Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben de geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 cemle beni aynı takıma koyar ve beleşte durmama laf etmezseniz gelmeye çalışırım bende :D çok zor gerçi gelmem ama saat 7ye kadar anca anca işim biter o arada çıkıp gelicem falan geç kalma ihtimalim var biraz trafik falanla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 O halı sahada beleş diye bişey yok Mithat malesef, olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Elimden geldigince artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Gelirim bir aksilik olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi beleş yok zaten bi kişi fazla olmasak acı bi son olabilirdi bizim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 E zaten nasıl oynadıgım ortada benden olumlu bir hareket beklemeyin yetenek kısıtlı olunca geçen maçtan bir tık ötesi olur anca o da beleş degil forvet oluyor zaten :D savunmaya gel falan diyen oluyodu karşı takım beni yürüyerek çalımlıyabildiginden en azından ilerde duriim izin verin :D o da hani adam olmazsa doldurma amaçlı geliyorum hesabı yapın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kondüsyonu olmayıp ilerde bekleyen adam tüm takımı fıtık eder ama. diğer bütün takımın emeğine ayıp. sonra maçta fizban niye rage'e bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Adam doldurmak için geliyosan Mithat defansı doldurman gerekiyor. Forvette durdukça 8 vs 7 kalıyoruz biz gene, şamar oğlanı oluyor insan tabi bu sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mithat said: :D savunmaya gel falan diyen oluyodu karşı takım beni yürüyerek çalımlıyabildiginden en azından ilerde duriim izin verin :D :D öeh be abi hadi ben yeteneksiz oldugumu bılıyorum da bari nerde napabildigimi 1 maçta görmüşsünüzdür dediydim ben. Güvenç karşı takımdaydı bende onu savunuyorum ayagına yatabıldım en fazla o ileri cıkınca bende geri geldim onun dışında savunma yaptırmayın harbi yürüyerek çalımlıyolar forvette luzumsuz oldugum kadar luzumsuzum savunmada hatta daha bile fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 what about goalkeeping? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 maçı izlemedim. görmedim seviyeni bilmiyorum hiç. ama yahu yürüyerek çalımlayabiliyorlarsa zaten seni, ileride de iş yapamazsın ki. ya da neyse banane ben federasyon sağolsun bir kaç pati maçı daha yokum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yer olursa ben de istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ya savunma da yer kaplasan bile yeter, arada 1-2 top kaparsan da extra, bizim maçlarda savunma yapmak için hiç bi yeteneğe ihtiyacın yok biraz akıllı oynasan iş yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Iyı gelirim geri neden drogba gibi golcü adamı bu kadar inatla savunmaya koymaya çalışıyosunuz anlamadım :D şaka bi yana bana farketmez ben savunma başladım zaten savunma oynarım koşmam yorulmam dedim o kadar çalım yedikten sonra sinirlenip ileri gittim yoksa amacım geride kalmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Pha haklı. Zaten ben ya da İlhan'la başbaşa kaldığında topu kapman ekstra bir getiri olurdu takımına. Çok alçakgönüllüce oldu ama durum bu :) bu maçta sağ kanatta abartısız 7-8 metre gerinden depar atıp önündeki topu aldığımı hatırlıyorum ehe Edit: yetenek değil de kondisyon eksiğin var. Tercihlerin vs cok kotu degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bunlarin hicbiri yargiladigimiz gercegini degistirmiyor:/ mithat winner tarafta siz ise loser sad but true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Emrah, Sercan, ben vb. adamların defansta kıçını yırtarak kazandığı topu, ilerideki forvet ayağının altından falan kaçırınca fenalık geçiriyorum mesela ben. 1-2 kere olursa problem değil tabi ama tüm maç savunma yapıp kazanılan topları ilerde yok yere kaybedince kafayı yiyor insan doğal olarak. İlerde oynayan adam verimli değilse bari defansta kalabalık yaratması taraftarıyım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ha biz 3ümüzü yazmamın sebebi de ortasahada daha verimli olduğumuz kabak gibi belli iken, zorunluluktan savunma oynayan adamlar olduğumuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 senin en verimli yerin kale KALECİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 En azından millete zarar vermezsin yiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Holy said: Ha biz 3ümüzü yazmamın sebebi de ortasahada daha verimli olduğumuz kabak gibi belli iken, zorunluluktan savunma oynayan adamlar olduğumuzdur. sen hic biyerde verimli degilsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sercan defansta pek verimli değil ki. orta saha kafası ile defans oynadığı için verimli değil. orta saha da çok daha verimli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yahu kusura bakmayın da, forvette son derece verimliyken adam yokluğundan defansa hapsolan ben varım be. maksimum yer değiştirme bende olduğundan en çok ban soracaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kafa vuramayan furvet. forvet bile değil, furvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar