Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 değil ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 kıçımla izlemişim demekj diziyi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 5. kitap Varys ne etti öyle! En baştan beri Littlefinger'la bu ikisi zaten işleri bu hale getiren. Bir de ergenlerin aptallıları, Joffrey olsun, Robb olsun... Rhaegar da Lyanna'yı ergenken kaçırmış zaten. Bir Jon, bir Dany ergen tripleri yapmayan. Gerç onlarında var ergenlikli. Arya da tam ergenliğe girdi girecek, gerçi o öyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 5.kitap varys çok iyiydi ya, for the realm diye tutturmuş olmasıyla bence artık tutarlı diyebileceğimiz bir yere ulaştı bence. kitaptaki diğer bölgelere bakınca da onun da rhaegar için planlar yaptığına ama abuk olayların (barristan ın aerys i kurtarması, battle of stoney sept, aerys in tywin e yaptıkları vs) durumu bu hale getirdiğine inanır oldum. littlefinger hala wildcard ama oturtamadım onu bir yere ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 genel bi soru ya millet ben bu kingslayerın öldürdüğü kralla, Robertın öldürdüğü kralı karıştırdım iyice. Robert başa geçerken Rheager Targaryeni öldürdü yanlış hatırlamıyorsam kingslayer da Aerys Targaryeni öldürdü. bu iki adam arasındaki ilişki nedir? atta şöyle bir krallıkağacı gibi birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Robert kral öldürmedi. Rhaegar Kral Aerys'in oğlu, prens. Tek kral öldüren Jaime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 GERGE said: Robert kral öldürmedi. Rhaegar Kral Aerys'in oğlu, prens. Tek kral öldüren Jaime. ?? iyi de iron throneu robertla ned beraber kralı indirip almamışlar mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Kralı Jaime indirdi. Onlar kralın ordularını indirdiler, Robert bir de prensi indirdi ama yaralandı, geri kalanını da Eddard tamamladı. King's Landing'e vardığında ama Jaime'yi kralı öldürmüş buldu. Diğer Lannister adamalrı da öteki Targaryenleri öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 LAN COK IYI! 4. bolum bitti simdi ama ne bitisti o oyle. Imdb'deki 9.5/10'u hakediyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 GERGE said: Kralı Jaime indirdi. Onlar kralın ordularını indirdiler, Robert bir de prensi indirdi ama yaralandı, geri kalanını da Eddard tamamladı. King's Landing'e vardığında ama Jaime'yi kralı öldürmüş buldu. Diğer Lannister adamalrı da öteki Targaryenleri öldürdü. crystal clear. thank you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 peki nedle catelyn brandon öldükten sonra evleniyo, e bu adamlar hemen isyanı başlatmıyor mu abisi öldükten sonra, robb ne ara portakalda vitaminlikten ana rahmine düşüyor. dur bari bi gerdeğe gireyim babam abim ölmüş np sora isyan ederiz mi diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Sparkcaster said: peki nedle catelyn brandon öldükten sonra evleniyo, e bu adamlar hemen isyanı başlatmıyor mu abisi öldükten sonra, robb ne ara portakalda vitaminlikten ana rahmine düşüyor. dur bari bi gerdeğe gireyim babam abim ölmüş np sora isyan ederiz mi diyolar Ned Catelyn'le evleniyor, o gece sevişip çocuğu koyuyor Ned, ertesi gün gidiyo savaşa. O savaştayken Robb doğuyor. Sora Ned kolunda Jon'la dönüyor savaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Sparkcaster said: peki nedle catelyn brandon öldükten sonra evleniyo, e bu adamlar hemen isyanı başlatmıyor mu abisi öldükten sonra, robb ne ara portakalda vitaminlikten ana rahmine düşüyor. dur bari bi gerdeğe gireyim babam abim ölmüş np sora isyan ederiz mi diyolar ned evlendikten 2 hafta sonra gidiyor savaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 evliligi consumate(sex oh yeah) etmek zorundalar, yoksa kabul edilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Sparkcaster said: peki nedle catelyn brandon öldükten sonra evleniyo, e bu adamlar hemen isyanı başlatmıyor mu abisi öldükten sonra, robb ne ara portakalda vitaminlikten ana rahmine düşüyor. dur bari bi gerdeğe gireyim babam abim ölmüş np sora isyan ederiz mi diyolar Katiksiz okuz ya. Spoiler kullansana lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 spoillik bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 hatta extra bilgi diyeibliirz cunku dizide 1. sezon anlatmadılar hiç.littlefinger catelyn brandon 3 lüsü filan zamanlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 spoillik bir şey yok evet. İlk kitapta anlaşılan yerler, bu konu icabı dizinin kitapta geldiği yerleri spoilsiz konuşuyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ya spoiler icinde olsa da okurum ben onu. Spark'a satastim laf olsun diye pic ettiniz. GERI BASIN LAN! Dizi bitti diye sinirliyim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 arkadaşım sen bana öküz mü dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Okuz degil lan, katiksiz okuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Sparkcaster said: lan 4. kitapta adam bokunu çıkarmış 2. arya povu 450. sayfada, 4 arya povuyla bitçek heralde kitap 4 demişim 4 bile olmadı 3 te bitti http://2.bp.blogspot.com/_C4BTt6DDAdY/TEspR_HpK2I/AAAAAAAAC9Q/8l3449EmCVM/s1600/fuuuuuuu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 4 te bitti, şimdi sırada bilgisayardan 5 i okuma ızdırabı ayrıca nasıl bir kitap bitirmektir bu littlefinger inanılmaz bitirdi ya, adam resmen grandmaster annesiz ama kitabın en iyi biten yeri tabiki dorne, doran kardeşim benim, fire and blood diyince şöyle bir damla gözyaşı oluştu <3, arienne i viserys e söz vermişler orasını anladım da kardeşi nereye gidiyo, dany e mi yoksa 5. kitap çok büyük spoiler aegona yardımcı olmaya mı cerseinin sonu da çok barizdi, holy order restore olunca dedim zaten bunlar çok bela olcak brienne ile arya çok cliffhanger kalmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 5. kitap 4. mü 5. mi ne tyrion povu itibariyle Aegonun yaşadığını spoil yiyince bi heyecanlanmıştım ama yalanmış, danye gelip konuşan shadowbinder kadının dediği gibi mummer's dragon aegon heralde, kitabın devamında veya soraki kitapalrda pert olur heralde yine dany geçer tahta eğer geçecekse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar