DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 barnes and nobledan verdim bu arada. adamlardan mektup geldi içinde de barnes and noble kartı vardı. fakat kitaplardan daha eser yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ahahaha iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bn den verdim ben de :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Aluriel said: hayır 1 hafta da gelmesini beklemiyordum zaten ama ekstra bişey yapıp yapmadığını merak ettim. bi de hangisini seçmiştin kargo seçeneklerinden? 18'inde siparişi verdim, 19'unda shipped oldu. Gönderi seçeneklerinden ikincisini seçtim (Airmailed to local postal system of destination country. Distributed as priority mail. Not trackable online). Ptt kargo aracıyla getirdiler bugün. Amerikalılar kitapları kutuya paketleyip kutuyu da çuvala koymuşlar. İlk defa çuvalla kargo almış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 robinsona 27sinde gelcek diyolardı nolmuş haberi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 kitap diyenarda var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 dnr netten satıyor ama dukkanda satmıyor sdfs 1. kitap türkçeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bugün robinsona gittim kitaplar bu hafta gelecek dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 7 gün kaldı kitaba. table of contents sızsa bari nete ya. çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ikinci kitapta benim reread daha. okul çok kastı bu aralar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bitirmeden 5 e geçersin bence o merakla. ben de 4 ün son %15 i fln bekletiyorum. sonu güzel dediler o yüzden son 1-2 gün kala okurum diye onu bi kenara koydum. =) kingkiller chronicles'ın sesli kitaba başladım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 onun başlarında dayan biraz sevmezsen (yarın saat filandı sanırım), adam hayatını anlatmaya başlayacak birinci ağızdan. öyküde de konuşarak başka birine anlatıyor zaten. o andan sonra tadına doyum olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 GERGE said: onun başlarında dayan biraz sevmezsen (yarın saat filandı sanırım), adam hayatını anlatmaya başlayacak birinci ağızdan. öyküde de konuşarak başka birine anlatıyor zaten. o andan sonra tadına doyum olmuyor. Saol. Bu arada http://en.wikipedia.org/wiki/A_Dance_with_Dragons burada characters bölümünde povları yazmışlar. güzelmiş. spoiler 5. kitaptan, cidden, ben yedim, siz yemeyin yeni povlardan barristan, melisandre fln çok iyi olacak gibi. Martell var bi tane. Theon varmış. Prologue de ayrıca merak ettiriyor insanı. Sansa Stark, Samwell Tarly, Aeron Damphair, Arianne Martell, ve Brienne bölümleri de yazılmış ama sonraki kitaba atılmış. samwell dışındakilere sevindim. Hep sıkıcıydı 4 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 spoiler 5. kitaptan, cidden, ben yedim, siz yemeyin said: Sansa Stark, Samwell Tarly, Aeron Damphair, Arianne Martell, ve Brienne bölümleri de yazılmış ama sonraki kitaba atılmış. samwell dışındakilere sevindim. Hep sıkıcıydı 4 te. aynen devam Brienne bolumlerinin varolmasi basli basina spoiler. Gerci belliydi o kadar kolay harcanmayacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tek tek yazmaya üşendim, 5 devam eder... Komutan said: df said: Sansa Stark, Samwell Tarly, Aeron Damphair, Arianne Martell, ve Brienne bölümleri de yazılmış ama sonraki kitaba atılmış. samwell dışındakilere sevindim. Hep sıkıcıydı 4 te. Brienne bolumlerinin varolmasi basli basina spoiler. Gerci belliydi o kadar kolay harcanmayacagi. 4 ün son %15 i okumamıştım bana spoiler oldu asıl =) O yüzden farketmedim yazarken. Sağlık olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 obaa george martin talk/signa geliyomus b&n'a, reisten alicam kitabimi. nerdfest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 kitaplar 2-3 saat sonra robinsona geliyor, tum kitaplardan 100er tane getiriyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 iyiymiş 100 tane. yarın gidip alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 gelmiş kitaplar gitçem alcam şimdi ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 gitmişken beşe de pre-order verin bari. hardcover olur ama tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 paperback çıkınca getirtirler heralde ya, şimdi 4ünü paperback almış olcam istikrar sürsün türkiye büyüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ben daha 2. kitabı bitiremedim yahu 5.yide alıcam ama cıkınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 of... bugün bi hevesle gittim "aa taht oyunları!" diye ilk iki kitabını aldım... meğer iki kitap da dizinin ilk sezonuymuş. ee nerden bulucaz şimdi üçüncü kitabı? yoksa iki kitabı da okusam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 paperback iki sene sonra çıkar ama. şu var birde, bende bunu okumaya karar verdim. reread'imi yavaşça tamamlarım sonra içine 5'i de katarak: http://www.towerofthehand.com/books/guide.html chapter chapter tüm serinin özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar