Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 1. kitap ağır spo o öncü birlikleri pörtletiyor lannisterlar.robb riverrun kuşatmasını bitirmek için jaimenin üzerine oyun oynuyorlar.imdi net hatırlamadım ama jaimenin gaza gelip saldırcagını bildikleri için yemliyorlar. o ravenlarıda bu yuzden avlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Cystein said: tabi bahsettiğimiz aynı sahneyse. ama onu kastediosunuz muhtemelen. ben kitapları okumadığımdan anlayamadım pek işte. o yüzden soruorm ömden aydınlatın beni soru ağır spo içerir ROOB JAIME'YI NASI ALDI? NERDEN ALDI?!?! Ordusunun tuzaga dusuruldugunu anlayan jaime yoluna cikan herkesi keserek Robb'un uzerine dogru gidiyor. Ama Robb'a ulasamadan durduruluyor. Bu bolumdeki iki savasin ayrintilarini ogrenmek isteyenler(kitaba gore) Battle of Greenfork ve Battle of Whispering Wood diye arama yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 oh aldım ilk kitabı remziden, ned başkan kapaklı hemde, mzaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 spoilerlı kitap kapağıymış, ned reisi zaten kapaklıyorlar zaaxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 9.bölüm eksiklikler robb un jamie'nin ordusunu nasıl yendiğini ve jamie yi esir almasını zaten sonradan anlatıyordu. 10. bölümde anlatırlar. tywin e anlatmaya gelen bi haberci aracılığı ile öğreniyorduk sanırım. orada aksiyon sadece jamie'nin 20-30 adamını kesmekti kitapta, savaş değildi.(catelyn gözünden okuduğumuzda böyle uzakta bekliyordu zaten) Ama Green Fork'ta Tyrion savaşıyordu vs. oraları kesmişler. son sahneyi yetiştirebilmek için heralde ama ayıp oldu. Ayrıca Arya baya uzun bir süre şehirde City Watch'un dikkatini çekmeden yaşıyordu. baya bölümü o şekilde geçiyordu. Şehir kapıları savaş nedeniyle kapalı olduğundan kaçmak içn fırsat kolluyor. çok çok önemli değildi ama böle arada sadece 1-2 gün geçmiş gibi gösterdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 jon targaryen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ahaha ekşiden nikini beğenmediğim birine kitaptan spoilerı ö.m attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 az önce ben de ekşi sözlükten spo yedim, okuyan biri mesaj atsa da sorsam doğru mu diye. fazla fantastik geldi gerçi lan ama yine de olur mu olur diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Sparkcaster said: jon targaryen mi genel spo 4.kitabın sonuna kadar kesin bir bilgi verilmedi ama genel kanı Lyanna Stark ile Rhaegar Targaryen in oğlu olduğu yönünde forumlarda bununla ilgili bir sürü başlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 savas sahnelerini cok pis kesmisler ya yapılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Red said: 2. kitabı okurken sansa bölümü geldi sıkıldım bi flashforward yapim dedim hani sabırla okumak şu sansa bölümlerni Sansa'lı bölümler kısa sürüyo zaten en fazla 10 sayfa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Whitney Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bir kaç şey sormak istiyorum. Dizi takipçisiyim kitapların da epsilondan çevrilmesini bekliyorum. Robb kuzeyin kralı olduktan sonra Frey kızıyla evleniyor mu? Robb ölüyor mu? Ölüyorsa ne zaman ve nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Whitney said: Bir kaç şey sormak istiyorum. Dizi takipçisiyim kitapların da epsilondan çevrilmesini bekliyorum. Robb kuzeyin kralı olduktan sonra Frey kızıyla evleniyor mu? Robb ölüyor mu? Ölüyorsa ne zaman ve nasıl? cevap spo - ağır spo hem de, bakmayın //gerge hayır evlenmiyor evet ölüyor Red Wedding diye anılan olayda katlediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ne biçim kitap lan bu george martin ağır keş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kitaplarn sonu bence Bu serinin sonunda kesin daenyrs tahta gecicek imp'i vezir yapicaklar snow northu alicak gerisi geberip gidicek belki Arya veya obur cucuklerdne birinede winterfell kalir :) tabi bu olaylar en son northtan gelen zombimsilerle olan savastan sonra olucak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bu arada kitabı okuyorum şimdi de, ned amcayı çok salak yansıtmışlar dizide, bikaç önemli detay var onları atlamışşar bazı olayları farklı yansıtmışlar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Abi edmure niye yok dizide Hayır Karstarklardan bahsedilmemesini geçtim(ki bahsedilmesi oldukça önemliydi bence) ama edmuresuz nasıl olucak hiçbir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… df Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 edmure daha riverrun da değil mi. oraya gitmediler ki henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ne edmureu, ne karstarki daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 edmure`u de éomer`i oynayan reyiz oynasin. yakisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cystein Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Masquerade said: edmure`u de éomer`i oynayan reyiz oynasin. yakisir.DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 edmure denyosunu denyo biri oynasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Edmure vale'de ortaya çıkıyordu, çoktan geçti adamın çıkması gereken yer Ayrıca edmure olmadan olmaz ya zaten kurtlarında aktif bi hali yok dizide iyice gıcık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sonraki 15.sayfa (Toplam 80 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 1
Whitney Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bir kaç şey sormak istiyorum. Dizi takipçisiyim kitapların da epsilondan çevrilmesini bekliyorum. Robb kuzeyin kralı olduktan sonra Frey kızıyla evleniyor mu? Robb ölüyor mu? Ölüyorsa ne zaman ve nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Whitney said: Bir kaç şey sormak istiyorum. Dizi takipçisiyim kitapların da epsilondan çevrilmesini bekliyorum. Robb kuzeyin kralı olduktan sonra Frey kızıyla evleniyor mu? Robb ölüyor mu? Ölüyorsa ne zaman ve nasıl? cevap spo - ağır spo hem de, bakmayın //gerge hayır evlenmiyor evet ölüyor Red Wedding diye anılan olayda katlediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ne biçim kitap lan bu george martin ağır keş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kitaplarn sonu bence Bu serinin sonunda kesin daenyrs tahta gecicek imp'i vezir yapicaklar snow northu alicak gerisi geberip gidicek belki Arya veya obur cucuklerdne birinede winterfell kalir :) tabi bu olaylar en son northtan gelen zombimsilerle olan savastan sonra olucak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bu arada kitabı okuyorum şimdi de, ned amcayı çok salak yansıtmışlar dizide, bikaç önemli detay var onları atlamışşar bazı olayları farklı yansıtmışlar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Abi edmure niye yok dizide Hayır Karstarklardan bahsedilmemesini geçtim(ki bahsedilmesi oldukça önemliydi bence) ama edmuresuz nasıl olucak hiçbir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 edmure daha riverrun da değil mi. oraya gitmediler ki henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ne edmureu, ne karstarki daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 edmure`u de éomer`i oynayan reyiz oynasin. yakisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Masquerade said: edmure`u de éomer`i oynayan reyiz oynasin. yakisir.DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 edmure denyosunu denyo biri oynasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Edmure vale'de ortaya çıkıyordu, çoktan geçti adamın çıkması gereken yer Ayrıca edmure olmadan olmaz ya zaten kurtlarında aktif bi hali yok dizide iyice gıcık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar