Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadın milleti

herhavzindibayni

Öne çıkan mesajlar

Jeeztro said:

xunn said:

Cümle içinde "kadın milleti" kalıbını kullanan adam tanımıyordur kadınları.

u gonna get mad.

her boku sen bilion zaten bi sen bi viktor

It has always been the prerogative of children and half-wits to point out that the emperor has no clothes. But the half-wit remains a half-wit, and the emperor remains an emperor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada evet pms, ben de biliyorum pms den oldugunu aslında.
3-4 günü var tam kriz dönemi DONDUARMOAA GÖÖEAATÜÜÖR demesinden belli.
24 yaşında bu arada.
ps: eski hatun 10 basar demem de gene bir pms döneminde laf sokup "sen git bilmemneyle takıl" diyince atarlanmamdan. yoksa mal mıyım "eski kız arkadaşım senden 10 kat iyidir" diyeyim. sinir anı idi.
Sosyal ağlarda paylaş

hazmedilecek laf var hazmedilmeyecek laf var.

şimdi kız arkadaşın gelse sana bir kavga anında " benim eski erkek arkadaşım sana on basar [i]her konuda[/i]" dese, sonra siniri geçince "pardon sinirliydim" dese. herşey hallolur mu?

bu salak ya da manyak gibi birşey değil ki özür dilenince unutulsun.
siz de çok sığ bakıyosunuz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Jeeztro said:

xunn said:

Cümle içinde "kadın milleti" kalıbını kullanan adam tanımıyordur kadınları.

u gonna get mad.

her boku sen bilion zaten bi sen bi viktor

It has always been the prerogative of children and half-wits to point out that the emperor has no clothes. But the half-wit remains a half-wit, and the emperor remains an emperor.

+rep
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

hazmedilecek laf var hazmedilmeyecek laf var.

şimdi kız arkadaşın gelse sana bir kavga anında " benim eski erkek arkadaşım sana on basar [i]her konuda[/i]" dese, sonra siniri geçince "pardon sinirliydim" dese. herşey hallolur mu?

bu salak ya da manyak gibi birşey değil ki özür dilenince unutulsun.
siz de çok sığ bakıyosunuz ya.

yani bi kere "her konuda" demedim, ikincisi mantıklı bi konuşma anında demedim zaten kendisi bişey isteyince yapmayıp "git bilmemkimle takıl" diyerek o laf için ortamı yarattı. sinirle dedim özür diledim.

o da aynı durumda aynı lafı etse "pardon sinirliyim" in yanına bir de "özür dilerim" dese affeder bir daha da hatırlamam çok net.
Sosyal ağlarda paylaş

Oluyor arada öyle. Fakat kadınlar diye genellememek lazım tabii pmsle bir alakası yok çünkü. Pms olursun dondurma istersin evet, ama "sin bini tanımıyosaan" muhabbetleri her kadında default gelmiyor çok şükür. Ben mesela öyle trip moduna girmek yerine sinirlenip küfür etmeye başlıyorum sdf. Hoş değil tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...