erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 reedlerden, edmure'dan sonra iron islands'ın en delikanlı adamı da çıkarılırsa diziden daha da gelmem davosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Cikarilir veya cikarilmaz bilmiyorum, ama dorduncu kitaba kadar Victarion'un zaten onemli bir rolu yok. Gecen sezon da Baratheon aile agacinda Stannis yoktu. Victarion'u da ilerideki sezonlarda ekleyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 GERGE said: Asha'yı beğenmedim ben, daha farklı düşünmüştüm onu hep. DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 3. kitabı yarıladım. şunu demek istiyorum amirim (feci spoiler okumayan bakmasın) TÜM FREYLERE KAFAM... Gitti gitti dağ gibi Robb gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 hg dostum, geç şu köşeye, ağlama köşesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ben çok üzülmemiştim, ama çok fena oluyosun default Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ahahahahhah red weddingi okuyup gelenler cok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 demi... Of dizide yayınlanırsa nasıl gaz olacak insanlar asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ben de okurken çok rage'e girmiştim de ergen bebe haketti bir yerde, aptal olmasaydı iyiydi pek bişey yok gerçi ama spoya alayım yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 abi bu korsan cersei yi götürecek mi harbiden im not going to rape diyen eleman. 10 dakka güldüm ya. kitapta dami aynen bu şekilde geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Aket-Atum said: 4. kitap ile alakalı spoiler Ben de dördüncü kitabın başındaki kısımda elemanı öldürenin Jaqen olduğunu sonradan siteden okuyarak anlamıştım mesela. En sonunda ölen eleman çıkınca bir kafam karışmıştı da wikisine girince çözmüştüm olayı. Meğerse oradaki tasvir Arya Jaqen'i son gördüğündeki tasvir ile birebirmiş falan filan :D ben bundan şüpheleniyordum ama emin değildim. nerde öğreniyoruz tam olarak ehueh ? kaçırdım mı ben, yoksa 5'te mi öğreniliyor ? 2x02 soruları ya bu arada 2x02'yi izledim de, kitapta littlefinger'ın kızı tehdidi, stannisle melis'in sevişmesi var mıydı, unuttum mu o kadar zaman mı olmuş ? son olarak arya gendry'ye bu kadar erken söylüyor muydu arya olduğunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 fizban'ın spo'ya 2. bölümü izlemedim henüz ama kız olduğunu hmn çözüyordu kendisi tuvalet fln olaylarından. ama arya olduğunu baya sonra öğreniyordu fln. yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Ben de oyle hatirliom da emin olamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-5RFxSPD4fuo/T1uD32XG1YI/AAAAAAAABYY/Ot2qN63_iec/s1600/8203_ec94.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 10 numaraymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/293/3/e/a_song_of_ice_and_lemoncakes_by_dragoninstall-d4dgqwz.png koymuş muydum bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 domuz... asdfasgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 arya olmamış doğal olarak resim de olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 dany hiç olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bugün asos okuyodum yine sinirlendim robb bebesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Arda bunun isimlisini bulup koysana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 yollamamış mıydım sana http://i.imgur.com/NLvi8.jpg isimli şimdi farkettim 2 el fazla çizmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 efekler 1-2 yerde sırıtıyor evet ama göz aşinalığı olmayan anlamaz bile tvde falan izlerken, gene birçok dizininkinden iyi, lakin keşke bu kadar çok şeyi değiştirmeselermiş kitaptan, asha nın ismi bile değişmiş lan sdf hatta şöyle bişi buldum, tespit edilmiş tüm değişiklikler: spo: http://uk.ign.com/wikis/game-of-thrones/Season_2_Differences Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 nalaka birader, herkesin son hali olsa, yarisi cesed zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Dün Robinson Cruseo 389'a gittim, Nisan sonuna doğru 5. kitabın paperbacki gelir dediler haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar