df Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 "Onurla erdemi karıştırırlar. Erdem ne yaptığınızla ilgilidir, onur ise onu nasıl yaptığınızla. Onurlu bir şekilde savaşabilirsiniz. Ama barışı onursuz bir şekilde de sağlayabilirsiniz." Şu sözü her gördüğümde Stark geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aldım kitapları rob'dan oh misler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 beauty belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi stannis sürekli çocukluk hatıralarının dramını mı yaşıyo 2. kitap boyunca, biri whaambulance çağıramamış mı gsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kadının boyu kaç lan lady in red mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Red said: kadının boyu kaç lan lady in red mi bu yok. brienne diye birisi. beauty olayı dalga amaçlı. çok çirkin olarak betimleniyor kitapta. ilk defa şurada çıkıyor ortaya renly'nin düzenlediği festivalde dövüşüyor. ilk defa orada göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 biraz önce box seti sipariş ettim ^_____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Abi nerden söylediğini de deyiver de kıskanmayak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 robinsonun siteden, yalnız almadan önce sordum var mı diye hemen cevap yolladılar 2 tane kaldı ayıralım mı diye yok hemen sipariş ediyorum dedim aldım kartla sdfs. sonuncuyu almak isteyen için yarış başlasın: http://www.rob389.com/george-r-r-martins-a-song-of-ice-and-fire--4-book-boxed-set--george-r-r-martin/dp/tr/11/9780345529053 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ha ben daha oraları okumadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kitapları kargolamışlar dün ^______________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bin kere sorulmuştur ama muhteşem forumda "başlıkta ara" olmadığı için 1001. kez soruyorum. ingilizce kitaplar tr'de satılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bi önceki sayfa sonran 2. msg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi 5. kitaba 57 tl diyo robinson ya... :( o ne be... pardon o eylülde çıkacak versiyonuymuş. yarın yayınlancak 65 tl o.o pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 basılı olarak amazonda da 35 dolar. Türkiye ile alakalı değil yani. ben ebook olarak 15 dolara önsiparişten aldım. bu gece kaçta indirebilirim acaba. amazonun resmi saati kaç bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Amerika'da sabahın 9'u şu an. Yarın öğlen ancak eline geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 neyse artık 1 gün daha sabrederiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ooof ya... ereader şart oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 2. kitabın içinde karakter olsam böylör adam haklı derdim stannis için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 daha 3 kitap var 5. kitabı suan almaya gerek yok fiyat düşsün dizi bitti nasılsa 9ay var diye abanmıyorum kitaplara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 arkadaşlar ilk 4 kitap 100 lira iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 3 kitabı 50 ye aldım ben.4 olsaydı 65 olcaktı 4 kitap nasıl 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 100 naptın abi robinsonda 65 felan 4 ü tanesi 14 küsür bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ya ben barns&nobledan söylemiştim 1 ay oldu hala gelmedi (sezon finalinin olduğu gün söylemiştim). gümrükte falan mı takıldı noldu hiç haberim yok nasıl öğrenecem ben bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 geldi kitaplarım. 32 dolar tuttu kargo dahil. 23 haziranda vermiştim siparişi, 24 haziranda yollamışlar, bugün ulaştı ancak. gümrükçü amcalar açmış bi güzel kutuyu. ama beğenmemişler sanırım, geri koymuşlar olduğu gibi. bi de koli bandıyla bantlamışlar asdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar