ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 cetintas said: i do not need your guidance nor assistance but shall i beg your pardon to just do not cause any shadow, i ain't request any more... AHAHAHHAHHAHHAHAAHHAHAAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 şunun hi res olanını nerden bulurum arkadaşlar var mı biryerlerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Karea said: cetintas said: Veya kitapları(7 kitap var,ilk kitabı Türkçe'ye çevirirken iki bölüm olarak yayınlamışlar ama orijinali tek kitap ve 4üncü kitabı iki bölüm-Part 1 ve Part2- olarak yazmışlar,bu nedenle 6 kitap gibi görünüyor ama aslında 7 kitap var, neyse, bu bir ayrıntı)okumamış ya da henüz okumaya başlamış olan arkadaşlar... serinin adı : A Song Of Ice and Fire toplam 5 kitap ( şimdilik) 1- game of thrones 2- clash of kings 3- storm of swords 4- feast for crows 5- dance with dragons ukalalık bile akıllı insanlara yakışabiliyor ama burada akıl kırıntısı yok. part 1 ve part 2 diye adamın başlık koyması o part 1 ve part 2'yi tek kitap olarak görmemizi sağlıyorsa bizde bir sorun var demektir. aşağıdaki kıymeti kendince menkul kişi buna örnek. Fin said: 2 part olanlar var onlarla 7 sanmış ahaha kendini akıllı salan saftirik. bak aldığım kitapları sana okuyayım: Boook 1: Game of Thrones,Part 1 Book 1: Game of Thrones,Part 2 Book 2: A Clash of Kings Book 3: Part 1,A Storm of Swords: Steel and Snow Book 3: Part 2,A Storm of Swords: Blood and Gold Book 4: A Feast for Crows Book 5: Dance with Dragons Voyager Books'tan aldım hepsini. Saymayı biliyorsan kaç kitap olduğunu sayabilirsin. ben bu forumda ne zaman kimin nasıl ceza yediğini anlamadım.ya adamına göre muhabbet var ya da başka bilmediğim kurallar geçerli.bana kaçıncı seferdir terbiyesizlik yapıyorsun,başkaları da var ama her ne hikmetse halen daha rahat rahat yazmaya devam ediyorsunuz.sen kimsin seninle sidik yarıştırayım? hedehodohop said: çetintaş eğlenceli adam ya , 40 yaşında herifte bizle sidik yarıştırıyor ya Fin said: "i do not need your guidance nor assistance but shall i beg your pardon to just do not cause any shadow, i ain't request any more..." bu ingilizce seviyesiyle zaten gidip orjinal kitabı anlayacagını sanmıyorum 2 part kitap gördüm geçen d&rda hatta niye bu kadar ucuz lan bu diye baktım yok,ben aslında karşımdakinin seviyesine göre konuşmayı ve yazmayı seven bir adamım.her zaman ki gibi yine lapin balığı taklidi yapmışsın ama ne de olsa taklitsin. B)- Revangelis said: adam yokken arkasından konuşmayın abi ayıp oluyo delikanlılık ölmemiş dedirten bu kardeşime de teşekkür ediyorum.bayram gezmesine gttik,ardımdan aklınıza geleni yazmışsınız.bebeler diyorum bozuluyorsunuz,adam yerine koyuyorum g.tünüz kalkıyor,tartışmaya giriyorum başka bir tarafınız kalkıyor...insan olmayı becerin,gein,canımı yiyin. ama terbiyesizlikleriniz bini aştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ahahahaha bide teşekkür etti daha önce bunun rageini yapmıştın yine, forum burası yahu istediğin yere git bizi irdelemez geldiğinde cevap yazarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 niye?forum olunca delikanlılık çöpe mi atılıyor? konu var 10 gün sonra girer cevap yazarım,konu var 50 kişi olanca nefretini,dangalaklığını kusar-yazar,anında cevap vermek icap eder...işte bu konu öyle bir konu. neyse ya? çok bilmiş akılsızlarla uğraşmayacağım. ukalalara değil de aklı başında bir adama GAME OF THRONES ile ilgili bir şey sormak isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Erol Büyükburç dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 cevap vermen icap ediyosa telefondan, laptoptan biyerden girer cevap verirsin ulaşamıyosan sonra verirsin kimse senin burda olup olmadığına bakarak mesaj atmak zorunda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ortayaş bunalımı zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 aşağılıktan daha da aşağılık olmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Kavga burada kesilmezse cezalar geliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 delikanlılık ne olum ? Böyle namus gibin bacı gibin birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ya, ceza geliyor diyoruz uzatana, ceza gelince modlar kötü oluyor. olsun, son uyarı olsun bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 GERGE said: Kavga burada kesilmezse cezalar geliyor ama. sen son uyari demissin, o yuzden mudahale etmiyorum, bana kalsa cetintas'i hakaretten bir ay forum genel, fin'i sidik yarisindan 1 ay vizyon alirdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 arada bizim wallpaper güme gidiyor 2 dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 TTT Targaryen TTT üşüyoruz Viserys reyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 2. kitabın türkçe çevirisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 sibel abla çeviriodu ama bi taksi çevirdim hala dönüyor esprisi burda geçerli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 varmış epsilon da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 oha burda bile kavga mı var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ohooo cikti abi gunaydin. bi game of thrones izledim diyor ama ara sokaklarda esnaf d&r'a girmemissiniz. girseniz gorurdunuz. http://www.dr.com.tr/0000000352524/Eser/Kitap/Edebiyat/Roman/Fantastik/Taht-Oyunlari-2-Kitap-Krallarin-Carpismasi-Kisim-1 http://www.dr.com.tr/0000000352525/Eser/Kitap/Edebiyat/Roman/Fantastik/Taht-Oyunlari-2-Kitap-Krallarin-Carpismasi-Kisim-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ilk kitabı yeni bitirdim, o yüzden takip etmedim 2. kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bunuda mı ikiye bölmüşler ingilizce okuyoruz dostum.gerçi 300. sayfada ara verdim.okuyup bitirsek dizinin anlamı kalmıcak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 sırf bitmesin diye limit koydum kendime belli sayıda sayfa okuyorum her gün 4. kitaptan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bu türkçe çeviri güzel mi acaba.Okuyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 şuan e2 ve hdende izleyebilirsiinz ilk sezonu komple veriyor.suan 1. bölümün ortalarında 5 e kadar vericekmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar