Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

daenerys'e gemileri kim yolladı acaba. o 3 gemi, davosun eksikliğini fark ettiği kralın donanmasından diye düşündüm ama bu kadar bariz gösteriliyorsa olay ters köşe birşey çıkabilir.

Gemileri kimin gonderdigi sir degil; Illyrio'nun yolladigini soyluyorlar.

Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

iyide zaten PLOT TWİST yok orda pek anlıyosun yani hemen

Masquerade okuma bunu

abi okuma dedim di mi?

Masquerade'ın bahsettiği Arstan-Barristan olayı değil mi?

Bana da pek saklı gelmemişti o, okurken direk aha bu Barristan dedim. İsim desen benziyor, kılık desen benziyor. Adam Barristan çıkınca şaşırmamıştım hiç.

Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade okumamaya devam et

Abi sen anlamadın diye neden sinirlendin ki?

4. kitap ile alakalı spoiler

Ben de dördüncü kitabın başındaki kısımda elemanı öldürenin Jaqen olduğunu sonradan siteden okuyarak anlamıştım mesela. En sonunda ölen eleman çıkınca bir kafam karışmıştı da wikisine girince çözmüştüm olayı. Meğerse oradaki tasvir Arya Jaqen'i son gördüğündeki tasvir ile birebirmiş falan filan :D

Bariz belli orada o Arstan'ın Barristan olduğu. Adları bile benziyor bariz anlaşılsın diye koymuş yazar onu oraya. Gelir gelmez zaten elindeki sopayla Daenerys'e suikast girişimini önleyip bir şov yapmıyor muydu? Oradan da belli silahlar konusunda yetenekli bir abi olduğu, direk akıldaki şüpheleri sildi orada. Sonra Daenerys kim olduğunu çözsün diye adamın kendini tanıttığı sahneye plot twist diyorsunuz.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...