Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

A Dance with Dragons (A Song of Ice and Fire #5)
Pub. Date: 3/28/2012
Publisher: HarperCollins Publishers
—— $9.99
A Dance with Dragons (A Song of Ice and Fire #5) (Mass Market Paperback)
Pub. Date: 6/27/2012
Publisher: Bantam Books
—— $15.98
A Dance with Dragons (A Song of Ice and Fire #5)
Pub. Date: 6/27/2012
Publisher: Bantam Books
diyo barnes and noble da
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
littlefinger gibi plot god bi adamın 1. bölümden böyle saçma bi çıkış yapması, sonra cerseinin knowledge power değildir tezini kanıtlamak için öldürmeye çalışması, ama daha sonra knowledge power olduğu için öldürtmemesi, jaime gibi

3. kitap ortalar spoiler

eli kesilirken

bile gözünü kırpmamış adamın kurt karşısında sahne koyup tırstırılması, maester cressenin "din elden gidiyo agalar" temalı orjinal mevzunun bok edilmiş versiyonu, crasterın bütün nights watcha göre daha düzgün giyimli traşlı felan olması, branın uyandığı sahnenin 1. sezondaki sahneyle aynı olması vs
dany ile rokharonun konuşması, büyük olasılıkla daario yerine rokharo ile romance yaşayacak olması ÇOK KÖTÜ ALLAHIM OF
Sosyal ağlarda paylaş

9. bölümü bekliyorum ben de. bakalım ne kadar kesecekler. kesmezlerse dizinin geleceği garanti altına alınır bence ama çok maliyetli olur fln diyolardı o yüzden kesecekler gibi. cressen olayı fln çok yüzeysel geçildi. house of undying fln da çok yüzeysel geçilecek gibi hissediyorum. iyiki kitapları okumuşum. kitabın yerini hiçbir şey tutmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

A Storm of Swords'a başlıyorum bakalım.

2

meh dediğim yerler oldu.
tyrion'un müthiş mind tricklerine şahit olduk iyidi ama ne koşulda olursa olsun yırtması fazla zorlama olmuş gibi geldi. cüce halinle savaşa gir ve atın üstünde şövalyeleri biçe biçe git ve burun ve dudağın bir kısmını bırakarak sağ çık, heh. tyrion oldu sana kingslayer. lannister öldürmücem diye fazla zorluyon grrm. :/

tywin lannister itinin hop diye king's landinge summonlanması garipti. mutlaka 3. kitapta açıklıyor g.r.r.martin harrenhaldan çıktıktan sonra neler yaptı tywin diye ama gregor'un birlikleri ile tullyler irili ufaklı gruplar halinde çarpışıyordu ve lannisterlar püskürtülüyordu. meğer adam king's landing'e inmiş gfdg. ama stannisin tywin lannisterın gelişinden habersiz olması fail. zaten kapılmışın ışık tanrısı diye mal mal işler yapıyorsun stannis. davos reyizi dinleseydin, öncü kuvvet yollasaydın donanman piç olmayacaktı.

theon sana küfürler hazırladım. muhtemelen bu it ölmedi bi yerlerden çıkacak yine ilerde ama dur bakalım. bran'ın stark lordlarının mezarlarında saklanması çok iyidi. aferin lan.

arya :( starklar adına en büyük umudum bu kız. bunu da öldürürsen daha da gelmem westerosa g.r.r.martin. muhtemelen yolu jagen hghar'a düşecek tekrar, yardımıyla syrioyu bulacak ve intikam ccc diye gelecek diye bekliyoruz. :(

daenerys'e gemileri kim yolladı acaba. o 3 gemi, davosun eksikliğini fark ettiği kralın donanmasından diye düşündüm ama bu kadar bariz gösteriliyorsa olay ters köşe birşey çıkabilir.

jon snow kaleyi içten fethedecek gogo. yersen.

bir de nerelerdesein barristan reyiz :( krala kılıcı fırlatıp al bunu da sok bi tarafına diyip kayboldun ses seda yok. syrio ile beraber starklara katılsanız hayat bayram olsa. :(

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...