Komutan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Masquerade said: daenerys'e gemileri kim yolladı acaba. o 3 gemi, davosun eksikliğini fark ettiği kralın donanmasından diye düşündüm ama bu kadar bariz gösteriliyorsa olay ters köşe birşey çıkabilir. Gemileri kimin gonderdigi sir degil; Illyrio'nun yolladigini soyluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 evet illyrio yolladı diyorlar ama yalan söylüyor gibi geldi o 2 tip. gerçi o 2 tip muhtemelen tanıdık falan çıkacaktır yine twistle. 3'e başladım bakalım prologue bitti, devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 o twistte gozlerin yasli ayaga kalkicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Tabii kitapta bir karakterin daha onceden tanidigimiz biri oldugunu anlamak zor, ama dizide bunu saklayamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ahahah bence tahmin etmiştir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ben de dizide napicaklar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yaşlandırma tekniği diycem de yemezler sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 iyide zaten PLOT TWİST yok orda pek anlıyosun yani hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bu arada branin kurt rüyaları güzel aktarılcak gibi, ilk bölümdekini beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Sparkcaster said: iyide zaten PLOT TWİST yok orda pek anlıyosun yani hemen Masquerade okuma bunu abi okuma dedim di mi? Masquerade'ın bahsettiği Arstan-Barristan olayı değil mi? Bana da pek saklı gelmemişti o, okurken direk aha bu Barristan dedim. İsim desen benziyor, kılık desen benziyor. Adam Barristan çıkınca şaşırmamıştım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Anlamıyorsun abi hemen saçmalama, bildiğin twist o. birde said: lannister öldürmücem diye fazla zorluyon grrm asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Masquerade okumamaya devam et Abi sen anlamadın diye neden sinirlendin ki? 4. kitap ile alakalı spoiler Ben de dördüncü kitabın başındaki kısımda elemanı öldürenin Jaqen olduğunu sonradan siteden okuyarak anlamıştım mesela. En sonunda ölen eleman çıkınca bir kafam karışmıştı da wikisine girince çözmüştüm olayı. Meğerse oradaki tasvir Arya Jaqen'i son gördüğündeki tasvir ile birebirmiş falan filan :D Bariz belli orada o Arstan'ın Barristan olduğu. Adları bile benziyor bariz anlaşılsın diye koymuş yazar onu oraya. Gelir gelmez zaten elindeki sopayla Daenerys'e suikast girişimini önleyip bir şov yapmıyor muydu? Oradan da belli silahlar konusunda yetenekli bir abi olduğu, direk akıldaki şüpheleri sildi orada. Sonra Daenerys kim olduğunu çözsün diye adamın kendini tanıttığı sahneye plot twist diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Ben anlamamistim aciklanana kadar. Bir seyi onceden farketmis olmaniz hikayede bunun acik olarak soylendigi anlamina gelmez. Ama tabii ki hikaye acisindan onemli bir gizem de degil bu. Dizide bastan itibaren bilmemiz pek bir sey degistirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ben de anlamamıştım ya açıklanana kadar. öle acaba bu adama ne oldu fln diye kafama da takmamıştım hiç. o yüzden aklıma bile gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 aynen. Birde jaqen, konusunu bile şimdi çözdüm :) ben de bir sorun olabilir, baktırayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 çok detay vardı şimdiden unuttuğum çok şey var. tekrar okumak istiyorum ama 5000 sayfa gözüm kesmiyor şimdi. 10 tane başka kitap okunur =) 6. kitap çıkmaya yakınken okurum tekrar belki 3-5 sene sonra. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 jaqen konusu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Sayfa başı spo su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 jaqena alışamadım rorge ve biterı oynayanları niye deiştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 daha çılmadı bölüm abi, ikinci bölüm olanları spolayın en azından. kural çıkmayan kitap şeylerini spolamak, çıkanları direk konuşmak. http://i.imgur.com/eV9u0.png koymuştum galiba ama bidaha koyayım güncel bölüme uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 3. kitap ortalar spoiler komikli şakalı resim http://i.imgur.com/Jd4cq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 720p kalitesi fena değil webripin, frame rate'de biraz sıkıntı var ama izleniyor, bölüm de güzel. davos çok çok iyi olmuş ya, gerçekten süper casting. bi de ashanın ismi neden yara oldu peki ya ahah, niye değiştiriyorlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 asha osha karışmasın diye 3. kitap yine DEV spoiler ortalardan komik ama baya http://i.imgur.com/dIKGF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 has ulan yazı vardır okumam diye açtım direk yedim spoyu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar