Tron Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 şimdi hepimizin ortak sorunu, bilgisayar kasalarında biriken tozlardır. Geçen gün aklıma geldide, acaba kasanın hava alan bölümlerini kadın çorabı gerip kapasak içerdeki hava sirkülasyonunu azaltıp, aşırı ısınma oluşur mu?
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 hava giriş çıkışını bi nebze olsa da engellersin ve ısınma olur kasa tozlanmasının bir çözümünü ben bulamadım. sürekli temizle babam temizle ;)
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 su ile sogutma, sorunun cozumu ama performansı nedir bilmiyorum. bilenler gelir birazdan.
Tron Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 toggie said: su ile sogutma, sorunun cozumu ama performansı nedir bilmiyorum. bilenler gelir birazdan. su ile soğutma olayında da "abi bir süre sora alet bozulup su sızdırıyor." efsanesi var. bu konuda da tecrübe sahibi arkadaşlar çıkarsa çok sevinirim.
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://ecx.images-amazon.com/images/I/41G7uXo%2BG5L._SL500_AA300_.jpg
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 1. kadin corabi zaten kullanilan gayet efektif bi cozum yontemi. ayrica duzgun kesilip uygulandiginda vibrasyonu da azalttigindan oturu temas noktalarinda gurultuyu de azaltir. 2. su sogutma cozum degil, su sogutma da degil , sivi sogutma. sonucta sivi sogutma sistemlerinin de radyatorleri var ve kuruluma gore hava sogutmadan daha beter bi kabus haline bile donusebilir. 3. sizdirma testleri yapilmamis kurulumda bilgisayar calistirilmaz. adam gibi kurulmus sistemde sizma olmaz, sizsa dahi su olmadigindan oturu donanim zarar gormez, sadece sogutmada verim kaybolur.
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 nerd ek not: kalinlik olarak 15-20 denye ideal, otesi fazla kalin kalir. kiz arkadasiniz/arkadaslarinizdan birine rica edin en buyuk boyundan alsin, kesin kesin takilin.
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Kharon isteğe göre haklısın da, bu sefer de tozdan o çoraplar tıkanmayacak mı? Tıkanacak. En temizi alın bir hava spreyi 2 dakikalığına çıkarın kasayı balkona 3-4 kez sık Profit? Uğraştığınıza değmez. Toz miktarına göre ayda bir, power sök, fan sök, yeni çorap tak, sonra tekrar kasayı tak falan. Ciddi işkence gelir bana spray varken.
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 corap elastik bisey, el supurgesi ile corabin uzerine tek fiske ile 1 sn de tum tozlardan kurtulunabiliyor. corap kavramini susleyip pusleyip slot filtre kullanan kasa/fan sistemleri satiliyor ve gayet islevsel mesela. ne kadar pratik oldugu ise uygulanan kasaya gore degisir. hava sprayi olayi dagitip tozutmak disinda pek bi ise yaramiyor, sadece temizlik esnasinda fiber fircalarin giremedigi yerleri supurgeyle alabilmek icin guzel bi arac, fazlasi degil.
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 acin temizleyin abi benim haf nedense cok toz tutuyor 2haftada bir temizliyorum bende.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ben senede bir fln temizliyorum.. noluyor lan?
Tron Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Dragonmax said: Ben supurgeyele cekiom hep :) abi o çok çok tehlikeli olduğu söyleniyor. alet kapalı dahi olsa, devrelere hasar veriyor. makineyi açtığında yanık kokusu alabilirsin.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 En iyisi http://w29.indonetwork.co.id/pdimage/77/1241577_02092009477kompresor.jpg Şunun gibi bişeyle temizlemek. 6 ayda bir masaüstün bilgisayarı kucaklarım dükkana götürürüm, laptop da artık elime geldikçe temizlerim onu da dükkanda. Cillop gibi yapıyor sdf
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Biz de dükkanda boardlar için kompresör kullanıyoruz, tabii biraz daha insaflısı onun.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kompresor de cok saglam ufurur yalnız, sakata gelmesin alet dikkat edin :)
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Yok ya pek sorun yaratmıyor sdf, En azından hiç yaratmadı :P
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 valla bizde de evde küçük çaplı bi kompresör var, ayda bir basıyorum havayı balkonda uçup gidiyor. çorap olayını da denemişliğim var zamanında gayet efektif kullanışlı bi yöntem. yırtıldı falan sonra uğraşmadım bi daha sfdkj
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://hight3ch.com/wp-content/uploads/2006/05/OilCooled.jpg
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Tom's Hardware'in böyle bi videosu vardı buldum şimdi http://www.youtube.com/watch?v=oFb3uvtNiRk
Öne çıkan mesajlar