St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Arkabahçenin kapanmasının ardından Laika yayıncılığın çıkarmaya başladığı Sandman serisinin uzun süredir buradan olsun gg olsun deli gibi aradığım 2. kitabı Bebek Evi'nin yeni baskısı çıktı. 3.kitap Düşler Ülkesi de öyle. gg'de konuştuğum bir kitapçı 1-2 hafta içerisinde Düş Müziği ve Sisler Mevsimi'nin de yeni baskılarının çıkacağını söyledi. Ayrıca 8. kitap Worlds End(Dünyaların sonu) ve 9. kitap The Kindly Ones (Merhametliler) de çevrilip yayımlanmış. Hoooray:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 zamaninda heves edip basliyacaktim ben de ilk 4kitabi bulamadim hic, bu bahaneyle aliyim okiyim bende. ama kitapyurdu ve idefixe gelmemeis daha o kitaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 idefixete bebek evi ve düş ülkesi var kitap yurdu sadece yeni çevrilen kitapları koymuş.Adamın bana dediği gibi 1-2 haftaya düş müziği ve sisler mevsimi de çıkacakmış.Eskişehir'e gelirsen düş müziğini ödünç verebilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Sakallıya elli kere dedim bak dedim nerde bu eksik sayılar nerde yenileri dedim bi kitap yapıyorsunuz bütün sayfaları birbirinden ayrılıyor dedim.Gene ayrılırsa bu kitaplar gidecem yenisini isticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 St_Dreamer bide nasil abi turkce tercumeleri? basarili mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Elitizm gömmeyeyim de, ingilizce okunması gereken bir seri bence. Bir kere türkçe gördüm, dream'in kum tulumuna işeyin daha iyi dedim içimden. Verilen emek adına biraz emek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ingilizce okunmali diyorsun yani pff... benim icinde cok kolay olmuyor ingilizce kitap okumak, 2kat zorlaniyor resmen beynim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Başta öyle, herkes çekiyor onu, sonra bir daha türkçe'ye bakamıyorsun OLM BU NE şeklinde. Azıcık kasları çalıştır. Bide ben Eve'e giremedim uzun süre, gelcem tasalanmda genc uzay savaşçısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ben giriyorum şimdi Eve'ye. Senko, sana da hediye hazırladım oyunda, gel al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 AHAHAHAH UZAY GEMISI ICIN SEKSI IC CAMASIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ahah gerge simdi evden cikiom ya almanca quizi koymuslar ona girip gelcem hemen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 hey gidi yaw ne güzel seriydi, serinin hayrına abinin biriki romanını da okumustum da o kadar başarılı bulmamıştım. omnia mutantur kardeşler omnia mutantur Türkçe'si kötü mü harbi o kadar, ibretlik bi sayfa scan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Sayfa scan'ini geç, shakespear'li kısımları düşün. Çok fazla edebiyat göndermesi olan bir seri sonucta, ve referanslar + çeviri kolkola gezemeyen bir ikili. It has always been the prerogative of children and half-wits to point out that the emperor has no clothes. But the half-wit remains a half-wit, and the emperor remains an emperor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 valla ben ingilizcesini hiç okumadığım için karşılaştırma yapamayacağım.Ama türkçesini okurken bile sindirmekte zorlandığım güzel cümlelerle karşılaşıyorum bu bi karşılaştırma öğesi olsun sana:)Abi adamın romanları da güzel yaa stardust falan baya sevmiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 neil gaiman'a laf yok, kitapları da efsane. ayrıca okuyabiliyorsan zor da olsa ingilizce oku derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Gaiman'ın yaptığı her iş mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar