Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ilk kitabın epsilon olmayan versiyonu daha samimiydi bu kadın çok yapmacık çevirmiş gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bu sibel alaşın çevirisinden diil kayıp rıhtım mı ne o tarz bi fan site çevirmiş bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 CNBCE yakinda vermeye basliyicak S1 i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bitiyor 2. kitap son 60-70 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 lan 4. kitapta adam bokunu çıkarmış 2. arya povu 450. sayfada, 4 arya povuyla bitçek heralde kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 evet 4 kötü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 tam ragebait lan dornedaki oalylar, queenmaker da yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 pff.. 4'e yeni başladım da kitapta bir tane bile Bran chapterı olmaması üzücü.. en sevdiğim chapterlardı en sinir bozucu da sansa'nınkilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 epsilon çevirisini okuyan var mı? nasıl acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bu sabah clash of kingsi bitirdim Gune daha sikintili baslanmazdi sanirim, naaptin martincim ya icim ezildi resmen. Dun en son arya povunu okumusdum, cocuk terketti harrenhali diye mutlu uyumustum da ondan sonra yuzu gulen olmamis sdf bisey sorcam bi de stannis olmedi di mi ? Dontos stannisin durumu bilinmiyor gibi biseyler dedi ondan sonra adi da gecmedi hic ama bu sekilde olmuyodur herhalde. Renlynin hayaleti ne alaka bi de o aciklaniyor mu 3. kitapta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 5 Bitirilmez be böyle. Her yerde bir: http://www.blogcdn.com/www.aoltv.com/media/2006/02/cliffhanger_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 erucalavera said: bu sabah clash of kingsi bitirdim Gune daha sikintili baslanmazdi sanirim, naaptin martincim ya icim ezildi resmen. Dun en son arya povunu okumusdum, cocuk terketti harrenhali diye mutlu uyumustum da ondan sonra yuzu gulen olmamis sdf bisey sorcam bi de stannis olmedi di mi ? Dontos stannisin durumu bilinmiyor gibi biseyler dedi ondan sonra adi da gecmedi hic ama bu sekilde olmuyodur herhalde. Renlynin hayaleti ne alaka bi de o aciklaniyor mu 3. kitapta ? Evet, aciklaniyor. GERGE said: 5 Bitirilmez be böyle. Her yerde bir: http://www.blogcdn.com/www.aoltv.com/media/2006/02/cliffhanger_1.jpg Evet, o cliffhangerlar sinirime dokundu. Ilk uc kitapta boyle bir durum yoktu. Tabii sonrasinda neler olacagini merak ediyorduk ama o kitaplardaki olaylar bir sonuca baglaniyordu. Dort ve ozellikle de besinci kitaplarda ise cliffhanger cok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ben hala 2. kitap 200 lerde kaldım ya red wedding spo yediğimden beri hevesim kaçtı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 3. kitaptayım ben. bi 200 sayfa falan okudum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 olm ben 5. kitabın, hatta bence ilk 5 kitabın en büyük spoilerını okduum gittim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bitmesin diye o kadar yavaştan alıyorum ki okumayayım diye bekleye bekleye daha 1i bitirmedim ZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 you know nothing Spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 4. kitabın sonu yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 paperback ne zaman çıkıyo ya 5 in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 En aşağı bir yılı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paperback bir ya da iki yıl sonra çıkar. Yıllardır böyle. Dördüncü kitabınki mesela 1,5 yıl sonra çıkmıştı. Ebook'a bu kadar sevinmemin ana nedenlerinden biri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ya audiobook u da seslendiren adamı pek tutmadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Ya benim bi ark dizideki hadımlara takmış aramızda tartşma konusu oldu.Onun iddiasına göre Littlefinger Ser Hugh hadımmış şimdi kitapta öle bişi görmedim dizide yok şu an elimde bunlar hakkında hiç öle bişi geçiyomu ya ? hırs yaptım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 genel ev işleten adam değilmiydi o zaten hiç hayatında kadın yok normal bence olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar