Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 3. sezon/brave companions biraz baktımda hakkaten mummers yok galiba dizide, bunların liderini oynayacak adamda başkasını oynuyor zaten şu an, el de kesilmeyecek demekki, yada alakasız bi yere bağladılar onuda lol
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Kitap spo Jaimenin eli brienne e kestirirler oldu bitti. Karakter zaten iyice kitaptan saptı, şunu yapmaması için bi neden yok ahah.
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 beyler sonunu yazıyorum. jon snow, eddardın ablasının ırzına geçen targaryen kralından doğan çocuk. bran stark grandmaster varg olup ejderlerin icine girebilecek ilerde. jon ve daenerys evlenip tahtı alacak. ensest devam edecek. arya stark lord commander of the kingsguard olacak. bran el olacak. cersei ölecek. jaime aradıgı mutlulugu brienne'de bulup uzaklara gidecek. the imp casterly'i alacak best kerane ever yapacak kaleyi. the hound purified bicimde dönüp sansa ile evlenecek. mormont imana gelip sura gidecek ve lord commander olacak. stannis ve melis ejder atesinde kavrulup gidecek. davos dragonstone'un lordu olacak. sam master olup jon snow'a hizmet edecek kingslandingde. best ending ever.
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 abi white walkerlar ateşle ölüyolar mıydı bunların kaldırdığı zombilerin öldüğünü hatırlıyorumda white walkerları hatırlayamadım.
dsici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Sparkcaster said: cersei povları kings landing vs çok sıkıcı onun dışında çok sağlam kitap u wot m8? king's landing tek akmasını sağlayan şey be affc'un. birde dorne.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ben yanlış mı hatırlıyorum ya ejderlere eti pişirmeyi vahşileşmesinler diye öğretiyorlardı, kitapta geçiyor diye hatırlıyorum
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Öğretilmesile alakası yok ejderhalar direk çiğ et yemiyor hatta kitapta uzun bi süre besliyemiyo dany hayvanları etleri pişirmesi gerektiğini bilmediği için.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Diğer hayvanlar gibi vahşi değil insan gibi bilinç sahibi olduklarından çiğ et yemiyorlar. Yalnızca insanlar ve ejderhalar etlerini pişirerek yiyorlar gibi bir muhabbet olması lazım, dany özellikle bişey yapmıyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Wyand said: beyler sonunu yazıyorum. jon snow, eddardın ablasının ırzına geçen targaryen kralından doğan çocuk. bran stark grandmaster varg olup ejderlerin icine girebilecek ilerde. jon ve daenerys evlenip tahtı alacak. ensest devam edecek. arya stark lord commander of the kingsguard olacak. bran el olacak. cersei ölecek. jaime aradıgı mutlulugu brienne'de bulup uzaklara gidecek. the imp casterly'i alacak best kerane ever yapacak kaleyi. the hound purified bicimde dönüp sansa ile evlenecek. mormont imana gelip sura gidecek ve lord commander olacak. stannis ve melis ejder atesinde kavrulup gidecek. davos dragonstone'un lordu olacak. sam master olup jon snow'a hizmet edecek kingslandingde. best ending ever. Son kitabı okumadın di mi mehehehe
fizban Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Rukin said: Öğretilmesile alakası yok ejderhalar direk çiğ et yemiyor hatta kitapta uzun bi süre besliyemiyo dany hayvanları etleri pişirmesi gerektiğini bilmediği için.evet, aynen böyle. ejderhalar kendi pişirmiyo, ağızlarının gazı bitmiş, çakmak çalışmıyomuş. sonra anaaa böyle mi yapcaz diyo dany.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 deadwoll said: Wyand said: beyler sonunu yazıyorum. jon snow, eddardın ablasının ırzına geçen targaryen kralından doğan çocuk. bran stark grandmaster varg olup ejderlerin icine girebilecek ilerde. jon ve daenerys evlenip tahtı alacak. ensest devam edecek. arya stark lord commander of the kingsguard olacak. bran el olacak. cersei ölecek. jaime aradıgı mutlulugu brienne'de bulup uzaklara gidecek. the imp casterly'i alacak best kerane ever yapacak kaleyi. the hound purified bicimde dönüp sansa ile evlenecek. mormont imana gelip sura gidecek ve lord commander olacak. stannis ve melis ejder atesinde kavrulup gidecek. davos dragonstone'un lordu olacak. sam master olup jon snow'a hizmet edecek kingslandingde. best ending ever. Son kitabı okumadın di mi mehehehe okumamış belli...hehehehehe.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 son kitabi okuduktan sonra yazdiklarina tekrar baksa kisa devre yapar
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Son kitapta öldüğünü zannettiğiniz kişinin ölmediğine eminim.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 GRRM kahvaltida karakter yiyor. belli olmaz napicagi. herkesi bir cirpida oldurur.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Yeşil kirazla snow tamam da, tyrion vs. bran kritiklik açısından bran ağır basıyor bence.
Öne çıkan mesajlar