aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 davosla, kayikla kurek cekerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Red said: benim aklımda öyle kaldı.herhalde 1. kitap sonu hafızamda 2. kitap diye kalmıs sdfs bu senin dediğin ilk killi daha kings landingden çıkmadan bunu sıkıştıran bir sokak piçi şişko, isimsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Red said: benim aklımda öyle kaldı.herhalde 1. kitap sonu hafızamda 2. kitap diye kalmıs sdfs kitapta tahta kiliciyla dovuyordu hot pie'ı oldurdugu kiside kaede'nin dedigi iste dreagloth said: Niye anlamıyorsun lan, kitapta renly yi alıp sonra stormsend i aşağıdan ele geçiriyordu, ben mi yanlış hatırlıyorum? oyle yapiyordu ilk renly sonra storms end storm's end icin davosun yardimina ihtiyac duyuyorlardi kale buyuye karsi korumali oldugu icin dizide direk davosla kalenin altina girince iki olayi birbirine sokmuslar karisiklik cikti o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 aga işte dizide tamamen mash up yapmışlar kayıkla renly e gidiyolar, hayır ortada ne kale var ne storms end lafı o girdikleri yer de nereyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yok daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 dreagloth said: yok daha neler ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Sparkcaster said: kayıkla renly e gidiyolar Ahahaha o ne lan.. Dur izleyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 tırt baharatçılar dany e atar yapınca bitti dizi gözümde, artık house of undying felan yapmaları lazım sezonu kurtarmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Kaede said: Red said: benim aklımda öyle kaldı.herhalde 1. kitap sonu hafızamda 2. kitap diye kalmıs sdfs bu senin dediğin ilk killi daha kings landingden çıkmadan bunu sıkıştıran bir sokak piçi şişko, isimsiz stableci oglan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Ben ikinci kitabı okuyalı yıllar oldu, şimdi bakınca gayet güzel geliyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ha ormanda o stabledaki şişkoyu öldürüşünü anlatıyordu.ordan aklıma girmiş ormanda öldürdü diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bunun güvercine mi ne dadanan bir şişko vardı onu öldürmüyormuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 red keepten kacarken stabledaki oglana sokuyodu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4zgkJwWOgqI haftaya qhorin halfhand reis geliyor bi de roose bolton castingi başarılı olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Gölge sahnesi güzel olmuş, birleştirmeleri çok da garip gelmedi bana. Birebir kitabı çekmiyorlar sonuçta. Edric Stormu göreceğimizi falan hiç sanmıyorum zaten. Yalnız bu talisa kim volantisli olan? 3. belki 4. kitap Jeyne olayına farklı bi açıdan mı giriyorlar yoksa orayı da değiştirmişler mi acaba? Red wedding için illa westerling olması gerekmiyor tabi. Bu arada westerlingler de komplo mu değil mi emin diilim, 4. kitabın ortalarındayım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 edmure da yok zaten dizide red weddingi nasıl yapcaklar merak ediyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 axedice said: Gölge sahnesi güzel olmuş, birleştirmeleri çok da garip gelmedi bana. Birebir kitabı çekmiyorlar sonuçta. Edric Stormu göreceğimizi falan hiç sanmıyorum zaten. Yalnız bu talisa kim volantisli olan? 3. belki 4. kitap Jeyne olayına farklı bi açıdan mı giriyorlar yoksa orayı da değiştirmişler mi acaba? Red wedding için illa westerling olması gerekmiyor tabi. Bu arada westerlingler de komplo mu değil mi emin diilim, 4. kitabın ortalarındayım daha. Casting'de soz konusu oyuncu Jeyne rolunde gozukuyor. Muhtemelen Robb'a yalan soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bu savaş jeyne ile tanıştıkları savaş değildi di mi, onların kaleyi alıyordu normalde, bu o muydu yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yaralaniyodu orda robb, jeyne bakiyodu. diziyi izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kitapta öyleydi evet, bunu alakası yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 dizi çok vasat ya, promoyu izledim o da vasat, resmen şu kerhanede geçen sahneler ve shae sahneleri yerine daha düzgün yapılabilirdi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Coooook degistirmisler ya, kitaplari okumasaydim keske hala diziyi hayranlikla izlerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Nasil cok degistirmisler? Edebiyattan yapilan butun film/dizi uyarlamalari orijinaline benzerlikleri acisindan karsilastirilsa, bu dizi en az degisiklik yapilanlar kategorisine girer. Robb ile Jeyne'in tanisma sekli, Daenerys'in Quarth'da nasil karsilandigi ve benzeri degisiklikler, ana konuya etkisi olmayan ayrintilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ana konuyu alsan 1 sezon etmez zaten lol, bende çekerim öle dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 hayır değiştirilmesine de laf etmiyorum da geçiş falan yok hop bi bakıyorsun abi kardeş yanlarında cat, sen teslim ol yok sen geyiği dönüyor - ortada bi ordu falan fişman yok sanki gizlice buluşmuşlar dağın başında + cat orada o buluşmada ne arıyor mesela , hepsi havada hop davos abi neresi belli olmayan abuk subuk bi yere götürüyor melis i - ki renly nin ordu bildiğin ovada lol nereye gidiyorlarsa artık kıyıdan dağın taşın altından kitapları okumayan biri hiçbişi anlamaz mal mal seyreder sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar