Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadın çorabı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi hepimizin ortak sorunu, bilgisayar kasalarında biriken tozlardır. Geçen gün aklıma geldide, acaba kasanın hava alan bölümlerini kadın çorabı gerip kapasak içerdeki hava sirkülasyonunu azaltıp, aşırı ısınma oluşur mu?
Mesaj tarihi:
toggie said:

su ile sogutma, sorunun cozumu ama performansı nedir bilmiyorum. bilenler gelir birazdan.

su ile soğutma olayında da "abi bir süre sora alet bozulup su sızdırıyor." efsanesi var. bu konuda da tecrübe sahibi arkadaşlar çıkarsa çok sevinirim.
Mesaj tarihi:
1. kadin corabi zaten kullanilan gayet efektif bi cozum yontemi. ayrica duzgun kesilip uygulandiginda vibrasyonu da azalttigindan oturu temas noktalarinda gurultuyu de azaltir.

2. su sogutma cozum degil, su sogutma da degil , sivi sogutma. sonucta sivi sogutma sistemlerinin de radyatorleri var ve kuruluma gore hava sogutmadan daha beter bi kabus haline bile donusebilir.

3. sizdirma testleri yapilmamis kurulumda bilgisayar calistirilmaz. adam gibi kurulmus sistemde sizma olmaz, sizsa dahi su olmadigindan oturu donanim zarar gormez, sadece sogutmada verim kaybolur.
Mesaj tarihi:
nerd ek not: kalinlik olarak 15-20 denye ideal, otesi fazla kalin kalir.
kiz arkadasiniz/arkadaslarinizdan birine rica edin en buyuk boyundan alsin, kesin kesin takilin.
Mesaj tarihi:
Kharon isteğe göre haklısın da, bu sefer de tozdan o çoraplar tıkanmayacak mı? Tıkanacak.
En temizi alın bir hava spreyi
2 dakikalığına çıkarın kasayı balkona
3-4 kez sık
Profit?

Uğraştığınıza değmez. Toz miktarına göre ayda bir, power sök, fan sök, yeni çorap tak, sonra tekrar kasayı tak falan. Ciddi işkence gelir bana spray varken.
Mesaj tarihi:
corap elastik bisey, el supurgesi ile corabin uzerine tek fiske ile 1 sn de tum tozlardan kurtulunabiliyor.

corap kavramini susleyip pusleyip slot filtre kullanan kasa/fan sistemleri satiliyor ve gayet islevsel mesela.
ne kadar pratik oldugu ise uygulanan kasaya gore degisir.
hava sprayi olayi dagitip tozutmak disinda pek bi ise yaramiyor, sadece temizlik esnasinda fiber fircalarin giremedigi yerleri supurgeyle alabilmek icin guzel bi arac, fazlasi degil.
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

Ben supurgeyele cekiom hep :)

abi o çok çok tehlikeli olduğu söyleniyor. alet kapalı dahi olsa, devrelere hasar veriyor. makineyi açtığında yanık kokusu alabilirsin.
Mesaj tarihi:
En iyisi

http://w29.indonetwork.co.id/pdimage/77/1241577_02092009477kompresor.jpg

Şunun gibi bişeyle temizlemek. 6 ayda bir masaüstün bilgisayarı kucaklarım dükkana götürürüm, laptop da artık elime geldikçe temizlerim onu da dükkanda. Cillop gibi yapıyor sdf
Mesaj tarihi:
valla bizde de evde küçük çaplı bi kompresör var, ayda bir basıyorum havayı balkonda uçup gidiyor.
çorap olayını da denemişliğim var zamanında gayet efektif kullanışlı bi yöntem. yırtıldı falan sonra uğraşmadım bi daha sfdkj
  • Yeni Oluştur...