Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Aluriel said:

hayır 1 hafta da gelmesini beklemiyordum zaten ama ekstra bişey yapıp yapmadığını merak ettim. bi de hangisini seçmiştin kargo seçeneklerinden?

18'inde siparişi verdim, 19'unda shipped oldu. Gönderi seçeneklerinden ikincisini seçtim (Airmailed to local postal system of destination country. Distributed as priority mail. Not trackable online). Ptt kargo aracıyla getirdiler bugün. Amerikalılar kitapları kutuya paketleyip kutuyu da çuvala koymuşlar. İlk defa çuvalla kargo almış oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
onun başlarında dayan biraz sevmezsen (yarın saat filandı sanırım), adam hayatını anlatmaya başlayacak birinci ağızdan. öyküde de konuşarak başka birine anlatıyor zaten.

o andan sonra tadına doyum olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

onun başlarında dayan biraz sevmezsen (yarın saat filandı sanırım), adam hayatını anlatmaya başlayacak birinci ağızdan. öyküde de konuşarak başka birine anlatıyor zaten.

o andan sonra tadına doyum olmuyor.

Saol. Bu arada http://en.wikipedia.org/wiki/A_Dance_with_Dragons burada characters bölümünde povları yazmışlar. güzelmiş.

spoiler 5. kitaptan, cidden, ben yedim, siz yemeyin

yeni povlardan barristan, melisandre fln çok iyi olacak gibi. Martell var bi tane. Theon varmış. Prologue de ayrıca merak ettiriyor insanı.

Sansa Stark, Samwell Tarly, Aeron Damphair, Arianne Martell, ve Brienne bölümleri de yazılmış ama sonraki kitaba atılmış. samwell dışındakilere sevindim. Hep sıkıcıydı 4 te.

Sosyal ağlarda paylaş

spoiler 5. kitaptan, cidden, ben yedim, siz yemeyin said:

Sansa Stark, Samwell Tarly, Aeron Damphair, Arianne Martell, ve Brienne bölümleri de yazılmış ama sonraki kitaba atılmış. samwell dışındakilere sevindim. Hep sıkıcıydı 4 te.

aynen devam

Brienne bolumlerinin varolmasi basli basina spoiler. Gerci belliydi o kadar kolay harcanmayacagi.

Sosyal ağlarda paylaş

tek tek yazmaya üşendim, 5 devam eder...

Komutan said:

df said:

Brienne bolumlerinin varolmasi basli basina spoiler. Gerci belliydi o kadar kolay harcanmayacagi.

4 ün son %15 i okumamıştım bana spoiler oldu asıl =) O yüzden farketmedim yazarken. Sağlık olsun =)

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
paperback iki sene sonra çıkar ama.

şu var birde, bende bunu okumaya karar verdim. reread'imi yavaşça tamamlarım sonra içine 5'i de katarak: http://www.towerofthehand.com/books/guide.html

chapter chapter tüm serinin özeti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...