Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çanakkale Anma Törenleri Türklere Kapalı

cetintas

Öne çıkan mesajlar

cetintas said:

Bizim dedelerimizden 250 bin tanesi(bazı ABci-ABDci-Fetocu y..şaklar bu sayıyı 50 bine indirmeye çalışıyorlar son 4-5 senedir)bu topraklar da,Çanakkale'de ki minicik toprak parçası üzerinde şehit olmuşlar,canlarını vermişler.

Genelkurmayın verdiği resmi sayı 55 801.Bu rakama kaçaklar yaralılar kayıplar,hastalıktan ölenler vs vs dahil değil.Fetoculukla alakası yok bu sayının
Sosyal ağlarda paylaş

İnandığı şeyin bir düşünce sistemi bile olmadığının tamamen Atatürk'ün ölümünden sonra uydurulan bir şey olduğunun farkında olmayan insanlar dolu bu memlekette. Marksistim desen seni ben de anlarım, japonya'daki adam da anlar, ingiliz de anlar, çinlisi de, afrikalısı da. Herkes için aynıdır sonuçta kapı gibi de doktirini vardır. Kemalizm ne? ırkçılığınıza kılıf uyduruyorsunuz resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

İnandığı şeyin bir düşünce sistemi bile olmadığının tamamen Atatürk'ün ölümünden sonra uydurulan bir şey olduğunun farkında olmayan insanlar dolu bu memlekette. Marksistim desen seni ben de anlarım, japonya'daki adam da anlar, ingiliz de anlar, çinlisi de, afrikalısı da. Herkes için aynıdır sonuçta kapı gibi de doktirini vardır. Kemalizm ne? ırkçılığınıza kılıf uyduruyorsunuz resmen.

Ben almanyada almanlarla konusurken herıfler bana kemalızm diyorlar ben demeden, akp geldi gene islamcı modele döndünüz falan diyor.

Zaten adamlarla memleket meselelerini konuşmak beni bayıyor, bir çekin gidin istemiom tryi anlatmak diyorum.

Argümanı yermek için değilde böyle de bir şey var hani.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

puhahahhaha neyse aslında komik değil acıklı

bunlar mufredatta vardı diye hatırlıyorum, çıkarıldı mı sonradan

Atatürkçülük
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

marx demiş ki, bundan sonra arkamdan gelenler sorarlarsa hepiniz marksistim diyeceksiniz, öyle demiş dimi

altı ilkeyi koyan atatürk, ama orada da milliyetçilik var EYVAH!! = IRKÇILIK demeye getirirsiniz de diliniz varmaz. doğrusunu anlamak da işinize gelmez zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Televizyondan duyup duymamayı anlatmıyoruz burda. Sen hiç kendine kemalistim ben diyen güney afrikalı, vietnamlı, irlandalı gördün mü? Bir ideoloji olmadığı için, doktrin sayılabilecek en ufak bir şey bile ortada yok, evrenselliği yok ve Atatürk tarafından bile hayattayken düşünülmemiş bir şey onun ölümünden sonra insanlar tarafından türlü çıkarlarına alet edilmek için uyduruluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

şu Kemalizm'e karşı olup iki lafı bir araya getiremeyenler çok zarar veriyor bu ülkeye. Adam gibi fikirlerini ortaya koysalar sağlıklı bir tartışma hatta belki fikir alışverişi ortamı yaşanacak ama hala çocuksu şeyler ile kendi haklılıklarını ispatlamaya çalışıyorlar.

Nedir abi size bu kadar batan bu adamın yaptığı şeyler arasında?

Edit: Estel crit overkill yapmış.
Sosyal ağlarda paylaş

evet throine tamamen haklisin, ataturk sagken yoktu boyle sacma seyler

yazik ya adamcagiz arkasindaki alti okun onunde konusma yapiyorda bilmiyor ne anlama geldiklerini

atos portos aramiz felandi herhalde bu oklarin anlami, ataturk oldukten sonra pis ergenekoncu irkci fasistler milliyetcilik-irkcilik-fasistlik-zorunlu andimiz-darbe falan diye degistirmisler :/

Sosyal ağlarda paylaş

yahu ölümden önce bulunma, yapılma bir durum yok. altı ok yahu, parti sembolü olan değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli olan.

Kemalizm; temel ilkelerini Atatürk’ün belirlediği, Türk ulusunun, akıl ve bilimin yol göstericiliğinde ileri bir toplum olarak çağdaş uygarlık düzeyine erişmesini, tüm insanlığın içinde bağımsız, eşit ve şerefli bir biçimde yer almasını amaçlayan bir düşünce sistemidir. Atatürkçülük olarak da adlandırılan bu sistem, Türk toplumunun gereksinim ve isteklerinden doğmuş; devlet yaşamına, düşünce yaşamına, ekonomik yaşama, toplumun temel kurumlarına ilişkin gerçekçi düşünce ve ilkeleri içeren tümden bir ulusal çağdaşlaşma, değişim ve dönüşüm modelidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...