Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Karea said:

cetintas said:

Veya kitapları(7 kitap var,ilk kitabı Türkçe'ye çevirirken iki bölüm olarak yayınlamışlar ama orijinali tek kitap ve 4üncü kitabı iki bölüm-Part 1 ve Part2- olarak yazmışlar,bu nedenle 6 kitap gibi görünüyor ama aslında 7 kitap var, neyse, bu bir ayrıntı)okumamış ya da henüz okumaya başlamış olan arkadaşlar...

serinin adı : A Song Of Ice and Fire

toplam 5 kitap ( şimdilik)

1- game of thrones
2- clash of kings
3- storm of swords
4- feast for crows
5- dance with dragons

ukalalık bile akıllı insanlara yakışabiliyor ama burada akıl kırıntısı yok.
part 1 ve part 2 diye adamın başlık koyması o part 1 ve part 2'yi tek kitap olarak görmemizi sağlıyorsa bizde bir sorun var demektir.
aşağıdaki kıymeti kendince menkul kişi buna örnek.

Fin said:

2 part olanlar var onlarla 7 sanmış ahaha

kendini akıllı salan saftirik.
bak aldığım kitapları sana okuyayım:

Boook 1: Game of Thrones,Part 1
Book 1: Game of Thrones,Part 2
Book 2: A Clash of Kings
Book 3: Part 1,A Storm of Swords: Steel and Snow
Book 3: Part 2,A Storm of Swords: Blood and Gold
Book 4: A Feast for Crows
Book 5: Dance with Dragons

Voyager Books'tan aldım hepsini.
Saymayı biliyorsan kaç kitap olduğunu sayabilirsin.

ben bu forumda ne zaman kimin nasıl ceza yediğini anlamadım.ya adamına göre muhabbet var ya da başka bilmediğim kurallar geçerli.bana kaçıncı seferdir terbiyesizlik yapıyorsun,başkaları da var ama her ne hikmetse halen daha rahat rahat yazmaya devam ediyorsunuz.sen kimsin seninle sidik yarıştırayım?
hedehodohop said:

çetintaş eğlenceli adam ya , 40 yaşında herifte bizle sidik yarıştırıyor ya

Fin said:

"i do not need your guidance nor assistance but shall i beg your pardon to just do not cause any shadow, i ain't request any more..."
bu ingilizce seviyesiyle zaten gidip orjinal kitabı anlayacagını sanmıyorum
2 part kitap gördüm geçen d&rda hatta niye bu kadar ucuz lan bu diye baktım

yok,ben aslında karşımdakinin seviyesine göre konuşmayı ve yazmayı seven bir adamım.her zaman ki gibi yine lapin balığı taklidi yapmışsın ama ne de olsa taklitsin.
B)-

Revangelis said:

adam yokken arkasından konuşmayın abi ayıp oluyo

delikanlılık ölmemiş dedirten bu kardeşime de teşekkür ediyorum.bayram gezmesine gttik,ardımdan aklınıza geleni yazmışsınız.bebeler diyorum bozuluyorsunuz,adam yerine koyuyorum g.tünüz kalkıyor,tartışmaya giriyorum başka bir tarafınız kalkıyor...insan olmayı becerin,gein,canımı yiyin. ama terbiyesizlikleriniz bini aştı.
Sosyal ağlarda paylaş

niye?forum olunca delikanlılık çöpe mi atılıyor?
konu var 10 gün sonra girer cevap yazarım,konu var 50 kişi olanca nefretini,dangalaklığını kusar-yazar,anında cevap vermek icap eder...işte bu konu öyle bir konu.

neyse ya?
çok bilmiş akılsızlarla uğraşmayacağım.
ukalalara değil de aklı başında bir adama GAME OF THRONES ile ilgili bir şey sormak isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ohooo cikti abi gunaydin.

bi game of thrones izledim diyor ama ara sokaklarda esnaf d&r'a girmemissiniz. girseniz gorurdunuz.

http://www.dr.com.tr/0000000352524/Eser/Kitap/Edebiyat/Roman/Fantastik/Taht-Oyunlari-2-Kitap-Krallarin-Carpismasi-Kisim-1

http://www.dr.com.tr/0000000352525/Eser/Kitap/Edebiyat/Roman/Fantastik/Taht-Oyunlari-2-Kitap-Krallarin-Carpismasi-Kisim-2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...