Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Red said:

benim aklımda öyle kaldı.herhalde 1. kitap sonu hafızamda 2. kitap diye kalmıs sdfs

kitapta tahta kiliciyla dovuyordu hot pie'ı
oldurdugu kiside kaede'nin dedigi iste

dreagloth said:

Niye anlamıyorsun lan, kitapta renly yi alıp sonra stormsend i aşağıdan ele geçiriyordu, ben mi yanlış hatırlıyorum?

oyle yapiyordu ilk renly sonra storms end
storm's end icin davosun yardimina ihtiyac duyuyorlardi kale buyuye karsi korumali oldugu icin

dizide direk davosla kalenin altina girince iki olayi birbirine sokmuslar karisiklik cikti o yuzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Gölge sahnesi güzel olmuş, birleştirmeleri çok da garip gelmedi bana. Birebir kitabı çekmiyorlar sonuçta. Edric Stormu göreceğimizi falan hiç sanmıyorum zaten.

Yalnız bu talisa kim volantisli olan?

3. belki 4. kitap

Jeyne olayına farklı bi açıdan mı giriyorlar yoksa orayı da değiştirmişler mi acaba? Red wedding için illa westerling olması gerekmiyor tabi.

Bu arada westerlingler de komplo mu değil mi emin diilim, 4. kitabın ortalarındayım daha.

Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Gölge sahnesi güzel olmuş, birleştirmeleri çok da garip gelmedi bana. Birebir kitabı çekmiyorlar sonuçta. Edric Stormu göreceğimizi falan hiç sanmıyorum zaten.

Yalnız bu talisa kim volantisli olan?

3. belki 4. kitap

Jeyne olayına farklı bi açıdan mı giriyorlar yoksa orayı da değiştirmişler mi acaba? Red wedding için illa westerling olması gerekmiyor tabi.

Bu arada westerlingler de komplo mu değil mi emin diilim, 4. kitabın ortalarındayım daha.

Casting'de soz konusu oyuncu Jeyne rolunde gozukuyor. Muhtemelen Robb'a yalan soyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Nasil cok degistirmisler? Edebiyattan yapilan butun film/dizi uyarlamalari orijinaline benzerlikleri acisindan karsilastirilsa, bu dizi en az degisiklik yapilanlar kategorisine girer.

Robb ile Jeyne'in tanisma sekli, Daenerys'in Quarth'da nasil karsilandigi ve benzeri degisiklikler, ana konuya etkisi olmayan ayrintilar.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır değiştirilmesine de laf etmiyorum da geçiş falan yok

hop bi bakıyorsun abi kardeş yanlarında cat, sen teslim ol yok sen geyiği dönüyor - ortada bi ordu falan fişman yok sanki gizlice buluşmuşlar dağın başında + cat orada o buluşmada ne arıyor mesela , hepsi havada

hop davos abi neresi belli olmayan abuk subuk bi yere götürüyor melis i - ki renly nin ordu bildiğin ovada lol nereye gidiyorlarsa artık kıyıdan dağın taşın altından

kitapları okumayan biri hiçbişi anlamaz mal mal seyreder sadece
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...