Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 arya dany i geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 şaka maka daha en az 2 yıl var ya yeni kitaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://www.georgerrmartin.com/if-sample.html Winds of Winter'dan bir preview chapter daha yayınlamış GRRM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 2.sezonun sonu hakkında soru Şimdi bu yabaniler ile white walker lar arasındaki fark ne ? 2 si birbirleriyle savaşacaklar mı yoksa team up gibi bişey mi olacak ? yabanilerin amacı ne white walker ların amacı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Yabaniler insan, sadece 7 krallık sınırları dışında yaşıyorlar özgürler kural tanımıyorlar serf değiller vs. Ama en nihayetinde hepsi normal insan. Whitewalkerlar insanüstü, şimdiye kadar verilen izlenim insanlığı yok etmek için kuzeyden inip her yeri kasıp kavuracakları. Öldürdükleri insanları undead olarak kaldırıyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 jon snow ve yabaniler hakkında soru peki jon bunları kafaya alıp white walkerlara saldırtacak mı ? en son mance in yanına götürüyolardı büyük ihtimal yanına alır mance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 wikiden bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 kitapları okumamış olsam küfrederdim, spoiler kullansana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 offf ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 spoilera dikkat edelim gencler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 pm den atın bari yaw joffrey kim öldürecek bu joffrey i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 özel mesajdan bütün spoilerları atmamak için zor tutuyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 at at spoiler dan korksaydım spoiler istemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Wikipedia'yi acip okusana. Ingilizce mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 İngilizce olsa okurdum şimdiye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ee pm atacak yokmu ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 çok kıl bir şekilde gönderdim spoilerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi feast of crow'a kadar kitabı nasıl okudugumu bilmem.Yani max 3-4 günde bitiririm kitabı oda zamanım elvermediginden. Feast of crow'u ciktigi gün almıştım tr'de hala bitiremedim ilk cildini. Ama baba yeter artık şeyinin şeyinin şeyi... kimdir öğrenmek istemiyorum. kafkaesk bir hal aldı kitap yani artık kim kimdir nedir düşünmeyi biraktım yeter ki geçsin bitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 cersei povları kings landing vs çok sıkıcı onun dışında çok sağlam kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 diyorsun ki tamam beynimin alabileceği kadar karakter öğrendik şimdi bunların üstünden gider kitap... Ama bir bakiyosun bilmem ne adalarının cacık şatosunun lordu bir zamanlar kral muhafizlarının en gözde şovalyeleriydi... diye başlıyor adam sonra onun gelmişi,geçmişi... Şimdiye kadar iyiydide artık yeter yaw. Yiğit özgür (komşumuz ayfer abla) oldu :) Sonra ki kitaplar da böyle gidicek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 kitapların en iyi kısmı bu zaten çok karakteri detaylı bi şekilde anlatabilmesi son kitapta 18 farklı pov vardı yanlış hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 asoif kitabi okuduktan sonra normal kitap okuyunca cok acayip oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ağlıyorlar diğer konuya yazınca da, barristan sahnesi olmuş mu ya,yapcağınız işi silkeleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 burda da spoiler oluyor, spoilera al hangi kitaptan oldugun yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kingthlayer ı duyamayacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar