odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 creditwest'di sanırım bir reklam vardı çok çalışalım filan yazıyordu lcdlerde. tam metni neydi onun ?
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 balon diye bi kullanıcı var, thyde çalışıyor, öm at direk bilmese de yönlendirebilir.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 şubatta 2 kere bindim THYye hiç öyle birşey ile karşılaşmadım, tabi şubattab sonraysa ayrı
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Şubatta 2 yurt dışı yolculuk yaptım thy ile ben de hiç öyle bişey görmedim..
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Haftada 2 kere falan uçuyorum ama dikkatimi çekmemiş. Bir sonraki uçuşumda bakarım.
Joker Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 evet haftada 2 geldi.. yok mu artıran..
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Onun üstü çıkmaz :) absonun şirketleri var. Allah bize de nasib etsin.
reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 pilot kabininde reklam yok malesef :(
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 reyou said: pilot kabininde ora neresi oluyor ki?
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kokpitte pilotların soyunum giyindikleri yer. pilot kabini
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Misafir pilotların oturdukları kabin. Yok ucagin kontrol edildiği yer demek istemiş ise o zaman kokpit olcak.
Joker Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yeni kabin projesinin denendiği yer. pilot kabin. edit:typo
reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Black_Lupin said: reyou said: pilot kabininde ora neresi oluyor ki? tdk said: pilot kabini a. Uçakların ön tarafında pilot ile uçuş teknisyeninin bulunduğu, uçağın yönetildiği özel bölüm, pilot köşkü, kokpit. Güncel Türkçe Sözlük
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Dragonmax said: Misafir pilotların oturdukları kabin. Yok ucagin kontrol edildiği yer demek istemiş ise o zaman kokpit olcak. Böyle bişey yok ha. Salladm sdf. Ama varsa da pis tutmus demek :p
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 pozitif düşünelim, çok çalışalım...
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 pilot kabini = pilotlarla hosteslerin cilgin parti yaptigi yer otomatik pilota birakiolar, sizde pilot kullanio ucagi saniosunuz, kaldiriyro ucagi seks partisi basliyo, sonra sigarasini tutturup indiriolar neyse bitti o donem ama, otellerdede beraber kaliodu bu ahlaksizlar ancak sevgili genel mudurumuz bitirdi bunu, ahlaksiz sarhos hava kuvvetlerinden ickma pilotlarida sepetledi, imam hatip kokenli sivil halkin iradesini temsil eden imanli pilotlar aldi, eli yuzu duzgun sakirtlerimiz ac kalmasin diyede kaidn erkek yari yariya ayarlandi hostes oranlari, buyuksehir lale diksin diyede hamidiye ile anlasildi filan cillop oldu birde su lanet olasi biznizz icki servisinden kurtulkursak ucaklarimiza sigirta yapmaya gerek kalmicak, allah c.c. bizzat sigortasini yapicak elhamdullilah
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yine saçmalamaya başladılar. sorunun cevabını buldum kimse ödülü alamayacak yani maalesef. konu kilit.
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Kalkmasın içki olayı.. istanbuldan minsk'e kadar iciyom onu almasınlar elimden :(
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yazdım zaten biraz üste bak.
balon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 odullusoru said: creditwest'di sanırım bir reklam vardı çok çalışalım filan yazıyordu lcdlerde. tam metni neydi onun ? Bir şey sorabilir miyim? Hangi tip uçakta buna rastladığını sorabilir miyim? Airbus ya da Boeing, tipini de verebilirsen
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 goldbären said: balon diye bi kullanıcı var, thyde çalışıyor, öm at direk bilmese de yönlendirebilir. bu balon ne adam arkadaş? adam hem thyde çalışıyor (thy yi savunma topiclerini biliyoruz), hem tekstilci (intihalci ösym başkanını savunurken böyle bir iddiası oldu) forumda bi polimatımız eksikti oda oldu.
Öne çıkan mesajlar