Bella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 eski sevgilini kastedip "sana on basar" dediysen, kız net haklı. ama dondurma komik olmuş sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 tartışmanıza şahit olsam şöyle yapardım: http://forum.paticik.com/thumbnails/3c3/b8e/c4c/a98/797/6e3/1f6/41c/847/d10/f9_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ex on basarmış, geri dön bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ilişkiniz tırtlamış acilen ağzınıza bir dilim çiğ sucuk atıp veda öpüşmenizi yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 en benim ulan kadın bile pms gelince değişiyor arkadaş. kendimizi kandırmayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Jeeztro said: xunn said: Cümle içinde "kadın milleti" kalıbını kullanan adam tanımıyordur kadınları. u gonna get mad. her boku sen bilion zaten bi sen bi viktor It has always been the prerogative of children and half-wits to point out that the emperor has no clothes. But the half-wit remains a half-wit, and the emperor remains an emperor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Her ay 1 hafta kan kusturana kadar drama hakkı bulmaları ayrı bir saçmalık zaten, Odunla vur kafasına kendine gelene kadar bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 aquila said: gel bunu sev WHA-PAP end of discussion end of discussion(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bu arada evet pms, ben de biliyorum pms den oldugunu aslında. 3-4 günü var tam kriz dönemi DONDUARMOAA GÖÖEAATÜÜÖR demesinden belli. 24 yaşında bu arada. ps: eski hatun 10 basar demem de gene bir pms döneminde laf sokup "sen git bilmemneyle takıl" diyince atarlanmamdan. yoksa mal mıyım "eski kız arkadaşım senden 10 kat iyidir" diyeyim. sinir anı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 sinir anı minir anı denir mi öyle. o zaman de de herşeyi, ondan sonra sinir anı de, herşey güllük gülistanlık olsun. o laf unutulmaz. belki ona takmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 farketmez zaten takacak birşey her türlü buluyorlar. tartışma anlarına stok olsun diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 aha kadın (bella) vurun ! unutulacak laf, bişey yok. özür de diledik zaten. bana ne kız arkadaşlarım neler söylediler, özür dileyip pişman olunca bi daha lafını etmedim. tanıdıgım hiç bi erkek de etmez. kadın olunca 2 sene sonra bile çıkıyor bkz: şekil a-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 hazmedilecek laf var hazmedilmeyecek laf var. şimdi kız arkadaşın gelse sana bir kavga anında " benim eski erkek arkadaşım sana on basar [i]her konuda[/i]" dese, sonra siniri geçince "pardon sinirliydim" dese. herşey hallolur mu? bu salak ya da manyak gibi birşey değil ki özür dilenince unutulsun. siz de çok sığ bakıyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Bi tokata bakardı tartışmanın sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 xunn said: Jeeztro said: xunn said: Cümle içinde "kadın milleti" kalıbını kullanan adam tanımıyordur kadınları. u gonna get mad. her boku sen bilion zaten bi sen bi viktor It has always been the prerogative of children and half-wits to point out that the emperor has no clothes. But the half-wit remains a half-wit, and the emperor remains an emperor. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 hep eski kullancılardan kalan defoların sonucu bunlar. çekirdekten yetiştirin şaka yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Bella said: hazmedilecek laf var hazmedilmeyecek laf var. şimdi kız arkadaşın gelse sana bir kavga anında " benim eski erkek arkadaşım sana on basar [i]her konuda[/i]" dese, sonra siniri geçince "pardon sinirliydim" dese. herşey hallolur mu? bu salak ya da manyak gibi birşey değil ki özür dilenince unutulsun. siz de çok sığ bakıyosunuz ya. yani bi kere "her konuda" demedim, ikincisi mantıklı bi konuşma anında demedim zaten kendisi bişey isteyince yapmayıp "git bilmemkimle takıl" diyerek o laf için ortamı yarattı. sinirle dedim özür diledim. o da aynı durumda aynı lafı etse "pardon sinirliyim" in yanına bir de "özür dilerim" dese affeder bir daha da hatırlamam çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ben kızda o lafı söyletecen kadar siniretme potansiyeli gördüm. hırsızın suçu var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Oluyor arada öyle. Fakat kadınlar diye genellememek lazım tabii pmsle bir alakası yok çünkü. Pms olursun dondurma istersin evet, ama "sin bini tanımıyosaan" muhabbetleri her kadında default gelmiyor çok şükür. Ben mesela öyle trip moduna girmek yerine sinirlenip küfür etmeye başlıyorum sdf. Hoş değil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 pmspmspmspmspmspmspmspmspmspmspmspms ahahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 teletabiiis şarkısını söylereyek ortamdan ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 kopta gel. ayrica kesin baska biriyle beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 yahu pms işte. pms zamanı yaptıklarını neden umursuyorsunuz. bir hafta sonra pamuk gibi olacak kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 aşkitom diyen ağzını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar