Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.17

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

E zaten nasıl oynadıgım ortada benden olumlu bir hareket beklemeyin yetenek kısıtlı olunca geçen maçtan bir tık ötesi olur anca o da beleş degil forvet oluyor zaten :D savunmaya gel falan diyen oluyodu karşı takım beni yürüyerek çalımlıyabildiginden en azından ilerde duriim izin verin :D

o da hani adam olmazsa doldurma amaçlı geliyorum hesabı yapın :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

:D savunmaya gel falan diyen oluyodu karşı takım beni yürüyerek çalımlıyabildiginden en azından ilerde duriim izin verin :D

:D

öeh be abi hadi ben yeteneksiz oldugumu bılıyorum da bari nerde napabildigimi 1 maçta görmüşsünüzdür dediydim ben. Güvenç karşı takımdaydı bende onu savunuyorum ayagına yatabıldım en fazla o ileri cıkınca bende geri geldim onun dışında savunma yaptırmayın harbi yürüyerek çalımlıyolar forvette luzumsuz oldugum kadar luzumsuzum savunmada hatta daha bile fazla
Sosyal ağlarda paylaş

Iyı gelirim geri neden drogba gibi golcü adamı bu kadar inatla savunmaya koymaya çalışıyosunuz anlamadım :D şaka bi yana bana farketmez ben savunma başladım zaten savunma oynarım koşmam yorulmam dedim o kadar çalım yedikten sonra sinirlenip ileri gittim yoksa amacım geride kalmadı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Pha haklı. Zaten ben ya da İlhan'la başbaşa kaldığında topu kapman ekstra bir getiri olurdu takımına. Çok alçakgönüllüce oldu ama durum bu :) bu maçta sağ kanatta abartısız 7-8 metre gerinden depar atıp önündeki topu aldığımı hatırlıyorum ehe

Edit: yetenek değil de kondisyon eksiğin var. Tercihlerin vs cok kotu degildi
Sosyal ağlarda paylaş

Emrah, Sercan, ben vb. adamların defansta kıçını yırtarak kazandığı topu, ilerideki forvet ayağının altından falan kaçırınca fenalık geçiriyorum mesela ben. 1-2 kere olursa problem değil tabi ama tüm maç savunma yapıp kazanılan topları ilerde yok yere kaybedince kafayı yiyor insan doğal olarak. İlerde oynayan adam verimli değilse bari defansta kalabalık yaratması taraftarıyım ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...