Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sabah clash of kingsi bitirdim

Gune daha sikintili baslanmazdi sanirim, naaptin martincim ya icim ezildi resmen. Dun en son arya povunu okumusdum, cocuk terketti harrenhali diye mutlu uyumustum da ondan sonra yuzu gulen olmamis sdf
bisey sorcam bi de stannis olmedi di mi ? Dontos stannisin durumu bilinmiyor gibi biseyler dedi ondan sonra adi da gecmedi hic ama bu sekilde olmuyodur herhalde. Renlynin hayaleti ne alaka bi de o aciklaniyor mu 3. kitapta ?

Mesaj tarihi:
erucalavera said:

bu sabah clash of kingsi bitirdim

Gune daha sikintili baslanmazdi sanirim, naaptin martincim ya icim ezildi resmen. Dun en son arya povunu okumusdum, cocuk terketti harrenhali diye mutlu uyumustum da ondan sonra yuzu gulen olmamis sdf
bisey sorcam bi de stannis olmedi di mi ? Dontos stannisin durumu bilinmiyor gibi biseyler dedi ondan sonra adi da gecmedi hic ama bu sekilde olmuyodur herhalde. Renlynin hayaleti ne alaka bi de o aciklaniyor mu 3. kitapta ?

Evet, aciklaniyor.

GERGE said:

5

Bitirilmez be böyle. Her yerde bir: http://www.blogcdn.com/www.aoltv.com/media/2006/02/cliffhanger_1.jpg

Evet, o cliffhangerlar sinirime dokundu. Ilk uc kitapta boyle bir durum yoktu. Tabii sonrasinda neler olacagini merak ediyorduk ama o kitaplardaki olaylar bir sonuca baglaniyordu. Dort ve ozellikle de besinci kitaplarda ise cliffhanger cok var.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Paperback bir ya da iki yıl sonra çıkar. Yıllardır böyle. Dördüncü kitabınki mesela 1,5 yıl sonra çıkmıştı. Ebook'a bu kadar sevinmemin ana nedenlerinden biri bu.
Mesaj tarihi:
Ya benim bi ark dizideki hadımlara takmış aramızda tartşma konusu oldu.Onun iddiasına göre Littlefinger Ser Hugh hadımmış şimdi kitapta öle bişi görmedim dizide yok şu an elimde bunlar hakkında hiç öle bişi geçiyomu ya ? hırs yaptım. :P
  • Yeni Oluştur...