Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici

5. kitap

Varys ne etti öyle! En baştan beri Littlefinger'la bu ikisi zaten işleri bu hale getiren. Bir de ergenlerin aptallıları, Joffrey olsun, Robb olsun... Rhaegar da Lyanna'yı ergenken kaçırmış zaten. Bir Jon, bir Dany ergen tripleri yapmayan. Gerç onlarında var ergenlikli. Arya da tam ergenliğe girdi girecek, gerçi o öyle olmaz.

Sosyal ağlarda paylaş

5.kitap

varys çok iyiydi ya, for the realm diye tutturmuş olmasıyla bence artık tutarlı diyebileceğimiz bir yere ulaştı bence. kitaptaki diğer bölgelere bakınca da onun da rhaegar için planlar yaptığına ama abuk olayların (barristan ın aerys i kurtarması, battle of stoney sept, aerys in tywin e yaptıkları vs) durumu bu hale getirdiğine inanır oldum. littlefinger hala wildcard ama oturtamadım onu bir yere ehue

Sosyal ağlarda paylaş

genel bi soru

ya millet ben bu kingslayerın öldürdüğü kralla, Robertın öldürdüğü kralı karıştırdım iyice.

Robert başa geçerken Rheager Targaryeni öldürdü yanlış hatırlamıyorsam kingslayer da Aerys Targaryeni öldürdü. bu iki adam arasındaki ilişki nedir?

atta şöyle bir krallıkağacı gibi birşey var mı?

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici

Kralı Jaime indirdi. Onlar kralın ordularını indirdiler, Robert bir de prensi indirdi ama yaralandı, geri kalanını da Eddard tamamladı. King's Landing'e vardığında ama Jaime'yi kralı öldürmüş buldu. Diğer Lannister adamalrı da öteki Targaryenleri öldürdü.

Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

peki nedle catelyn brandon öldükten sonra evleniyo, e bu adamlar hemen isyanı başlatmıyor mu abisi öldükten sonra, robb ne ara portakalda vitaminlikten ana rahmine düşüyor. dur bari bi gerdeğe gireyim babam abim ölmüş np sora isyan ederiz mi diyolar

Ned Catelyn'le evleniyor, o gece sevişip çocuğu koyuyor Ned, ertesi gün gidiyo savaşa. O savaştayken Robb doğuyor. Sora Ned kolunda Jon'la dönüyor savaştan.

Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

peki nedle catelyn brandon öldükten sonra evleniyo, e bu adamlar hemen isyanı başlatmıyor mu abisi öldükten sonra, robb ne ara portakalda vitaminlikten ana rahmine düşüyor. dur bari bi gerdeğe gireyim babam abim ölmüş np sora isyan ederiz mi diyolar

ned evlendikten 2 hafta sonra gidiyor savaşa...

Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Katiksiz okuz ya. Spoiler kullansana lan.
Sosyal ağlarda paylaş

4 te bitti, şimdi sırada bilgisayardan 5 i okuma ızdırabı
ayrıca nasıl bir kitap bitirmektir bu

littlefinger inanılmaz bitirdi ya, adam resmen grandmaster annesiz
ama kitabın en iyi biten yeri tabiki dorne, doran kardeşim benim, fire and blood diyince şöyle bir damla gözyaşı oluştu <3, arienne i viserys e söz vermişler orasını anladım da kardeşi nereye gidiyo, dany e mi yoksa

5. kitap çok büyük spoiler

aegona yardımcı olmaya mı

cerseinin sonu da çok barizdi, holy order restore olunca dedim zaten bunlar çok bela olcak
brienne ile arya çok cliffhanger kalmadı zaten

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...