Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 NTV'de yandaşlığa başlamışsa yazık artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ama dur sözcü de hükümet kankası değil di mi? ona da inanmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 hayır public yayın yapan bir kanal zaten. açıkta her şeyi. yandaş olduğunu iddia edenler gösterebilirler şu haber yapıldı, şu programda şu yandaşlık yapıldı diye. varsa örneği biz de bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 yandaşlık kısmını bilmiyorum ama parayı götürdüklerini milliyet vs de yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 NTV yandaşsa Habertürk heralde AKEPERADYOTELEVİZYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ntvnin yandaş olduğunu düşünmüyorum. Ama AKP düşmanı da değil. Yani asıl haberciliği yapıyor adamlar. Tarafsız olmaya çalışıyor. Ama buna rağmen birçok habercisinin AKP 'ye sıcak bakmadığını -başta da Can Dündar- zaten bilen biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 can dündar akpye sıcak bakmıyorsa mustafa filmi ne hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 read my lips cayyolu metrosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 dusuncelihayvan said: abi karası yok bu işin marmaray dediği sadece tüp geçit değil, adapazarından silivri ye kadar hızlı tren projesi. Tüp geçit yapılırken bağlantı yolları hallediliyor bir yandan işte. hızlı tren olsun abi ne farkeder?? sen yap bu taraf kullanmaya baslasın? yap bi kac istasyon, gerisi öbür tarafa dogru sonra yaparsın. bunu düşünebilmek hakkaten cok mu zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 yukarı çıkamadıysa şimdilik sadece su altında çalışsın beş on istasyon bir kıyıdan burnumuzu tutar atlarız. tünele girince öbür kıyıya yaklaşır, gene burnumuzu tutar yüzeye çıkarız. iyi bence bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 dusuncelihayvan said: Gebze'den başlayacak marmaray. Kocaeli'de ki raylarıda yeniliyorlar hatta planlanan adapazarına kadar hızlı tren projesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 kanal neden yandas olsun lan, sahibi hupletmis zaten, kanalda problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 erzuruma kadar hızlı trenin gideri var sivasta ray çalışması görmüştüm ama ne bileyim şüpheleniyor insan yer altı kazılarından dolayı duruyordu bir aralar çalışmalar Estel_Anorien said: odatv yazdı diye inanma peki ama sözcü'de de necati doğru bu konuyu 30 defa yazdı. ki forumdan birisinin babası olur kendisi. inanmamız mı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 millet uzaya gidiyo, biz hala tren rayi dosemeyi beceremiyoruz. eksik olmasin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=6026&start=4310 http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/yazili_sozlu_soru_sd.onerge_bilgileri?kanunlar_sira_no=89807 http://www2.tbmm.gov.tr/d23/6/6-2352s.pdf (cevap bekleniyor) http://www2.tbmm.gov.tr/d23/7/7-5292c.pdf ihalelerde teminat alınır iş yapılmaması durumunda ağır şartlar içerir http://www2.tbmm.gov.tr/d23/7/7-18983s.pdf tüp geçiti bitirip buraları yapamama gibi bir durum komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Viktor said: read my lips cayyolu metrosu lolwut http://resim.ekonorm.com/haber/13_04_2011/melih_gokcek_ten_kilicdaroglu_fikra.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bahsedilen süre kadar (yaklaşık 1 sene) önce Doğuşta çalışan inş. müho arkadaşım bu olayı söylüyodu. (sonra da işten çıkarıldı zaten para yok diye) ama dediğine göre devlet doğuşun çalışmasına taş koyuyor (kazılacak tünel yol vs. için gerekli alanın verilmemesi gibi) ve baya bi uzun süre debeleniyorlar Doğuş tarafında. Ciddi maliyet oluyo tabi bi noktadan sonra, işten çıkarmalar başlıyor. Yurt dışı teklifi veriyolar çoğu iyi mühendislerine. Mahkemelik de oluyolar haşmetli hökümet ile. bayadır ilerlemediği doğru yani, marmaray'ın denizaltı kısmı yapıldı, gerisi ilerlemiyor. bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ayrıca şu an parasını kazanan kimse stabilite düşsün istemiyor, neden gitsin akp lolwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mr_Hand said: bahsedilen süre kadar (yaklaşık 1 sene) önce Doğuşta çalışan inş. müho arkadaşım bu olayı söylüyodu. (sonra da işten çıkarıldı zaten para yok diye) ama dediğine göre devlet doğuşun çalışmasına taş koyuyor (kazılacak tünel yol vs. için gerekli alanın verilmemesi gibi) ve baya bi uzun süre debeleniyorlar Doğuş tarafında. Ciddi maliyet oluyo tabi bi noktadan sonra, işten çıkarmalar başlıyor. Yurt dışı teklifi veriyolar çoğu iyi mühendislerine. Mahkemelik de oluyolar haşmetli hökümet ile. bayadır ilerlemediği doğru yani, marmaray'ın denizaltı kısmı yapıldı, gerisi ilerlemiyor. bu da böyle bi anımdır. doğuş ve fransız ortağı 1.5 milyar doları almış keşke devlet de beni böyle debelendirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 kimse sütten çıkmış ak kaşık demedi, bu zamanda bu hükümet ile iş yapılıyosa dürüst bi iş olacağını düşünmek saflık olur zaten. içerden bi çalışanın bildiklerini söyledim ben sadece. iki taraflı da pisleşmiştir işler belki de... sonuç olarak senin benim param bi takım şerrolar yüzünden çar çur oluyo üstüne E5'te iğrenç bi trafik çekiyosun. kim bilir sırf o trafik yüzünden nasıl bi maliyet çıkıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 sana birşey demedim ki :) arkadaşında sonuç itibariyle çalışan ayın sonunda şirket ne alırsa alsın onun alacağı belli. benim dediğim herifler cebe parayı indirmiş sonrada işçiye yazıktır bize hadi size güle güle demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Ntv yandaşsa, cumhuriyet ne, zaman ne, habertürk ne, sözcü ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 doğruya itiraz edemeyince oda tv mi qq diye komik mesajlar gördüm. artı hürriyet milliyet gibi büyük gazetelerin sürekli aynı çizgide oldugunu düşünenler var onlar da komik. nerede çıkarları var oraya yönelen medya bunların alayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 fistan ntv'nin yandaşlığı ile ilgili bir delilin, şu programda şunu yaptılar, şurada şunu yaptılar diyebileceğin bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Cuce said: e önce bi karaya cıkartslardı, neden işe sonundan baslıyolar? cıkartsınlar akraya önce bi isntaubl kullansın. marmaray trenleri izmit istasyonda bekliyor. hazır gitmişken komple yapacaklar herhalde. bi de göztepe denmiş ama ben direk gebze'den başlayacak diye biliyordum yanlış biliyormuşum demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar