraya cıkarken indirdi kart yok beşişktaşın hakkı yeniyor serkan 2. sarılık bir hareket yapmadı ayrıca.q7 drama yapıyor attırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mustafa Sarp nasil bir futbolcu yahu...Off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 "sarılık hareket yapmadı" , adam faul yaptı ve vermedi demek. culio yere yattı kart hareketi yaptı, kaç kere kırmızı gördü bizim takım. hakem savunmayın plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ya sarp beni deli ediyo ya!!! baros al da at dedi verdi pası lavuk pası geri veriyor allahımmm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 q7 nin yere atladıgı pozisyona faul mu diyorsun onun haricibaşka faul vermemiş olabilir hakem de kartlık bir olay yoktu culionun pozisyonda ztn culioya kart veremezdi cunku q7ye veremedi yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 al birini vur ötekine.berbat bi ilk yarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 beşiktaşta bi cacık yok simao serkanın yanından sağa çekip aykut mal bi gol yemezse alırız maçı beşiktaşın yanında barcelona gibi durduk adamlar o kadar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 vay arkadaş rıdvan bile ortada diyor maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 yanlız serkanı alması lazım. 2. sarıyı yicek gibii duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 tunch said: harrykewell said: Bu sezon hakemler kötü ve formsuz propagandasi yapmak icin özel yetkili yunus abiyi vermisler maca maksat her takima hata yapiyoruzu ispat etmek yoksa ayhanin gutiyi arkadan kucaklayip cevirmesine sari kart vermeyen adam mahalle maci bile yonetmemeli türkiye kupası yarı final maçında kuddusi müftüoğlu yönetim yapıyorsa yunus yıldırım'a şükretmek lazım. en azından tansiyonun fazlalaşmasına çok fazla izin vermiyor. joker gibi adam ben de olsam korkarım yani şunu biyere not edın harrykewell daha mantıklı bi cümle kuramaz sanırım bidaha futbol bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar