dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Evet didisinin didisi dogru ise ailenin en buyugu bu kaldigi icin oyle dedim ki teoriler arasinda anne babasinin bilmem ne kulesinde evlendigin de yaziyor, pic de olmuyor gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Benim de en cok hosuma giden teori o ikisinin cocugu olmasi ve aynen bastard olmamasi. Su seriyi bitirmeden olmez GRRM umarim ya. Olurse iki elim yakasinda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Jon aynı zamanda Winterfell'in ve kuzeyin de varisi şu anda. Ama ölüp undead olarak geri geleceği için iki taraftan da feragat etmesi gerekecek. Aegon eğer gerçekten aegonsa danyle birlikte westerosun başına geçebilir, kuzeye de rickard a kalıyor bu durumda. Bu arada Boltonlara lanet olsun başlarına bişey gelmiyor diyen arkadaşlar, üçüncü kitabın ortalarına kadar lannisterları hatırlayın. Bide 5. kitabın sonundaki hallerini ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Teknik olarak aslinda varisi degil cunku "take the black" sonucu tum haklarindan feragat etti. Undead olarak geri donerse cok mantikli aslinda. Others hakkinda hic bilgimiz yok. Major POV'lardan birini donusturerek onlari da en iyi sekilde anlatma firsati olur martin'in. Rickard dedigin rickon mu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 tormund başkan götünü kesecek boltonların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Rickon rickon evet ne rickardı. Bu arada undead derken white değil de dondarrion ya da catelyn gibi undead, melissandre diriltir diye tahmin ediyorum jonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 spoilera almaya gerek var mı artık 5 inci kitapta türkçe cıktıgına göre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 umarim bu igrenc teoriler dogru cikmaz. geberip gider jon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Jon un ölmesi çok zor ya, fazlasıyla merkezi bi karakter çünkü. Geri dönmemek üzere ölse bile hikayenin sonunda ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Jon olmez bence de. Belki kurdun icinde falan kalir ruhu. Cok kotu olur hos bu. Undead olayi daha olasi gozukse de bence en iyisi white walker olarak geri gelmesi. Iclerinden biri POV olsa super anlatir onlari da. Coldhands ornegi var elimizde, akli mantigi yerinde olabiliyorlar gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 White walker olunmuyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bence kurda gidip sonra da ordan başka bedene atlayacak, o beden de karaları giymediği için varis olacak sonra gelsin kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 aquila said: White walker olunmuyo ki. Diger white walker'lar raise etmiyo mu cesetleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 olenler canlaninca white walker olmuyolar. 30 iq undead olarak takiliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 zombi abi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ölünce oath moath kalmaz akarlar tormundla beraber. ayrıca dany tyrion ve jonun hikaye bitmeden ölmesi mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 valla jon falan hic umrum değil daha çok arya ve sandor görmek istiyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 1200 sayfa boyunca barristan başkan rhaegar ile ilgili hikayeler anlatsa okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 barristan da meh, adamin doneminde kral kiyimi oldu, kendi hala yasiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Rhaegar uzerine bi spin off yazsa zaten seriden daha cok satar. Bu arada zombi olayina cok bozuldum. Cok tatli olurdu bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 rhaegar uzerine yok ama aegon uzerine var. dunk and egg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bütün seriyi aldım geçen hafta elime ulaştı ama daha başlamadım. diziyi full izledim. şimdi kitap ile dizi arasında fark var mı? ben 4. sezonu çok merak ediyorum. direk 4. kitaptan başlasam sonra diğerlerini okusam olur mu? ayrıca yine çizgi romanını aldım Dnr'da satılan. onu kitaplardan sonra mı kitaplardan önce mi okumak lazım bir bağlantısı var mı ana hikaye ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Cok fark var. bence bastan basla. Ilk kitabi atlayabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 saolasın. o zaman baştan başlayayım daha iyi ama önce çizgi romanı okuyayım. 1 ay sonra bu başlığa uğrarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Sparkcaster said: 1200 sayfa boyunca barristan başkan rhaegar ile ilgili hikayeler anlatsa okurum. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar