sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Steam indirim başlığında konusu açılmışken merak ettim millet ne yapıyor ne ediyor diye. Siz bitirdiğiniz oyunu yeni baştan oynuyor musunuz? Evet ise hangi oyunlar mesela ve bu oyunları diğerlerinden ayıran özellikler neler? Bana sorsanız mesela bir FPS, adventure, TPS action vs gibi oyunları bir kere daha oynamam, oynamadım hiç yani. Anlamlı bulmuyorum açıkçası konusunu tamamen bildiğim bir şeyi baştan oynamayı / okumayı / izlemeyi. Filmlerde de aynı şey geçerli yani. Hani mesela Bulletstorm oynadım, konusu gayet dandikti, ama çok zevkli oyun, milletin ağzına sıça sıça, değişik şekillerde öldüre öldüre gidiyorsunuz. Bitirdim çok da zevk aldım. Asıl zevki dediğim gibi konu yerine adam öldürmekten almama rağmen, açıp bir daha mümkün değil oynamam yani. Steam konusunda, Portal'ın yeniden oynanma olayı konuşulmuştu mesela. Portal'da veya adventure oyunlarında mesela bulmacalar henüz hafızadayken yeniden oynamak hele bana çok ilginç geliyor. Herhalde rahat bi 2-3 sene geçmesi lazım unutmam için bulmacaları tamamen, belki de daha fazla. Ama baştan karakter yaratabilen, oynanabilirliği değişik yönlere çekebileceğiniz oyunlarda daha bir anlayabiliyorum. Fallout, dragon age, baldur's gate, oblivion gibi oyunlar buna örnek mesela. Ha ben zaten delisi değilimdir bu oyunların, aksiyon biraz az geldiği için sıkılıp bıraktığım bile olur. Ama bunların yeniden oynanmaları mantıksız gelmiyor bana en azından. FM, sims, simcity, tycoon'umtırak oyunlar ayrı bir yerde tabii ki. onlar biraz kariyer modu gibi düşünebiliriz. her oyunda yapacağınız şeyler sizin elinizde. farklı farklı yönlere çekebiliyorsunuz böylece oyunu. ama beni onlar da bayıyor artık. mesela zamanında 11 sezon CM oynamışlığım vardı, artık FM oynamıyorum bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Oyundan gerçekten zevk aldıysam sonra oynuyacak başka şey bulamadıysam gayet oynarım mesela monkey ısland3 ü en azn 7kere bitirmişimdir genede oynarım.İlla türü rpg olmasına gerek yok tekrar oynamak için gerçekten zevk verdiyse oynanır oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ya eskiden download yapma imkanı yokken ele geçen oyun sayısı sınırlıyken falan eğer elde yeni oyun yoksa paso eski oynadıklarımı tekrar oynardım. artık o tarz bir durum olmadığı için çok sık yapmıyorum bunu ama arada yine eski oyunlardan çok zevk aldıklarımı tekrar yükleyebiliyorum. caesar olsun simcity olsun, tycoon oyunları olsun, ageof2 olsun. indiana jones fate of atlantis bile oynadım geçen yıl asddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Singleı 1 den fazla oynadıgım oyun yok gibi bişi. ancak belli zaman geçtikten sonra heroes, civilization gibi oyunları bidaha oynarım fpsyi 1 tur daha oynamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Oynanmıyor bir daha. Açıklayın denmiş kesinlikle oynanmıyor. Film dizi oyn olsun bir kere bitti mi bitmiştir o. Bayar gerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 dizi ayrı scrubsı 3 kere izledim 1 yıl falan geçsin 4üde izlerim. gintama bide anime olarak. oyun daha değişik ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Şu anda fullmetalalchemist serisini 3.ye izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 orada da yazdığım gibi, aldığım keyifle alakalı ama gameplay bakımından diyorum elbette ki. kimi oyunlar var, bitmesine yakın içimi sıkıntı basıyor bitiyor diye. kimisi hiç bitmesin istiyorum, bunları oynayabiliyorum tekrardan aynı şekilde. bazı örnekler: - herşey aynı, tekrardan: max payne - farklı gameplay yollarıyla: nox - farklı gameplay yolları olduğu halde aynı şekilde: fallout tactics - hem farklı, hem aynı gameplay yollarıyla: victoria - oyun bir kere bitince açılan yeni içerik dahil tekrar: valkyria chronicles kısacası nedenler sonsuz, yeter ki gameplay yeterince iyi olsun. 'bitirmek' için oyun oynamam, yeterince sarmamışsa bitirmem hatta. örnekleri daha yığardım da yeterli olmuştur sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 half-life serisini hiç sıkılmadan tekrar tekrar oynarım.onun dışında uzun zaman aralıklarıyla age of 2, red alert 2 yi filan da yeniden bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sevdiğim oyunlarda tekrar oynamak için bir süre zaman geçmesi lazım. 1 ay mesela. buna half-life 2, sanitarium gibi oyunlar da dahil. bir kere gördüğüm hikayeyi yarın niye tekrar göreyeyim ki. hatta bazı oyunlar var, artık illallah geliyor sürekli aynı şeyi yapmaktan. oyun geliştiricileri, oyunu uzatmış olmak için, 10 düşman öldüreceğimize aynı 10 düşmanı 10 kere öldürüyor felan. insanın içi sıkılıyor. farcry 2'de böyleydi mesela. yani oyunu ne olursa olsun, tekrar oynamak için bir vakit geçmesi gerekiyor benim açımdan. ancak portal 2 bu mevzuyu değiştirdi bende. adamlar öyle güzel bir oyun yapmış ki, aynı oyunu arka arkaya 3 kere bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Samin dediginden aklıma geldi bundan diablo gibi oyunlar hariç tabi değişik karakterler felan bi kaç ker bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Buddha said: Oynanmıyor bir daha. Açıklayın denmiş kesinlikle oynanmıyor. Film dizi oyn olsun bir kere bitti mi bitmiştir o. Bayar gerisi. yıl 2011 hala fallout 2 oynuyorum öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Yıl 2011 Hd6950 aldım hala dota uzantısı Hon oynuyorum öle diyeyim. gL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 oyununa bağlı olarak oynarım ben tekrar hatta belli aralıklarla tekrar tekrar oynadığım oyunlar var afterlife mesela, senede 2 kere falan yükler oynarım geçenlerde ezbere bilmeme rağmen full throttle bitirmiştim yirminci oynayışım falan oldu yani benim için her oynayışta değişiklik sunmasına gerek yok oyunun tekrar oynamam için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Polyushka said: saçma Nie ben gayet eğleniyorum oynarken. Dota 2 belki daha güzel olur onuda oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Simcity 2000,3000,4000, Sims 1,3, Flight Sim, Flight Sim X, Dragon Age Origins. Daha sayamadığım vardır. Aaaa sanitatium mesela. Level verdi geçen ay, yükledim yine bitirdim. Bazen çok iyi oluyor nostalgia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 multiplayer kastetmiyoruz herhalde yahu... tey allam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Multi sıkmıyor zaten single bir kere bitirdin mi bir daha oynanmıyor bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 oyunana bakarda su anda bi oyunu iki kere bitirmek zor, is guc ve mmo lar yokken sahip oldugum bi lukstu o :p suikoden 2 net 6 kere bitirdim, psp de 7. defa oyniyorum su anda. life defining oyunumdur bu, isin komigi psx rpg lerinin asiri nadir oldugu turkiyede yukari mahallede cadirdan bozma bi bilgisayarcida bulmustum oyunu hemde rpg 3 in 1 diye yar ifiyata verdigi dandik bi CD de. sonra oyunun kendini bulmak izdirap olmustu videolar muzikelr yoktu cunki, sonrada ogrendimki ebayde en pahalli oyunalrdan biriymis NA versiyonu, valkyrie profile ile kapisiyorlardi suikoden 1'i 3 kez bitirdim, bunuda turkiyede edinmem baya baya zor olmustu Might and Magic 7 yi 3 kere bitirdim, 2 kere light side bitirip sonradark side bitirirken uyuz olmustum, ogun bugundur baska bi oyunu dark side bitirmemisimdir curse of monkey island 3, 3 kere gene, kim zaten sunu birden fazla bitirmediki adsf diablo 2, 2 kere, paladin ile amazon bitirdim, cok sorceress niyetim vardi ama vakit bulamadim bundan sonrada adam gibi birden fazla bitirebildigim oyun cikmadi, ultima sonra wow butun zamanimi yedi, birsurude oyniyamadigim single oyun birikti elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 oyunu 1 kere bitirirsem basari benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 duke nukem ve red alert 2 yi bitirmisimdir 1den fazla curse of monkey islandi denemistim ama gucum yetmemisti. sonradan masaustunde gordum, cod4 u de birden fazla kez bitirdim. normal zorlukta bitirdikten sonra internet yoktu, en zorda bitirene kadar ugrasmistim. bir de internet olmadigi zaman elimin altinda ne varsa oynuyorum biterse gg, bitmezse uninstall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 freespace 2 rahat 20 baldur2 10-15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 oyundan oyuna degisir bu ya rollercoaster tycoon'u kac kere yukleyip oynamisimdir ben unuttum sayisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar