Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1. kitabi ben de yeni bitirdim, kitap sonunun pek tatmin ettigini soyleyemeyecegim. dizide degistirilen her noktada ben de dizideki halini daha iyi buldum. dizide cersei nin winterfall da cat'e anlattigi ilk cocuk muhabbeti ustune cok konusulmus sanirim; o degisik geldi sadece, ben de merak ettim neden oyle birsey eklendigini, biryerlere cikar umarim.
Mesaj tarihi:
Dralnu said:

dizide cersei nin winterfall da cat'e anlattigi ilk cocuk muhabbeti ustune cok konusulmus sanirim; o degisik geldi sadece, ben de merak ettim neden oyle birsey eklendigini, biryerlere cikar umarim.

O bir yere baglanacagi icin degil, sirf Cersei'i biraz daha sempatik hale getirmek icin eklenmis bir sahne.
Mesaj tarihi:
Dralnu said:

1. kitabi ben de yeni bitirdim, kitap sonunun pek tatmin ettigini soyleyemeyecegim. dizide degistirilen her noktada ben de dizideki halini daha iyi buldum. dizide cersei nin winterfall da cat'e anlattigi ilk cocuk muhabbeti ustune cok konusulmus sanirim; o degisik geldi sadece, ben de merak ettim neden oyle birsey eklendigini, biryerlere cikar umarim.

1. kitabı bitirmeyen bakmasın

Ned'in bütün olayı çözmesinin nedeni saçlar. Cersei'nin bütün çocuklarının saçları sarı ama daha önce her baratheon Lanister evliliği siyah saçlı çocuk çıkarmış. Hani Cersei siyah saçlı coçuğum var diyince Ned'in iddasını kuvvetlendirmiş oldular işte. Yoksa şans eseri çocukları bu sefer annelerine çekmiş olabilir fln diyebilmesi daha olasıydı izleyicinin. Şimdi işte çocuklar Roberttan olsaydı siyah saçlı olurdu iddaasını daha da bi kuvvetlendirmişler işte.

Tabii sırf sempatik göstermek içinde olabilirde bence öyle yani :D

Mesaj tarihi:
anlasilabilir aslinda progamer'in baktigi acidan bakarsak da

su sahneyi

dungeonlardaki ned-varys diyalogu

kullanmayi dusunmuyolarsa anlarim ancak. okurken de aha aptala anlatmak icin bu da artik demistim ehueh
Mesaj tarihi:
ya bu tyrionu bi benmi sevmedim
başta iyi geliyordu da comic relief sevdasına adamın HERYERDEN kurtulması da kitabın o çiğ gerçekçiliğinin içine etmiş

o kadar abartıldığı kadar iyi bulmadım seriyi şimdilik (1.5 kitap)

ama arya asdfaf

aryaaaaaaaaaaaaa
Mesaj tarihi:
Red said:

1. kitap bitti.güzel bi final oldu

ağır spo

ned reyisin kafayı alıcaklarını ztn biliyorduk.fakat joffrey piçi anasını da dinlemez hale geldi.ned reyis yaşabilirdi.jaime ile takas olurdu falan

drogo reyisin ölüceğini beklemiodum lan yazık oldu.duvarda işler güzel gidiyor iyi oldu.

dany nin ejderler uyandı.karı savaşa gelicek

kuzeyin kralı robb reyis

açamayın dedeler

ağır spo diye merak ettim okudum, bütün hayallerim, yaşam enerjim gg. bidaha sıpoylır okursam top oliyim.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

ya bu tyrionu bi benmi sevmedim

evet sdfsf
Kaede said:

başta iyi geliyordu da comic relief sevdasına adamın HERYERDEN kurtulması da kitabın o çiğ gerçekçiliğinin içine etmiş

tyrion comic relief bi character hiç değil. GoT dünyası comic relief karakterlere göre bi yer değil zaten...
Mesaj tarihi:
ikinci kitapta baya sevdirdi kendini gerçi ama bildiğin comic relief işte

adama hiçbişey olmuyor lan ZEKASINI VE DİLİNİ KULLANARAK HER DERTTEN KURTULAN CÜCE diye karakter mi olur kafaların kolların koptuğu bebeklerin katletildiği hikayede
Mesaj tarihi:

tyrion'u hep sevmişim ama şu düşüncesinden sonra daha bir ısındım. (3.kitaptan ama ağır spo değil.)

"Winter is coming, warned the Stark words, and truly it had come for them with a vengeance. But it is high summer for House Lannister. So why am I so bloody cold?"

Mesaj tarihi:
ya ikinci kitap sonlarında tam sevmeye başlamıştım o kings landing sonunda gene baydim

felaket adam kayırma var lan adsfa

nedir bu starkların çektiği ?

arya

shadowdancer gibi bişey mi oluyor ?

Mesaj tarihi:
Kaede said:

nedir bu starkların çektiği ?

+1

ayrıca

4.kitabı dün akşam inat ettim bitirdim az daha işe geç kalıyodum sabah ama uykusuz kalmama değdi 5.kitabın çıkış tarihi neydi temmuz mu?

3.kitap

The Unsullied ile spartacus e feci selam çakmışlar daenerys nin hastasıyız

Mesaj tarihi:
1. kitapla 5. kitap arasında cok az bi süre var sanırım degil mi ? büyümüyor yani karakterler fazla ? bir de kış hangi kitapda geliyor peki ? cevapları spoilerdan yazın bu arada
Mesaj tarihi:
Edurus77 said:

1. kitapla 5. kitap arasında cok az bi süre var sanırım degil mi ? büyümüyor yani karakterler fazla ? bir de kış hangi kitapda geliyor peki ? cevapları spoilerdan yazın bu arada

Birinci kitabin basindan dorduncu kitabin sonuna kadar asagi yukari iki yil geciyor. Besinci kitabin da buyuk bolumunde dorduncu kitap ile eszamnli olaylar olacakmis.

Dorduncu kitabin sonunda kis yeni geliyor.

Besinci kitabin cikis tarihi 12 temmuz.
Mesaj tarihi:
2. kitap spo 1. kitap spoda var

eddard reyis bu yavşak stannis için mi ölmüş lan yazık.tam bir angutmuş stannis.umarım geberir haha

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

bugün izlerken farkettim, jorah la castle blackdaki bi adamın soyadları aynı, şu jon a eziyet eden değil de oranın başkanı oaln adam, akraba felan mı bunlar

Nightwatch komutani Jeor Mormont, Jorah Mormont'un babasi.
  • Yeni Oluştur...