Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 varys hadim degilmis lan sansayi hamile birakan oymus. wtf. (2. kitap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 abi ben okumamıştım orayu ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 oha varys gullerin sovalyesi ile sevismiyomuydu? ben gay biliodum onu biseksuelmiymis simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 güllerin şovalyesinin eddard ile gizli ilişkisi ortaya cıkınca varys terketti onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Viktor said: Lord_Argos said: Oyun hangi savaşları konu alıyor acaba, Eddard Stark'ın kafası kesildikten sonra başlayan savaşlarımı yoksa Dothraki Khaleesi'si Daenerys'nin ejderha savaşını başlattığı dönemi mi içeriyor? cersei ile darnerys in catfighti ile basliyor oyun, jamie mountainla yataga girmeden tam once, joffrey nin kings landingi atese verdikten sonra robb tarafindan kafasi kesilmesini filanda iceriyor oyun sonu acik uclu ama, drago hikayedeki gibi illa gelip tahti sokup goturmuyor, 7 kralliktan biride kings landingi basip alabiliyor tahti snow yok ama oyunda, undead hatunla evliliginden sonra kayboldugunu avrsayiyor oyun la jon snow kimle evleniyor kim o undead?BU kadar abaza mı undeadla evleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 varys hadım beyler sansayı nası hamile bırakıyor.Kendisi dedi hayalarımı aldılar benim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 2. kitabın sonlarinda degisiyor o isin rengi. tahti ele geciriyor rob stark selmy reiz ile isbirligi yapip iste cersei ve kingslayeri tutsak aliyor joffreynin kelleyi sallandiriyor. varys de bos durmayip sansa ile evleniyor starkin yargisinin gelecegini anlayinca herif hadim falan degil yani. arya da littlefingerin pustlugunu ogrenip onu stabliyor ve robb aryayi kings guardian kumandani olarak goreve getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abi mesajların yarısı troll biliyorum ama arada derede yanlışlıkla spoiler yememek için resmen okumuyorum ahaha. *Tralalalalala dinlemiyorum laylaylaylaylay* Oyunla ilgili konuşalım plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 vay arkadaş diziye bak.Varys tiksiniyorum senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ne biçim şey bu ya biraz saygınız olsun ağır spoiler var bu topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 NAPIYONUZ ABI SIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yok abi dogru değil yazdıkları 4chan herşeyi spoil'ledi bana zaten, o yüzden kimler öldü nasıl öldü falan her haltı biliyorum. Me sad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 spoiler kullanmayanların alnına kocaman SPOILER yazıcan, bir daha unutmazlar sdf şu tarz http://www.inrebus.com/pics/fugitivustattoo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yuh be lan diziyi bırak kitabı okuyodum. azına etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 herkes oluo iste 4. kitapta, bi jamie hayatta kaliyo onunda ekipmani kesip hadim diyorlar iste ensestten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi adilik yapmayın na yazıyosanız yazın hhikayeyle ilgili spoiler verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 mesajlardan bir tanesi gerçek ve ağır spo.onu kapatmak için uydurduk sonra haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yanniz bizim spolari okudumda bizim versiyon orjinalinden 3-4 kat daha iyi asdfadsfdsfadsfdsfsasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ha bu arada snow un annesi sibel kekilli cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://www.deviantart.com/download/131197560/Successful_troll_is_succesful_by_Ph4tL3wT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 snow annesi kekili cıkınca baya dellendi.hatta kılıcla kesecektiki babası tyrion araya girdi.evet babasıda tyrion muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi ağır spo var. sayfa atladım ona rağmen işlemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Off tatile çıkmadan önce attığım son mesajdı çok pardon bir mod el atabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi kufur etsen suc sende olacak. okuzluk bunun adi baska birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Haşa ben öyle bişi demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar