Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Yok, Epsilon baskısı kitabın tamamı. O dediğin bir ve iki var içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 2. kitapla ilgili bi soru sorcam.dün gece okudum ama sıcaktan ve uykusuzluktan böyle saçma salak okudum sayfaları cumleleri atlayarak falan.bi dahada okuyamam valla soru şu tyrion janos amcayı neyle tehdit etti ve hangi amaçla duvara gönderdi.onu göderip yeirne kendi adamını koydu tamamda gönderiş kısmı uçtu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 robert'ın piçini öldürüyo guardlarla beraber, bide cerseinin adamı o yüzden postalıyo duvara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ha eddardın buldugu hatun yuzunden yani konsantre olmadan okunmuyor ya.böyle terler aka aka okuyunca bi bok anlamadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Melissandre ile Stannis'i Carice van Houten ve Stephen Dillane canlandiracaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 pek stannis reyis tipi yok adamda sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 adam utanmasa my name is earl olmaya adaymış bi bıyık eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bu haliyle pek yakışmıyor gibi ama ilk sezon cast cuk oturmuştu. adamlara güveniyorum o yönden. ilk bölümü görmekte fayda var. saç sakal fln değişince belki hakkını verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Sanirim bu fotografi daha hosunuza gider: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 melisandre mis gibiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bu dizi yapımcılarında kellere karşı bi antipati başını aldı gidiyo varys hariç bütün kellere saç ekmişler.. Stanley reyize yapmazlar umarım öle bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ahah aynisini yazmistim onceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 adam gerçekte kel olması gerekmiyor sonuçta. hala bi umut var. dizide kel olabilir. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kimse sacini kestirtmek istemiyo heralde rol icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 allaha çok şükür geldi kitaplar az önce. 3-21 iş günü arasında teslim edecez dediler. 21. günde geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lpL6F2hKgV8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 BLOOD OF MY BLOOD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Kitapta Eddard'la Jamie dövüşmüyolar mı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 dövüşmüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 cofri gelse cesedi çıkardı o comiccondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kitaplarım geldi sonunda, ilk kitabı atladım clash of kings'le başladım, çok fark var mı diziyle kitap arasında ? anlatılmayan önemli olaylar falan ? öyleyse eğer 1.kitaptan başlayayım diyorum. bi de tyrion reyis ya, yarıldım dün okurken şunu asdasd If she had borne only one child for her husband, it would have been enough to disarm suspicion . . . but then she would not have been Cersei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dogru söyle kitabi eline alinca öptün dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dövüşüyolar ya nasıl dövüşmüyoalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Dovusmuyorlar, Jaime isi adamlarina birakip gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 1. kitabı oku derim baya dolan boşluklar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar