cetoritto Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Daha ortada açık olan hiç bir şey yok, istediği şekilde bağlayabilir mevzunun sonunu, ölüleri bile diriltir alim Allah. R.R. yazıp yazıp bizim dilimize vurduruyor işte. Lan sonunda Stark baba çıkıp gelirse şaşmayın, her bir şey olur bu westeros diyarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 1. kitabın en güzel ve en önemli yerini kestiler, 2 de de aynı şeyi yapacaklar heralde pyat pree cast edilmedi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ohooo kitap yasak değil mi bilader ayıp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 A Song of Ice and Fire (Dizi + Kitaplar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 5. kitabın paperback'i çıkmış galiba. Milan'daki bir arkadaş almış bugün. Haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 A Dance with Dragons (A Song of Ice and Fire #5) Pub. Date: 3/28/2012 Publisher: HarperCollins Publishers —— $9.99 A Dance with Dragons (A Song of Ice and Fire #5) (Mass Market Paperback) Pub. Date: 6/27/2012 Publisher: Bantam Books —— $15.98 A Dance with Dragons (A Song of Ice and Fire #5) Pub. Date: 6/27/2012 Publisher: Bantam Books diyo barnes and noble da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Trade'i çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 5. kitabı okumadan bi spoiler yedim. jon snow nedin bastard oğlu değilde şu danynin dizi başlamadan robertın öldürdüğü abisinin nedin abla mı kardeş mi neyse ona tecavüzünden olan piçiymiş diye doğrumudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 spoiler değil teori http://i.imgur.com/6mQKu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 crastera ne çabuk gittiler öyle , bi de craster baya normal bi adam olmuş hani littlefinger cersei sahnesi de abartılı olmuş, öyle diklenecek kadar aptal bi adam değil yine de fena değildi ya, özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 littlefinger gibi plot god bi adamın 1. bölümden böyle saçma bi çıkış yapması, sonra cerseinin knowledge power değildir tezini kanıtlamak için öldürmeye çalışması, ama daha sonra knowledge power olduğu için öldürtmemesi, jaime gibi 3. kitap ortalar spoiler eli kesilirken bile gözünü kırpmamış adamın kurt karşısında sahne koyup tırstırılması, maester cressenin "din elden gidiyo agalar" temalı orjinal mevzunun bok edilmiş versiyonu, crasterın bütün nights watcha göre daha düzgün giyimli traşlı felan olması, branın uyandığı sahnenin 1. sezondaki sahneyle aynı olması vs dany ile rokharonun konuşması, büyük olasılıkla daario yerine rokharo ile romance yaşayacak olması ÇOK KÖTÜ ALLAHIM OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 aa di mi gereksiz bi rokharo olayı vardı danyde, kesin daario da olmayacak reedler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 hayır kitabın en sıkıcı olan tyrion ve seks maceraları dizinin yarısını kaplayacak zaten o belli oldu da anlamadım ki amurricalılar anlamıyo diye dizinin bütün olayı olan karakterleri kaldırıyo adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Abi reedler olmadan nasıl olacak ya o iş? Ben çözemiyorum valla. Bildiğin sanki çocuk versiyonu gibi oluyor, bir yerde de Roose Bolton olmayacak lafı okumuştum sanki. Acaba George RR Martin'in fikri alınıyor mu bu şu karakter olsun bu karakter olmasın kararları alınırken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bu yuzden izliyoruz diziyi zaten, okudugunun birebir aynisi olsa pek olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ben şahsen bi house of undying görmek için bekliyodum sezon 2 yi, şimdi sadece brienne için izlicem heralde cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 9. bölümü bekliyorum ben de. bakalım ne kadar kesecekler. kesmezlerse dizinin geleceği garanti altına alınır bence ama çok maliyetli olur fln diyolardı o yüzden kesecekler gibi. cressen olayı fln çok yüzeysel geçildi. house of undying fln da çok yüzeysel geçilecek gibi hissediyorum. iyiki kitapları okumuşum. kitabın yerini hiçbir şey tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 roose bolton olcak dizide http://www.imdb.com/name/nm0568385/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ramsayı kaldırcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 erucalavera said: roose bolton olcak dizide http://www.imdb.com/name/nm0568385/ oh be valla rahatladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 oha yapmazlar öyle şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 A Storm of Swords'a başlıyorum bakalım. 2 meh dediğim yerler oldu. tyrion'un müthiş mind tricklerine şahit olduk iyidi ama ne koşulda olursa olsun yırtması fazla zorlama olmuş gibi geldi. cüce halinle savaşa gir ve atın üstünde şövalyeleri biçe biçe git ve burun ve dudağın bir kısmını bırakarak sağ çık, heh. tyrion oldu sana kingslayer. lannister öldürmücem diye fazla zorluyon grrm. :/ tywin lannister itinin hop diye king's landinge summonlanması garipti. mutlaka 3. kitapta açıklıyor g.r.r.martin harrenhaldan çıktıktan sonra neler yaptı tywin diye ama gregor'un birlikleri ile tullyler irili ufaklı gruplar halinde çarpışıyordu ve lannisterlar püskürtülüyordu. meğer adam king's landing'e inmiş gfdg. ama stannisin tywin lannisterın gelişinden habersiz olması fail. zaten kapılmışın ışık tanrısı diye mal mal işler yapıyorsun stannis. davos reyizi dinleseydin, öncü kuvvet yollasaydın donanman piç olmayacaktı. theon sana küfürler hazırladım. muhtemelen bu it ölmedi bi yerlerden çıkacak yine ilerde ama dur bakalım. bran'ın stark lordlarının mezarlarında saklanması çok iyidi. aferin lan. arya :( starklar adına en büyük umudum bu kız. bunu da öldürürsen daha da gelmem westerosa g.r.r.martin. muhtemelen yolu jagen hghar'a düşecek tekrar, yardımıyla syrioyu bulacak ve intikam ccc diye gelecek diye bekliyoruz. :( daenerys'e gemileri kim yolladı acaba. o 3 gemi, davosun eksikliğini fark ettiği kralın donanmasından diye düşündüm ama bu kadar bariz gösteriliyorsa olay ters köşe birşey çıkabilir. jon snow kaleyi içten fethedecek gogo. yersen. bir de nerelerdesein barristan reyiz :( krala kılıcı fırlatıp al bunu da sok bi tarafına diyip kayboldun ses seda yok. syrio ile beraber starklara katılsanız hayat bayram olsa. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 danynin son chapterı bidaha oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Hayda. 2. kitabı arkadaşa verdim öyle bir fırsatım yok gfd. Merak ettim şimdi neyi kaçırmışım lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar